Naamloos-2

Makelaar in Krommenie of Assendelft?

Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken is dé erkende en betaalbare makelaar in de regio Krommenie en Assendelft. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en adviseren je graag over het aankopen, verkopen en taxeren van huizen in de omgeving van Krommenie en Assendelft. Door een groot en intensief netwerk is Bert van Vulpen altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen uit jouw buurt.

Wonen in Krommenie of Assendelft

Krommenie en Assendelft liggen centraal in het midden van Noord-Holland, tussen de steden Zaandam, Amsterdam en Haarlem. Krommenie & Assendelft bieden tal van voorzieningen die u dagelijks nodig heeft. Hierdoor zijn de woningen in deze regio erg gewild. Een huis kopen of verkopen in Krommenie of Assendelft vraagt om relevante en actuele kennis van de woningmarkt. Het is dus raadzaam om Bert van Vulpen in de arm te nemen als je je op de woningmarkt in Krommenie of Assendelft begeeft.

Makelaarskantoor Krommenie / Assendelft

Een huis (ver)kopen in Krommenie of Assendelft? De makelaars van Bert van Vulpen helpen je graag bij het vinden van een leuke en betaalbare woning, of het verkrijgen van een goede verkoopprijs. Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

Ook actief in:

 


Naamloos-2