Nieuwbouw Kreekrijk

Nieuwbouw Kreekrijk


kreekrijk

Alle woningen in Kreekrijk zijn verkocht.
U kunt zich hieronder nog wel inschrijven op de reservelijst.

De wijk Kreekrijk, project Noorderzijde

Kreekrijk is het nieuwbouw project van Assendelft! Gelegen naast Saendelft, maar moderner en ruimer van opzet. Er is veel aandacht besteed aan de landschappelijke kwaliteiten. De wijk kent veel watergangen en is ruim opgezet waardoor er meer plaats is voor groen in de wijk. De hoofdstructuur zorgt voor een verbinding met de naastgelegen Omzoom.

Graag laten we u kennis maken met de woningtypen die in Kreekrijk zullen worden verkocht. De woningen/villa’s hebben een Zaanse architectuur met een moderne twist. Start bouw circa april/mei 2018, opleveringsprognose circa derde kwartaal 2019.

All-electric

De huizen zijn energiezuinig en ‘all-electric’. Dit houdt in dat de huizen geen gasaansluiting krijgen, maar worden verwarmd via een warmtepompinstallatie. Het grootste deel van het energieverbruik wordt opgewekt via de zonnepanelen op het dak.

Type Versluis, 20 rijwoningen, vanaf circa € 285.000,- v.o.n.

De drielaagse woningen zijn zeer ruim en hebben alle: een woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers en een zolder. Via een achterom zijn de bergingen in de diepe achtertuinen bereikbaar.

Type Nowotny, 21 luxe villa’s, bestaande uit:

 

  • 6 drie-onder-een-kapvilla’s, vanaf circa € 349.000,- v.o.n.
  • 14 twee-onder-een-kapvilla’s, vanaf circa € 449.000,- v.o.n.
  • 1 vrijstaande villa, circa € 539.000,- v.o.n.
De drielaagse villa’s zijn zeer ruim en hebben alle: een woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers en een zolder. Via een achterom of via de zijkant zijn de bergingen c.q. de garages in de diepe achtertuinen bereikbaar. Een deel van de villa’s heeft een achtertuin aan het water.

Procedure

De verkoop van Kreekrijk verloopt via Bert van Vulpen Makelaars + hypotheken.

De verkoopdocumentatie kan worden opgevraagd of opgehaald bij Bert van Vulpen Makelaars, Provincialeweg 21, 1561 KL Krommenie.
Indien u voor een woning in aanmerking komt, ontvangt u hierover een e-mail. Er wordt dan een optiegesprek ingepland bij Bert van Vulpen op kantoor, waarin de woning wordt toegelicht en u al uw vragen kunt stellen.
Indien u besluit tot aankoop van de woning, wordt de koop- en aanneemovereenkomst opgemaakt en zal er een tekenafspraak worden ingepland waarbij de inhoud van de koop- en aanneemovereenkomst wordt besproken, alvorens u overgaat tot ondertekenen. Na het tekenen van de contracten kunt u met de verkoopbegeleider van de aannemer in gesprek over uw wensen ten aanzien van het meer- en/of minderwerk en kunt u de desbetreffende showrooms bezoeken.

Alle woningen in Kreekrijk zijn verkocht.
U kunt zich hieronder nog wel inschrijven op de reservelijst.

  • Ik heb interesse in de wijk Kreekrijk!
  • Graag ontvang ik meer informatie.