NVM Open Huizen Dag 2018

NVM Open Huizen Dag 2018


Op 6 oktober aanstaande staat de NVM Open Huizen Dag weer op het programma. Duizenden huiseigenaren zetten dan hun deur open voor potentiële kopers. Het is dus een laagdrempelige manier om zonder afspraak een te koop staande woning te bezichtigen.

Banner open huizen dag 2018

Waarom zou je meedoen aan de Open Huizen Dag en je huis te koop aanbieden?

Meedoen aan de Open Huizen Dag heeft als voordeel dat je extra promotie krijgt voor jouw huis. De NVM en jouw eigen makelaar maken veel reclame voor de Open Huizen Dag en promoten de huizen die deelnemen. Als deelnemer profiteer jij van die extra promotie! Doe je mee aan de Open Huizen Dag, dan is de kans groter dat je daarna snel je huis verkoopt. Het is een moment waarop veel geïnteresseerde bezoekers echt serieus worden. Twaalf weken na de vorige Open Huizen Dag was bijna 50% van de deelnemende huizen verkocht. Tijdens de Open Huizen Dag heerst vaak een erg prettige sfeer. Veel verkopers vinden het leuk om bezoekers alles over hún huis te vertellen; de plek waar ze met zoveel plezier gewoond hebben. Bovendien vinden ze het leuk om te zien wie er allemaal enthousiast worden van hun huis. Bezoekers zijn vrolijk en geïnteresseerd.

Wat kan je verwachten van Bert van Vulpen?

Bij Bert van Vulpen helpen we je bij de voorbereiding, staan we je bij met raad en daad op de dag zelf én ontzorgen we je in de periode erna. Naast borden voor in je tuin en brochures voor de bezoekers helpen wij je bijvoorbeeld ook graag met een goede presentatie van je huis en komen we nog eens langs om je persoonlijke tips te geven.
Wij bij Bert van Vulpen zijn iedere zaterdag open. Daarom zijn op de Open Huizen Dag zelf, naast onze makelaars, ook onze financieel adviseurs op kantoor aanwezig om je te helpen. Als verkoper is het fijn als je ieder bod en iedere specifieke vraag die je krijgt van bezoekers aan je makelaar kunt voorleggen: een neutrale deskundige die los van mogelijke emoties op zo’n dag het beste resultaat voor jou behaalt. Dat doen we dan ook graag voor je.

Wil jij op korte termijn jouw huis te koop aanbieden en wil je hier extra aandacht voor? Meld je huis dan via het formulier op deze pagina aan voor de Open Huizen dag van 6 oktober. Twijfel je nog? Laat het ons weten! Wij luisteren, leven mee, begrijpen en helpen.

  • Ik wil mijn huis aanbieden voor de Open Huizen Dag!
  • Graag ontvang ik meer informatie.