Naamloos-2

Een huis bezichtigen op afstand? Dat kan, met VR!

Een huis bezichtigen op afstand. Er midden in staan en er doorheen lopen, zonder dat je er naartoe hoeft. Dat kan vanaf nu bij Bert van Vulpen. Wij bieden namelijk voor ons volledige woningaanbod een VR-bezichtiging aan. Zo’n bezichtiging in virtual reality is gemakkelijk, bespaart tijd en geeft een geweldig goed beeld van hoe een huis nou écht van binnen voelt. Kom je het ook uitproberen?

Een huis bezichtigen op afstand. Er midden in staan en er doorheen lopen, zonder dat je er naartoe hoeft. Dat kan vanaf nu bij Bert van Vulpen. Wij bieden namelijk voor ons volledige woningaanbod een VR-bezichtiging aan. Zo’n bezichtiging in virtual reality is gemakkelijk, bespaart tijd en geeft een geweldig goed beeld van hoe een huis nou écht van binnen voelt. Kom je het ook uitproberen?

Stel je voor…

… Je ziet een huis op Funda dat je eigenlijk wel wilt bekijken. Je bent nieuwsgierig hoe het binnen is. Foto’s zeggen immers maar zoveel. Maar je hebt het druk en tijd vrijmaken in je drukke schema lukt je niet snel
… Je hebt een hele lijst met woningen die je mogelijk interessant vindt. Voordat je langs gaat, wil je het liefst weten welke woningen uit jouw lijst het beste bij jou passen.

Een huis bezoeken vanaf je eigen bank.

In beide gevallen is een bezichtiging in virtual reality (VR) echt wat voor jou. Tijdens zo’n bezichtiging ervaar je een huis alsof je er zelf midden in staat, terwijl je in werkelijkheid gewoon op je eigen bank zit. De VR-techniek heeft zich de afgelopen jaren snel ontwikkeld, waardoor virtual reality er nu levensecht uitziet. Daar maakt Bert van Vulpen als eerste makelaar in Nederland gebruik van: een VR-presentatie zit vanaf nu standaard in onze service als verkoopmakelaar. Dat betekent dat ons volledige woningaanbod te bezichtigen is in virtual reality. Daar ben ik best een beetje trots op. Ik weet namelijk zeker dat jij ervan gaat profiteren!

Hoe werkt een VR-bezichtiging?

Tijdens een VR-bezichtiging van het door jou uitgekozen huis draag je een VR-bril. Dat kan een speciale bril zijn, maar ook jouw eigen smartphone in een kartonnen model. De bril toont je 360 graden-beelden van het huis. De beelden reageren op jouw bewegingen. Draai jij je om, dan zie je de andere kant van de kamer waar je op dat moment in virtual reality in bevindt. Zo word je stap voor stap meegenomen door het huis. Het voelt net alsof je zelf het huis bezichtigt, maar dan zonder dat je er naartoe hoeft.

Natuurlijk vergt een VR-bezichtiging wat voorbereiding door ons. Wanneer we een huis in verkoop nemen, zorgden we al dat er mooie foto’s werden gemaakt. Nu maakt onze cameraman speciale 360 graden-beelden van het huis. Die zijn de basis voor de VR-bezichtiging.

Geen VR-bril? Bezoek onze VR-lounge.

Heb je zelf geen VR-bril? Geen probleem. Op ons kantoor in Zaandam hebben we een VR-lounge met de modernste VR-brillen. Loop bij ons binnen en bezichtig onder het genot van een kop koffie dat ene interessante huis. Je kunt natuurlijk ook meerdere bezichtigingen combineren. Dat is fijn voor als je een keuze wilt maken welke huizen je daarna in het echt wilt bezoeken.

Fijn voor jou als huizenkoper…

Een VR-bezichtiging doen is al erg leuk als je ‘gewoon’ benieuwd bent hoe een huis er van binnen uit ziet. En ontzettend handig als je op zoek bent naar een huis maar weinig tijd hebt, of eerst een selectie wilt maken uit een lange lijst met woningen die je interessant vindt. Tijdens een VR-bezichtiging krijg je al een goed beeld of een huis écht bij je past. Klopt het, dan wil je het daarna natuurlijk écht bekijken. Dan laten we je graag alles zien.

Én als huizenverkoper.

Ga jij je huis verkopen, dan wil je graag dat zoveel mogelijk mensen jouw huis zien. En juist vanwege het gemak van een VR-bezichtiging zul je dat bereiken. Ook zul je uiteindelijk mensen op bezoek krijgen die écht geïnteresseerd zijn in je huis. Ze hebben via de VR-bezichtiging immers al een goede eerste indruk gekregen.

Ik kan nog veel meer over de VR-bezichtiging vertellen, maar zoals voor wel meer dingen geldt: je moet het echt zelf ervaren. Zet dus je VR-bril op, of kom langs bij onze VR-lounge. We zien je graag verschijnen. In virtual reality, of in het echt!

Blogs

Een aankoopmakelaar: waarom heb je die nodig?

Ben jij klaar voor de volgende stap en wil jij een huis kopen? Een aankoopmakelaar helpt jou bij het kopen van een huis. Het is simpelweg iemand die jou ondersteunt.. Lees meer

Hoe zit het met de aanvaardingsdatum van je huis?

Je hebt zolang gedaan over de zoektocht naar een nieuw huis kopen en dat wordt eindelijk beloond, want je hebt een woning: gefeliciteerd! Maar wanneer is nu het grote moment.. Lees meer

Hoe werkt stille verkoop?

Is het moment dan toch aangebroken dat je hebt besloten te verhuizen? Dan kan de zoektocht naar een nieuw huis beginnen! Hierbij komt natuurlijk ook kijken dat je huidige woning.. Lees meer

Een huis in je eentje kopen?

Voelt het onmogelijk om alleen een huis te kopen? Dat hoeft niet zo te zijn! Er zijn wel degelijk mogelijkheden waardoor jij toch een huis alleen zou kunnen kopen. Benieuwd.. Lees meer
Naamloos-2
bespaarcheck