+GRATIS WAARDE INDICATIE

snel en voor
de beste prijs je
huis verkopen?

Maak direct een afspraak
Onze service start hier. Laat ons contact met je opnemen.

Het huis verkopen waar je jarenlang zo fijn in hebt gewoond. Waar je aan geklust, gespijkerd en gepoetst hebt, waarschijnlijk met het nodige gevloek daarbij. Jóuw huis verkopen. Dat is niet niks. Wij helpen je jouw huis snel en voor een goede prijs verkopen. Zodat jij met een goed gevoel jouw volgende stap kunt zetten. Jouw huis is bij ons in goede handen.

De best verkopende makelaar

Wij verkopen veel huizen en appartementen in Amsterdam, Zaandam en omstreken. Zo veel, dat we inmiddels de best verkopende makelaar van de Zaanstreek en Amstelveen zijn. Dankzij ons grote netwerk kennen wij 80% van de kopers in de markt. Van Amsterdam tot Krommenie, en verder. Grote kans dus, dat we jouw koper al kennen. En anders gaan we voor jou naar hem op zoek.

De beste verkoopprijs

Je wilt jouw huis graag voor een goede prijs verkopen. Daar kunnen wij je mee helpen. Als marktleider weten we precies wat er gebeurt op de woningmarkt. Schakel je ons in, dan gebruiken wij onze marktkennis om voor jou de beste verkoopstrategie en de beste vraagprijs te bepalen. Om veel reacties voor je te genereren. En om scherp voor je te onderhandelen. Zo bereiken we voor jou het beste resultaat!