Naamloos-2

Tristan Jacobs

KRMT Makelaar

Met persoonlijke aandacht verloopt het aan en verkoopproces prettiger

Mijn naam is Tristan Jacobs en ik ben werkzaam als makelaar bij Bert van Vulpen Makelaars. Als makelaar begeleid ik al meer dan acht jaar mensen bij het verkopen en aankopen van woningen in Amsterdam en de Zaanstreek, steeds met een persoonlijke benadering. Dat vinden mijn klanten erg prettig en ikzelf ook!

Deze persoonlijke benadering vind ik terug Bert van Vulpen Makelaars, want daar komt de klant altijd op de eerste plaats.

Samen met een hecht team, waarin iedereen elkaar helpt en dezelfde filosofie heeft, zorgen wij ervoor dat uw aan- en verkoopproces tot volle tevredenheid wordt uitgevoerd en dat ik altijd met een glimlach naar mijn werk ga.

Specialisme
Aan- en verkoop van woningen in Amsterdam, Zaanstad en omgeving
Hobby's
Watersport, basketbal en golf.
Ervaring
8 jaar

De huizen van Tristan:

Verkocht onder voorbehoud

Heemstede 1 Amstelveen 1187 MG

€ 795.000,- k.k.
*** English summary below *** Zeer comfortabel, riant en licht hoekhuis, stijlvol afgewerkt met hoogwaardige materialen. De woning is volledig uitgebouwd, heeft een sfeervolle lichte living, vier royale slaapkamers, een.. Meer lezen
Verkocht

Karperstraat 6 Aalsmeer 1432 PA

€ 569.000,- k.k.
*** English summary below*** Deze karakteristieke en ruime geschakelde twee-onder-een-kap-woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk Nieuw-Oosteinde in Aalsmeer. Aantrekkelijk, keurig onderhouden, ruim familiehuis (2007) met vier slaapkamers, ruime living,.. Meer lezen

Naamloos-2