Naamloos-2

Ben je op zoek naar een makelaar in Zaandam? Zoek niet verder! Wij helpen je graag bij de aankoop en verkoop van je huis in Zaandam en omstreken. Onze erkende makelaars zijn specialisten in het verkopen, aankopen en taxeren van huizen of bedrijfspanden. Wij kennen de buurt goed en maken gebruik van een groot en krachtig netwerk.

Met onze bewezen, persoonlijke aanpak bereiken we als makelaar in Zaandam altijd het beste resultaat. Zo hebben we de titel ‘beste verkoopmakelaar in Zaanstad’ verdiend.

Erkende makelaar in Zaandam en de Zaanstreek

Omdat wij jarenlange ervaring hebben als makelaar in Zaandam, weten wij dat de Zaanse buurten behoorlijk van elkaar verschillen. Maar of je nu een huis wilt (ver)kopen in bijvoorbeeld ’t Kalf, Kogerveld, Oud West of de Russische Buurt, wat alle buurten gemeen hebben is dat de meeste huizen erg populair zijn. Zeker nu het topdrukte is op de huizenmarkt. En daar weten wij als makelaar in Zaandam goed op in te spelen.

De huizenprijzen in Zaandam, de gemeente Zaanstad en breder de Zaanstreek, zijn de afgelopen periode één van de sterkst stijgende van ons land gebleken. Een huis kopen of verkopen in Zaandam vraagt daarom om relevante en actuele kennis van de woningmarkt per buurt. Het is dus raadzaam om altijd een erkende makelaar in de arm te nemen als je je op de Zaanse woningmarkt begeeft. Bert van Vulpen is zo’n erkende makelaar in Zaandam met een groot netwerk en jarenlange ervaring. Je kunt onze hulp daarom met een gerust hart inschakelen bij de (ver)koop van je woning in Zaandam.

Bert van Vulpen is ook actief als makelaar in Diemen, Wormerland, Wormerveer en Oostzaan.

Huis kopen in Zaandam

Ben je van plan om een huis te kopen in Zaandam? Dat kan een behoorlijke uitdaging zijn. Met topdrukte op de woningmarkt en de daaruit voortkomende stijgende prijzen, kan het vinden van je droomhuis lastig zijn. Wij staan als makelaar in Zaandam daarom graag voor je klaar.

Als aankoopmakelaar in Zaandam zorgen we er als eerste voor dat jouw wensen goed in kaart worden gebracht. We kunnen immers alleen op zoek gaan naar jouw droomwoning, als we je woonwensen scherp hebben. Vinden we een geschikte woning? Dan zorgen wij ervoor dat je als eerste op de hoogte wordt gebracht van het nieuwe aanbod. Mocht je interesse hebben in een woning, dan handelen onze makelaars in Zaandam snel én verstandig, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. Ook staan onze hypotheekadviseurs graag voor je klaar; zij kunnen je precies vertellen hoeveel jij kunt lenen en wat je maandlasten worden bij die hypotheek.

Mocht je over willen gaan tot koop, dan begeleiden wij je als makelaar in Zaandam van het begin tot het eind. We adviseren je over de strategie, voeren onderhandelingen uit en als er een akkoord is, kijken we de koopakte voor je na. Wij staan als makelaar in Zaandam voor je klaar tot je de sleutel hebt!

Bekijk hier ons huidige aanbod koopwoningen in Zaandam.

Huis verkopen in Zaandam

Ook als je je woning wilt verkopen, staan wij als makelaar in Zaandam graag voor je klaar. We begrijpen dat het verkopen van je woning niet niks is, dus helpen we je graag gedurende het hele verkoopproces. Als makelaar in Zaandam hebben wij al veel huizen en appartementen in Zaandam en omstreken verkocht. Zo veel, dat we inmiddels de best verkopende makelaar van de Zaanstreek en Amstelveen zijn. We hebben een groot netwerk, waardoor we 80% van de kopers kennen. En als we de koper van jouw woning nog niet kennen, gaan we verder op zoek!

Als makelaar in Zaandam gaan we bij de verkoop van jouw woning altijd volgens een aantal stappen te werk. Zo verzorgen we een gratis waardebepaling van jouw huis, zorgen we voor een persoonlijke verkoopstrategie en zorgen we ervoor dat jouw huis goed zichtbaar wordt op Funda en diverse social media kanalen met hoogwaardige kwaliteit foto’s en standaard VR-video. Uiteraard onderhandelen we voor de best mogelijke verkoopprijs en staan we graag voor je klaar met hypotheekadvies op maat en hulp met (eventuele) restschuld. Krijgen wij het als makelaar niet voor elkaar om jouw woning in Zaandam te verkopen? Dan geldt: no cure, no pay en géén intrekkingskosten.

Wil je jouw woning in Zaandam of omstreken verkopen? Dan staan wij als erkende makelaar in Zaandam graag voor je klaar.

Overige diensten als makelaar in Zaandam

Wij staan als makelaar in Zaandam niet enkel voor je klaar als je een woning wilt (ver)kopen. Wij geven je namelijk ook graag advies over onder andere hypotheken en verzekeringen. Bij Bert van Vulpen vind je alle expertise onder één dak; van de verkoop van nieuwbouwprojecten tot hulp bij je inkomstenbelastingaangifte. En die expertise levert jou groot voordeel op: natuurlijk financieel, maar ook omdat je één aanspreekpunt hebt voor alles rondom jouw verhuizing. Als makelaar in Zaandam ontzorgen je graag op alle vlakken!

Waarom Van Vulpen als makelaar in Zaandam?

Ben je op zoek naar een makelaar in Zaandam? Dan ben je bij Bert van Vulpen aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang een erkende makelaar in Zaandam en omstreken en helpen je graag bij de ver- of aankoop van jouw woning.

  • Alle expertise en kennis onder één dak
  • Een groot netwerk
  • Ontzorgen van A tot Z
  • Jarenlange ervaring

Hulp van Bert Van Vulpen als makelaar in Zaandam

Wil je een huis kopen of verkopen in Zaandam? Kom gerust langs bij ons kantoor aan de Provincialeweg 174. Als erkende makelaar in Zaandam helpen wij je graag bij het vinden van een aangename en betaalbare woning in Zaandam of omstreken, of het verkrijgen van een goede verkoopprijs. Wil jij weten wat de verkoopprijs van jouw woning is of wil je in de nabije toekomst een huis gaan kopen? Vraag dan vrijblijvend een gratis waardebepaling aan of neem contact op!

 

Ons kantoor in Zaandam:
Provincialeweg 174-176
Postbus 1234,
1500 AE Zaandam
Tel. 075 – 617 99 22
info@bertvanvulpen.nl


Naamloos-2