Naamloos-2

Op zoek naar een makelaar in Krommenie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor je klaar om je te ondersteunen bij het aankopen, verkopen of taxeren van je woning. Met onze kennis van de lokale markt hopen we voor jou het verschil te maken. Daarbij staat service bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat je zo goed mogelijk wordt geholpen en het advies krijgt dat je nodig hebt.

Huis kopen in Krommenie

Denk jij eraan om een huis te kopen in Krommenie? De zoektocht naar een perfecte woning kan soms een lastig en langdurig traject zijn. Om dit efficiënt te laten verlopen, brengen we eerst jouw wensen in kaart. Welke elementen in een woning zijn voor jou belangrijk en welke zie je liever niet? Wanneer we jouw wensen kennen, zorgen wij ervoor dat je altijd up-to-date bent van relevante woningen die in Krommenie op de markt komen. Zo kunnen we snel handelen bij interesse in de woning. Wijzigen je wensen gaandeweg de zoektocht? Daar krijgen we vaker mee te maken en dat is dan ook geen probleem. Wij adviseren je hierin graag en bewegen met je mee.

Enthousiast geworden over een woning die op de markt is gekomen? Dan plannen we een bezichtiging in. Als jouw makelaar in Krommenie vinden we het belangrijk dat je hier voldoende tijd voor krijgt, zodat je een goed gevoel krijgt bij het huis. Zie jij jezelf hier al helemaal wonen? Dan begeleiden we je in de juiste strategie en onderhandelen we het beste bedrag. Wanneer we tot een akkoord komen, zullen wij je overal in ondersteunen. Wij kunnen je namelijk ook helpen met je hypotheek in Krommenie, als je dat wilt.

Huis verkopen in Krommenie

Ook wanneer je je huis wilt verkopen, helpen wij je graag. Om de best mogelijke prijs voor jouw woning te krijgen, faciliteren we een gratis waardebepaling voordat we het huis op de markt brengen. Aan de hand van een persoonlijke verkoopstrategie kunnen we de beste prijs realiseren.

Een element dat niet mag worden vergeten bij de verkoop van het huis, is de presentatie ervan. Om het tot een goede prijs te komen, adviseren we je graag over de uitstraling van de woning. Daarmee kunnen we het de maximale aandacht geven. Vooral op de hoogwaardige foto’s en VR-video die we maken, is dat erg belangrijk. We zorgen ervoor dat jouw woning goed zichtbaar is op Funda en op verschillende social media kanalen. Als makelaar in Krommenie hebben we een groot netwerk, waardoor we de juiste kopers weten te bereiken.

Mocht het ondanks onze strategie niet lukken om jouw huis te verkopen in Krommenie dan geldt: no cure, no pay. Je betaalt ook geen intrekkingskosten.

Waarom Bert van Vulpen als makelaar in Krommenie?

Onze makelaars bij Bert van Vulpen helpen je graag. Wij kunnen je ondersteunen met het kopen of verkopen van je woning, maar ook voor je hypotheek, verzekeringen en verhuizing ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kunnen wij je ontzorgen op alle vlakken en hebben wij de expertise die je nodig hebt. Wij zijn ervan overtuigd dat wij je met ons alles-onder-één-dak concept kunnen helpen!

Heb je interesse om met ons samen te werken? Maak dan een vrijblijvende afspraak door het formulier hieronder in te vullen of door ons te bellen. We horen graag hoe we jou het beste kunnen helpen. Als makelaar in Krommenie staan we voor je klaar!

Ook actief in:

 


Naamloos-2