Naamloos-2

Wil je een huis verkopen in Lijnden? Dan ben je vast op zoek naar informatie over de woningprijzen en verkoopduur van woningen in deze plaats. Die informatie vind je op deze pagina!

De gemiddelde vraagprijs voor een woning in Lijnden is € 508.264. Daarnaast kun je in deze plaats rekenen op een gemiddelde verkoopduur van de woning van 34 dagen. Dit is sneller dan het gemiddelde van Nederland. Dit is natuurlijk afhankelijk van jouw type woning en de verkoopprijs. In Lijnden vind je vooral eengezinswoningen, maar ook bungalows. De meeste woningen in Lijnden hebben een woningprijs van 400.000-500.000. Ook woningen in de prijsklasse 500.000-600.000 vind je in Lijnden veel.

Daarnaast is het verkopen van je woning afhankelijk van de vierkante meterprijs. In Lijnden is de gemiddelde vierkante meterprijs € 3.777. Dit is gelijk gebleven ten opzichte van vorig jaar.

Over huis verkopen in Lijnden

Lijnden is gelegen in Noord-Holland en ligt in de gemeente Haarlemmermeer. Volgens het CBS telt de plaats 914 inwoners. De plaats wordt daarom gezien als een dorp. Het grootste deel van de inwoners van Lijnden zijn tussen de 45-64 jaar oud. Daarnaast vind je hier ook veel mensen in de leeftijdscategorie 25-44. In Lijnden is het percentage gezinnen met kinderen 36%.

Waarom Bert van Vulpen?

Het verkopen van je huis in Lijnden is niet niks. Het is een plek waar je hebt geklust, gespijkerd en gepoetst en waar je zo fijn hebt gewoond. Daarom helpen wij je graag om je huis voor een goede prijs te verkopen. Daarmee kun jij met een goed gevoel de volgende stap zetten.

Als marktleider weten wij precies wat er gebeurt op de woningmarkt. Met deze marktkennis kunnen wij de beste verkoopstrategie en beste vraagprijs bepalen. Zo bereiken we voor jou het beste resultaat.

Wil jij ook zorgeloos je huis verkopen in Lijnden? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Vul het formulier in of bel ons. We helpen je graag! Een afspraak in de avonduren is voor ons geen enkel probleem.

Andere plaatsen in de buurt van zwanenburg



Naamloos-2