Naamloos-2

Ben je op zoek naar een makelaar in Zaandam? Zoek niet verder! Wij helpen je graag bij de aankoop en verkoop van je huis in Zaandam en omstreken. Onze erkende makelaars zijn specialisten in het verkopenaankopen en taxeren van huizen of bedrijfspanden. Wij kennen de buurt goed en maken gebruik van een groot en krachtig netwerk.

Met onze bewezen, persoonlijke aanpak bereiken we altijd het beste resultaat. Zo hebben we de titel ‘beste verkoopmakelaar in Zaanstad’ verdiend.

Woningen in Zaandam en de Zaanstreek

De Zaanse buurten verschillen behoorlijk van elkaar. Maar of je nu een huis wilt (ver)kopen in bijvoorbeeld ’t Kalf, Kogerveld, Oud West of de Russische Buurt, wat alle buurten gemeen hebben is dat de meeste huizen erg populair zijn. Zeker nu het topdrukte is op de huizenmarkt.

De huizenprijzen in Zaandam, de gemeente Zaanstad en breder de Zaanstreek, zijn de afgelopen periode één van de sterkst stijgende van ons land gebleken. Een huis kopen of verkopen in Zaandam vraagt om relevante en actuele kennis van de woningmarkt per buurt. Het is dus raadzaam om altijd een erkende makelaar in de arm te nemen als je je op de Zaanse woningmarkt begeeft. Bert van Vulpen is ook actief als makelaar in Diemen, Wormerland, Wormerveer en Oostzaan.

Bekijk hier ons huidige aanbod koopwoningen in Zaandam.

Huis (ver)kopen in Zaandam

Wil je een huis kopen of verkopen in Zaandam? Kom gerust langs bij ons kantoor aan de Provincialeweg 174. Wij helpen je graag bij het vinden van een aangename en betaalbare woning in Zaandam of omstreken, of het verkrijgen van een goede verkoopprijs. Wil jij weten wat de verkoopprijs van jouw woning is of wil je in de nabije toekomst een huis gaan kopen? Vraag dan vrijblijvend een gratis waardebepaling aan of neem contact op!

Ons kantoor in Zaandam:

Provincialeweg 174-176
Postbus 1234,
1500 AE Zaandam
Tel. 075 – 617 99 22
info@bertvanvulpen.nl


Naamloos-2