Naamloos-2

Op zoek naar een goede en betrouwbare makelaar in Amsterdam? Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken doet aankoop, verkoop en taxaties van woningen in Amsterdam. Of het nu gaat om een exclusief grachtenpand in het centrum, een appartement in Amsterdam-Oost, een gezinswoning in Amsterdam-West of een nieuwbouwwoning in Amsterdam-Noord? Onze makelaars zijn specialisten die iedere buurt goed kennen en gebruikmaken van een groot netwerk. Wij kennen jouw koper!

Amsterdamse woningmarkt

De vastgoedmarkt in Amsterdam is een categorie apart. De stadsdelen verschillen enorm van elkaar. Wonen in Amsterdam-Zuid is niet te vergelijken met wonen in Amsterdam-Noord. Maar wat alle stadsdelen gemeen hebben is dat de meeste woningen er erg gewild zijn.

Om een geschikt koophuis te kunnen vinden en je kans op succes te vergroten, passen onze makelaars altijd een persoonlijke plan van aanpak toe. Een huis kopen of verkopen in Amsterdam vraagt om relevante en actuele kennis van de woningmarkt per stadsdeel. Het is dus raadzaam om altijd een specialist in de arm te nemen als je je op de Amsterdamse woningmarkt begeeft.

Aankoop- en verkoopmakelaar

Wil je een huis kopen of verkopen in Amsterdam? Onze makelaars en hypotheekadviseurs helpen je graag bij het vinden van een leuke, betaalbare woning, of het verkrijgen van een goede verkoopprijs. Meer weten? Vraag gratis en vrijblijvend een waardebepaling aan of neem direct contact op voor een afspraak bij ons kantoor in Amsterdam.

Keizersgracht 62-64
1015 CS Amsterdam
Tel. 020 – 705 89 98
amsterdam@bertvanvulpen.nl


Naamloos-2