Naamloos-2

Wat doet Bert van Vulpen in deze tijden anders dan normaal? En wat zijn de wijzigingen op de woningmarkt? Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop.

Maatregelen:

Hoe doen wij huizen bezichtigingen in deze tijd met Corona?

Wanneer jouw huis nu in de verkoop staat, of binnenkort in verkoop komt, adviseren we je je huis goed schoon te maken voordat er kijkers komen. Hieronder valt het het ontsmetten van deurkrukken en andere plekken waar mensen hun handen zullen hebben, zoals de leuning van de trap. Als jouw makelaar begeleiden wij bezichtigingen waarbij we niet meer dan twee kijkers binnen laten. Wij dragen handschoenen en zorgen dat kijkers niets aanraken. Ook doen we bezichtigingen middels video. De kijker kan dan gewoon thuis blijven. En wanneer je het nu minder fijn vindt als er mensen in je huis komen, kunt je als eigenaar ook beslissen dat bezichtigingen alleen middels video mogen plaatsvinden. Wil je een video bekijken van een van de huizen? Kijk dan op onze Facebook pagina!

 

Algemene update:

Een huis aankopen in deze tijd?

De mensen die nu huizen bekijken, zijn erg serieus. Ook jij kunt zo’n serieuze kijker zijn. Als je weet dat de reden om een (ander) huis te kopen over een half jaar ook nog bestaat, kun je juist nu goed aankopen. Er zijn wat minder kijkers, je krijgt de gelegenheid om rustig te kijken en in deze tijd hangt er een goede sfeer dat we er met elkaar uit moeten komen.

Je huis staat nu te koop?

Wanneer jouw huis nu in de verkoop staat, adviseren we je om je huis goed schoon te maken voordat er kijkers komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontsmetten van deurkrukken en andere plekken waar mensen hun handen zullen hebben, zoals de leuning van de trap. Als jouw makelaar begeleiden wij bezichtigingen waarbij we niet meer dan twee kijkers binnen laten. Ook kan het zijn dat we de bezichtiging middels video uitvoeren. De kijker kan dan gewoon thuis blijven.

Je huis staat bijna in verkoop?

Wanneer jouw huis binnenkort in de verkoop gaat, doen wij er alles aan om dat ook doorgang te laten vinden. Als er nog foto’s moeten worden gemaakt, gelden dezelfde hygiënevoorschriften als door het RIVM bepaalt, en hierboven beschreven. De woningen die deze week in verkoop zijn gekomen, hebben allemaal een goede belangstelling en veel bezichtigingen. We hebben het idee dat de kijkers nu zelfs serieuzer zijn. Mensen die nog niet zo zeker zijn van de koop van een huis, blijven thuis. Mensen die echt interesse hebben, plannen een (soms virtuele) bezichtiging in. Kortom, je woning is goed verkoopbaar.

Nog even niet verkopen? Maak wel je huis al verkoopklaar!

Wil je niet nu je huis verkopen, maar wachten tot je een huis hebt gevonden? Dan adviseren we je wel om er alles aan te doen om het huis verkoopklaar te maken. Zo kun je direct dezelfde dag na je aankoop je eigen woning te koop aanbieden. Je verkoopt dan in dezelfde marktomstandigheden, wat een voordeel is. Het kopen van een huis met een voorbehoud voor de verkoop van je eigen woning wordt zo ook gemakkelijker. Je kunt direct starten.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Wil je ook op de hoogte blijven van de praktijkervaringen van onze makelaars en hypotheekadviseurs? Wil je ook de beste beslissing voor jezelf kunnen nemen? Of je wel gaat verkopen, kopen of juist niet? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief.Naamloos-2