Naamloos-2

Daan Bos

Commercieel binnendienst medewerker

‘Mijn naam is Daan en sinds het voorjaar van 2020 ben ik werkzaam als commercieel medewerker bij Bert van Vulpen makelaars + hypotheken. Een mooie MKB-onderneming waar ik me met mijn interesse in de makelaardij en de Amsterdamse woningmarkt erg thuis voel. Voornamelijk ben ik werkzaam voor ons kantoor in Amstelveen, maar het kan ook zo zijn dat we elkaar spreken voor zaken die spelen in de Zaanstreek. Het plezier haal ik uit het contact met en het binden van onze klanten aan Bert van Vulpen. Goede kans dat we elkaar straks aan de telefoon krijgen als u voornemens bent uw woning via ons te verkopen, of als u een leuk huis hebt gezien op Funda en die wil bezichtigen. Ik help u in ieder geval graag op weg!

Ik heb een bachelor of business administration – opleiding Commerciële economie – behaald en volg vanwege mijn ambitie momenteel de KRMT-opleiding. Met de leerzame werkervaring die ik hier opdoe is dit voor mij een perfecte combinatie.’

Hobby's
In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met sporten (voetbal en tennis), borrelen en uitgaan met vrienden. Ajax is daarnaast, als voetballiefhebber en geboren en getogen Amsterdammer, mijn grootste hobby.


Naamloos-2