Huren zonder zorgen. Vraag naar ons aanbod!

Een huis huren


content-hurenJe zoekt een nieuwe woning. Maar je wilt liever nergens aan vastzitten en genieten van een huis zonder zorgen. Kortom, je bent op zoek naar een huurwoning. Want huren heeft zo z’n voordelen. Zo wordt het onderhoud van het huis of appartement gedaan en loop je geen financiële risico’s. En wil je toch ergens anders naartoe? Dan is het opzeggen van de huur heel eenvoudig.

Aanbod huurwoningen

Bert van Vulpen heeft een aantrekkelijk aanbod in huurhuizen in Amsterdam en Amstelveen. Verrassend in aantal, maar ook in variëteit: van groot tot klein, van luxe tot bescheiden. Zit er niets voor je tussen? Dan starten wij graag een zoektocht!

Huren

Wij kennen de huizenmarkt in Amsterdam, Amstelveen en de regio Zaandam door en door. We helpen je gedurende het hele traject: niet alleen luisteren we goed naar je wensen, maar adviseren je ook over alle contractuele rechten en plichten. Wij helpen je graag!


Een woning verhuren?

Een huis of appartement verhuren kan aantrekkelijk zijn. Maar het is wel verstandig dit via een makelaar te doen. Wil je een woning verhuren in de regio Amsterdam en Amstelveen, dan helpt Bert van Vulpen je graag met alles wat daarbij komt kijken.

Advies

Misschien laat de verkoop van je huis langer op zich wachten dan gepland. Of wellicht bezit je een tweede huis dat je in de verhuur wilt zetten. Wat de beweegredenen ook zijn: een woning verhuren kent wel wat haken en ogen. Het is belangrijk dat je weet waar je aan begint. Juist daarom is advies en goede begeleiding zo essentieel.

Van juridische regels tot huurcontract

Met verhuren hebben we ruime ervaring. We kennen de juridische regels en andere obstakels. We weten wat de addertjes onder het gras zijn. We kunnen je helpen met het krijgen van toestemming van de bank bijvoorbeeld. Maar ook met het opstellen van het huurcontract. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Met andere woorden, je staat er niet alleen voor!

Huren of verhuren? Maak een vrijblijvende afspraak

Wil jij ook zorgeloos een woning huren of wellicht verhuren? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Vul het onderstaande formulier in of bel ons. We helpen je graag! Een afspraak in de avonduren is voor ons geen enkel probleem.