Naamloos-2

Carlijn Schoenmaker

Commercieel binnendienst medewerkster

Mijn naam is Carlijn Schoenmaker en werk sinds Januari 2021 met veel plezier op de binnendienst afdeling bij Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken in Krommenie. Ik ben opgegroeid in Zaandam en woon nu in Wormerveer. Ik vind het erg leuk om de woningmarkt in deze omgeving beter te leren kennen.
Ik haal veel plezier uit het ondersteunen en begeleiden bij het aankoop en/of verkoopproces van onze klanten. Wie weet krijgen wij elkaar straks aan de telefoon als u voornemens heeft om uw woning te verkopen, of als u een leuk huis heeft gezien op Funda en die wilt bezichtigen. Ik help u graag.

Hobby's
In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn paard of ben ik lekker aan het sporten. Ook vind ik het erg leuk om een borreltje te drinken met vrienden en/of familie en lekker uiteten te gaan!
Ervaring
Ik heb afgelopen jaar mijn studie Marketing en Communicatie afgerond. De woningbranche heeft altijd al mijn interesse getrokken, vandaar ook mijn keuze om in deze branche te gaan werken. Ik wil mezelf graag verder ontwikkelen en groeien in deze branche.


Naamloos-2