Naamloos-2

Bert van Vulpen makelaars + hypotheken is een zeer actieve makelaar op nieuwbouwgebied. Diverse projecten zijn of komen dit jaar in verkoop. We kunnen ons voorstellen dat je interesse hebt in het kopen van een nieuwbouwhuis. Alles lekker nieuw, uitstekend geïsoleerd wat het tot comfortabel wonen maakt. En hoe leuk is het om invloed te hebben op hoe jouw huis er uit gaat zien? Een muurtje een beetje verzetten waardoor de badkamer nog groter wordt. Of een lichtpunt precies op de plek die jij wilt. De keuken natuurlijk zoals je altijd van hebt gedroomd. Hetzelfde voor de badkamer… en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

 

Wat zijn jouw wensen voor een nieuwbouw woning? Laat het ons weten.

Hierna heb je de gelegenheid om, geheel vrijblijvend, jouw wensen voor een nieuwbouwhuis achter te laten. Wij informeren je direct zodra er iets bekend wordt over de aanstaande projecten. Beloofd!
Ter voorbereiding is het wel een goed idee om alvast te kijken naar je financiële mogelijkheden. Daar hoort als je een eigen huis hebt ook een vrijblijvende waardebepaling van je huidige huis bij natuurlijk. Je kunt ook voor deze dingen bij ons terecht.Naamloos-2