Huis of appartement in Amsterdam (ver)kopen? Kies voor Bert van Vulpen.

Huis te koop in Amsterdam


De Amsterdamse huizenmarkt is een geval apart. Wie hier een huis of appartement wil kopen, doet er altijd goed aan om een expert in de arm nemen. Een makelaar die weet wat er speelt in de stad, die de juiste waarde van iedere koopwoning kent en die altijd rustig blijft in onderhandelingen. Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken is zo’n makelaar. We kennen de stad van A tot Z, of beter gezegd, van noord tot zuid, van oost tot west.

Huizenprijzen

De buurten in Amsterdam verschillen sterk van elkaar. Maar wat alle buurten gemeen hebben is dat de meeste koopwoningen er erg gewild zijn. De huizenprijzen in Amsterdam zijn relatief hoog, en de meeste huizen staan maar kort te koop. Toch is het zaak om altijd het hoofd koel te houden. De Amsterdamse woningmarkt kent namelijk ook valkuilen. Erfpacht, funderingsproblemen, Verenigingen van Eigenaren die niet goed functioneren, bouwkundige problemen. Ook in deze zaken kijken we zorgvuldig met je mee.

Van ‘te koop’ naar ‘verkocht’

Hebben we het koophuis of koopappartement in Amsterdam voor je gevonden, dan gaan we samen over tot de koop. We controleren de koopakte en lichten die toe. Nog vóór de notariële overdracht controleren we de woning. En we gaan uiteraard mee naar de notaris. Ook daar zorgen we ervoor dat alles duidelijk voor je is. Zo kun jij uiteindelijk met een gerust hart je handtekening zetten.

Nieuwbouw in Amsterdam

Wil je voordelig een huis kopen in Amsterdam? Dan kun je ook denken aan een nieuwbouwwoning. Van Nieuw-West tot IJburg: in Amsterdam staan volop nieuwbouwhuizen te koop. Je betaalt geen overdrachtsbelasting en je komt niet voor onverwachte verbouwingskosten te staan. Bovendien kun je de woning helemaal naar je eigen smaak inrichten. Ook hier kunnen we je natuurlijk alles over vertellen.

Kom langs!

Om voor onze klanten de juiste huizen en appartementen te vinden, willen wij ze graag leren kennen. Kom daarom eens langs op ons makelaarskantoor in Amsterdam. Je vindt ons op de Keizersgracht 62. Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend.