Naamloos-2

Joshua Somogyi

Regiomanager

Mijn naam is Joshua Somogyi en woonachtig in Amsterdam. Ik ben werkzaam als regiomanager/ RMT. Ik stuur onze kantoren bedrijfsbreed aan en ondersteun bij de acquisitie, verkoop, aankoop en nieuwbouw. Ik heb dan ook een zeer diverse functie en dat vind ik juist ook zo leuk.

Mij kom je dan ook tegen in onze gehele werkgebied van de Kwakel tot het noorden van de Zaanstreek. Mijn expertise en grote netwerk zet ik dan ook graag voor jou in. Ben je van plan om van Amsterdam te verhuizen naar bijvoorbeeld Amstelveen, Uithoorn, Zaandam, Krommenie of noem je nieuwe thuis maar op en ik kan je adviseren! Ik volg alle ontwikkelingen (bestaande bouw en nieuwbouw) dan ook op de voet en help je dan ook graag bij deze nieuwe stap. Daarin gaan we samen voor een optimale samenwerking want dit traject is niet zomaar een traject. Het is een ware levenstap!

Ik kan mijn eerste stap naar een koopwoning nog goed herinneren en zelfs voor mij, als toen nog makelaar in opleiding, was dit een spannende stap. Wat ga je bieden? Krijg ik de woning gegund? Hoe zijn de buren? Is de buurt echt zo leuk als iedereen zegt. Ik werd toen bijgestaan door ervaren collega’s, wat was dit fijn zeg! Datzelfde geruste gevoel wil ik iedereen geven. In mijn rol als regiomanager streef ik dan ook bedrijfsbreed naar de optimale samenwerking met onze klanten. 

Specialisme
Het begeleiden van complexe verkoop, aankoop, nieuwbouw, acquisitie trajecten in heel Groot-Amsterdam.
Hobby's
Voetbal, reizen (naar onder andere mijn oude woonplekken Aruba en Spanje), duiken, koken, tijd doorbrengen met mijn familie en vrienden.
Ervaring
In mijn tijd als makelaar heb ik honderden woningen aangekocht, verkocht en nieuwbouwprojecten begeleid. Daarnaast geef ik leiding aan ons team van 35 medewerkers.

De huizen van Joshua:

Verkocht onder voorbehoud

Vurehout 231 Zaandam 1507 EC

€ 360.000,- k.k.
***English version below*** Eigen grond! Dit fraaie 3-kamerappartement (2015) met vrij uitzicht is zeer centraal gelegen! Ideaal dus! Daarnaast is het uitstekend onderhouden en instapklaar. Nog een groot voordeel: je.. Meer lezen
Verkocht onder voorbehoud

Hanenpad 7 Zaandam 1501 WB

€ 275.000,- k.k.
***English version below*** Deze aantrekkelijke, sfeervolle eengezinswoning met hoekligging, lichte living, drie slaapkamers en ruime zolderkamer is nu te koop! De woning is keurig onderhouden, heeft een voor- en achtertuin.. Meer lezen
Verkocht onder voorbehoud

Zuiddijk 296 Zaandam 1505 DE

€ 260.000,- k.k.
***English summery below*** Deze karakteristieke, uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning (1901) met authentieke elementen en souterrain biedt tal van mogelijkheden voor de nieuwe bewoner. Het comfortabele huis heeft een lichte living en telt.. Meer lezen

Naamloos-2