Ruim, groen, en de reuring van Amsterdam op een steenworp afstand.

Huis te koop in Amstelveen


Wie een woning gaat kopen in Amstelveen, wil natuurlijk een makelaar die de woningmarkt daar goed kent. Amstelveen is een bijzondere plek om te wonen. Ruim, groen, en de reuring van Amsterdam op een steenworp afstand. Maar Amstelveen heeft ook een eigen karkater: internationaal, cultureel en ondernemend. De bordjes ‘huis te koop’ staan hier over het algemeen niet lang in de tuin.

NVM Makelaar

Bert van Vulpen Makelaars + hypotheken kent de Amstelveense woningmarkt van A tot Z. In welke buurt je ook wilt wonen, wij weten de mooiste koophuizen en koopappartementen te vinden. Door onze kennis van de woningmarkt in Amstelveen zijn we ook altijd in staat om een nauwkeurige waardevaststelling te doen. Bert van Vulpen is aangesloten bij de NVM, de grootste vereniging van makelaars en taxateurs in Nederland. Dat betekent dat we garant staan voor een helder en eerlijk advies.

Van bouwkundig onderzoek tot de notariële akte

We helpen je altijd zorgvuldig met de beoordeling van een huis. Is er een bouwkundig onderzoek nodig? Zijn er verborgen gebreken? Hoe zit het met erfdienstbaarheden of de Vereniging van Eigenaren? Al deze zaken zetten we voor je op een rijtje. Als de koop rond is, zitten we uiteraard samen bij de notaris. De akte wordt door ons gecontroleerd en uitgelegd. Tot op de laatste letter, zodat je exact weet waar je voor tekent.

Hypotheek

Weet je al hoe je je woning wilt financieren? Hoe je risico’s wilt afdekken? Bert van Vulpen heeft drie ervaren en onafhankelijke hypotheekadviseurs in dienst die je graag helpen bij de keuze voor de juiste hypotheekvorm.

Kom langs!

Bij Bert van Vulpen Makelaars + hypotheken houden we van open en heldere communicatie. En hoe kan dat beter dan in een persoonlijk gesprek? Stap eens binnen bij ons kantoor in Amstelveen. Je vindt ons op de Pieter Lastmanweg 2, nabij het Stadshart.