Naamloos-2

Mitch Eriks

Vastgoedadviseur

Mijn naam is Mitch Eriks, ik ben makelaar in opleiding, 27 jaar en woon in de mooie stad Amsterdam. Vanaf januari 2021 ben ik werkzaam bij Bert van Vulpen als makelaar en u zult mij voornamelijk tegenkomen tijdens bezichtigingen, aankoopgesprekken en inspecties in zowel Amsterdam als in de Zaanstreek.

Tijdens mijn werk ontmoet ik verschillende mensen met hun eigen woonwensen en ideeën en streef ernaar om een passend, deskundig en zo goed mogelijk advies te geven op het gebied van aankoop en/of verkoop van uw woning.

De kijkers die bij mij op bezichtiging zijn geweest moeten met een goed gevoel, glimlach en de juiste informatie een weloverwogen beslissing kunnen maken.

Specialisme
Oplossingsgericht, persoonlijke aandacht, nauwkeurig
Hobby's
Naast mijn passie voor het makelaar vak geniet ik van mijn vrije tijd van de gezelligheid van vrienden en familie. Dan ben ik in het ‘normale leven’ ook graag te vinden in de sportschool of kroeg en als het weer het even toelaat op het strand. In de zomer ga ik graag zeilen met de catamaran, waarbij ik af en toe nog deelneem aan een wedstrijd. Aangezien ik in Amsterdam woon ben ik ook graag daar op het water te vinden, varen door de grachten van de stad in het gezelschap van vrienden!
Ervaring
Sinds januari 2021 ben ik werkzaam als buitendienst bij Bert van Vulpen, waar ik elke dag mijn kennis verbreed in het makelaars vak. Hiervoor was ik werkzaam in de commerciële sector waar ik de nodige ervaring heb opgedaan op het gebied van verkoop.


Naamloos-2