Naamloos-2

Corona en je huis verkopen, kopen en financieren

Het team van Bert van Vulpen makelaars + hypotheken staat ook in deze periode voor je klaar. De verkoop of aankoop van een huis en het regelen van de hypotheek voor een ander huis willen wij zo goed mogelijk voor je verzorgen. Daarom houden we ons aan de aanbevelingen van de overheid. Dit betekent dat we geen handen schudden, maar je wel begroeten met een glimlach. En indien gewenst begroeten met een elleboog of low-kick. 

Op onze kantoren, en in de woningen die wij verkopen, is desinfecterende gel aanwezig. Hierdoor kunnen alle type afspraken gewoon doorgaan. Mocht je toch liever een afspraak wijzigen in een telefonische- of FaceTime afspraak, laat dit dan gerust weten.

Nu je huis in verkoop zetten, ja of nee

De woningmarkt is oververhit. Er is enorm veel vraag en weinig aanbod. Bij veel woningen die wij recent in verkoop brachten, zijn meer dan 30 kijkers geweest. Hoewel er mensen zijn die even een pauze inlassen, zijn er ook mensen die juist nu een huis zullen kopen. Omdat ze de tijd hebben, en ook omdat er de verwachting is dat er wat minder concurrentie zal zijn met andere zoekers. We weten verder dat het coronavirus weer voorbij gaat. En daarna is het nog steeds zo dat er weinig aanbod is. Wanneer je voornemens hebt om te verkopen, komen we graag bij je langs. De voors en tegens van nu starten met de verkoop, of toch even wachten, nemen we dan rustig met je door. Daardoor kun je met ondersteuning van ons de voor jou beste beslissing nemen.

Nu een huis kopen, ja of nee

Het vinden van een geschikte woning is in de huidige woningmarkt een hele opgave. Door het coronavirus zullen er mensen zijn die hun zoektocht even pauzeren. Je kunt er ook voor kiezen om juist nu actie te ondernemen. Want, als er minder mensen zoeken is jouw kans groter. Natuurlijk moet het veilig zijn. Daarom nemen onze aankoopmakelaars desinfecterende gel mee naar afspraken. Ook op onze kantoren is dat aanwezig en zorgen we goed voor de hygiëne. Als jij wilt kopen, staan wij professioneel voor je klaar. Juist nu. Een afspraak over aankopen is zo gemaakt. En natuurlijk kan dat ook telefonisch of via FaceTime.

Een hypotheek aanvragen, ja of nee

Het verzorgen van een hypotheek blijft gewoon mogelijk. Banken werken net als wij grotendeels in de cloud en waar mogelijk thuis. Het adviesgesprek kan met inachtneming van de adviezen van de overheid gewoon doorgaan. Wil je het gesprek liever telefonisch of via FaceTime laten plaatsvinden? Ook dat kan. We helpen je graag!

Blogs

Hoe maak ik mijn huis verkoopklaar?

Hoe maak ik mijn huis verkoopklaar? Tijdens de verkoop van je woning zal er ongetwijfeld wel eens de vraag zijn opgekomen; moet ik niet eerst verbouwen voor dat ik ga.. Lees meer

Stijging van de NHG-kostengrens

Waar je in 2022 een Nationale Hypotheek Garantie (NHG) grens had van €355.000, is dit vanaf aankomend jaar anders. In 2023 kun je namelijk een hypotheek met NHG krijgen tot.. Lees meer

Isoleren of verhuizen: wat is slim om te doen?

Bij wie is de twijfel nog niet toegeslagen? Met de stijgende gasprijzen en de krappe huizenmarkt is het een belangrijk onderwerp geworden: verhuizen of isoleren? Dit artikel vergelijkt de twee.. Lees meer
Naamloos-2
bespaarcheck