De Dansschool Assendelft | nieuwbouw achter de dorpsstraat

De Dansschool Assendelft | nieuwbouw achter de dorpsstraat


Wonen aan een rustig woonerf achter de langste Dorpsstraat van Nederland? Dat kan in Assendelft!

Achter de pittoreske lintbebouwing van de Dorpsstraat van Assendelft wordt met het project De Dansschool gelegenheid voor rustig wonen gerealiseerd. De woningen hebben alle voordelen van nieuwbouw, maar zijn toch onderdeel van het oude dorp van Assendelft. De Dorpsstraat is met zijn 7,2 kilometer de langste ‘Dorpsstraat’ in Nederland. Deze straat verbindt verschillende buurtschappen van Assendelft met elkaar.

Op de plek waar vroeger de Dansschool gevestigd was aan de Dorpsstraat, worden 21 nieuwbouwwoningen met een moderne en Zaanse uitstraling ontwikkeld. Achter de lintbebouwing van de historierijke Dorpsstraat. Het project bestaat uit negen semi-vrijstaande woningen (type Salsa) en twaalf rijwoningen (type Tango). Deze woningen liggen aan een rustig woonerf met beplanting.

De Dansschool Assendelft

Kwalitatief en duurzaam bouwen

Door het gebruik van hoogwaardige materialen en het toepassen van een bovengemiddeld afwerkingsniveau, worden de woningen net even mooier en beter uitgevoerd dan gebruikelijk is in de markt. Om in te spelen op toekomstige ontwikkelingen, wordt er geen gasaansluiting meer geplaatst in de woningen! Warm water en verwarming worden opgewekt door een bodem-warmtepomp! Afgifte van verwarming vindt plaats via vloerverwarming.

Start verkoop

De verkoop start zaterdag 9 maart a.s. Je bent tussen 10.00 en 13.00 uur van harte welkom in het Wapen van Assendelft, Dorpsstraat 533 C, 1566 BL Assendelft. De verkoopdocumentatie ligt dan gereed en uiteraard kun je vragen stellen aan onze makelaars en de verkoopcoördinatoren. Vanaf deze datum is de verkoopdocumentatie ook online beschikbaar. Inschrijven kan tot en met maandag 25 maart, 12.00 uur, zodat u alle tijd hebt om een keuze te maken.

Wilt u niks missen? Meldt u dan aan via de knop Blijf op de hoogte en bevestig de e-mail; daarna ontvangt u automatisch nieuwsberichten. Ga naar www.dedansschool.com