Jouw droomhuis nog niet gevonden?
Doorzoek ons volledige aanbod

Aantal verkopen 2023
Aantal aankopen 2023
Aantal bezichtingen 2023
Naamloos-2

Uitgelicht woningaanbod

  • Bert van Vulpen scoort gemiddeld een 9.4
    Dit is het gemiddelde cijfer uit 522 beoordelingen

  • 9
    Anoniem
    Heel goed geholpen en begeleid door de medebewoners van Bert Van Vulpen makelaardij te Amstelveen. Met name complimenten aan Moreno en Nicola. Bedankt.
    03-04-2024

    • Lokale marktkennis
      Marktkennis
      8

    • Service en begeleiding
      Service
      9

    • Deskundigheid
      Deskundigheid
      8

    • Prijs / kwaliteit
      PrijsKwaliteit
      9

    • Aanbeveling
      Aanbeveling
      Ik zou deze makelaar aanbevelen

  • 10
    Anoniem
    We've worked with Bert van Vulpen to buy a house, they have been excellent in communication and helping. From mortgage service to the broker service they helped us a lot, the staff is amazing and helpful. Recommended especially to the expats!
    31-03-2024

    • Bereikbaarheid en communicatie
      Communicatie
      10

    • Onderhandeling en resultaat
      Resultaat
      10

    • Deskundigheid
      Deskundigheid
      10

    • Prijs / kwaliteit
      PrijsKwaliteit
      10

    • Aanbeveling
      Aanbeveling
      Ik zou deze makelaar aanbevelen

  • 10
    Mevr. Miranda Krook
    Op het moment dat ik besloot om mijn appartement in Wormerveer te gaan willen verkopen, heb ik direct Sabine Denkers (Bert van Vulpen Krommenie) gevraagd langs te komen voor een oriënterend verkoopgesprek.

    In 2021 en 2022 hadden wij elkaar reeds ontmoet tijdens meerdere bezichtigingen, toen ik zelf al lang zoekende was naar een geschikt en net appartement.
    Hetgeen dat mij direct opviel aan haar benadering was de gedegen kennis van de markt in de Zaanstreek, de persoonlijke- en correcte communicatie (ook na het doen van een niet-geaccepteerd bod), maar vooral de tijd en rust die zij nam voor mij als geïnteresseerde tijdens de bezichtigingen. Elke vraag mocht en kon gesteld worden – ook achteraf, dit in tegenstelling tot veel andere makelaars. Dit gaf mij het gevoel serieus genomen te worden als mogelijke koper/ geïnteresseerde.

    Gezien dit voor mij persoonlijk écht onderscheidend overkwam, heb ik geen moment getwijfeld de verkoopopdracht van mijn appartement bij Bert van Vulpen Krommenie onder te brengen.
    Ondanks ik dit proces initieel oriënterend aan was gegaan, diende het proces in een sneltreinvaart te worden opgezet – in verband met een geaccepteerd bod op een nieuwe woning die ik wilde aankopen. Sabine heeft destijds tezamen met haar collega Mariëlle van den Bogaerde alle zeilen bijgezet om zo nauwkeurig en snel mogelijk het verkoopdossier gereed te maken, zodat mijn woning vervolgens kon worden aangemeld op Funda.
    Elke stap werd met mij als (kritische) verkoper doorlopen, zodat ik volledig achter de advertentie en tekst kon staan. Sabine en Mariëlle hebben meerdere malen buiten werktijd tijd vrij gemaakt om alles zo goed mogelijk te organiseren en te plannen, deze volledige betrokkenheid en snelle reactietijd waardeer ik enorm!

    Ook tijdens de vakantie van Sabine en Mariëlle, hebben Myrthe Kostense en Imani van Briemen erg adequaat gehandeld toen afgesproken data dreigde te verlopen. Ondanks het niet het makkelijkste proces/ dossier was, waren zij ontzettend goed geïnformeerd over de stand van zaken.

    Iedere medewerker die betrokken geweest is bij het verkoopproces van mijn appartement heeft een zelfde drive, kan alleen maar zeggen: ga zo door!
    Ook dit is in positieve zin typerend voor de werkwijze van Bert van Vulpen Makelaars!

    Kortom, heb ik een erg fijne samenwerking gehad met het gehele team en daarnaast heeft Sabine mij goed geadviseerd tijdens het gehele proces. Ondanks ik zelf duur aankocht in een overspannen huizenmarkt (mei 2022) en daarna een klein dipje volgde, heb ik het appartement naar volle tevredenheid kunnen verkopen.

    Ik kan andere mensen die oriënterend zijn m.b.t. het verkoopproces, zeker aanraden in gesprek te gaan met dit kantoor!

    31-03-2024

    • Lokale marktkennis
      Marktkennis
      10

    • Service en begeleiding
      Service
      10

    • Deskundigheid
      Deskundigheid
      10

    • Prijs / kwaliteit
      PrijsKwaliteit
      10

    • Aanbeveling
      Aanbeveling
      Ik zou deze makelaar aanbevelen

Blogs

Ontdek jouw nieuwe thuis met een nieuwbouwgesprek

Bij Bert van Vulpen makelaars begrijpen we dat de weg naar jouw droomwoning begint met een helder pad en een goed gesprek. Daarom bieden wij jou een persoonlijk nieuwbouwgesprek met.. Lees meer

Meer hypotheekruimte voor verduurzaming, alleenstaanden en studenten

Door de recente aankondiging van minister Hugo de Jonge zal de leenruimte voor hypotheekaanvragen vanaf 2024 aanzienlijk verruimen. Dit heeft een impact op verschillende bevolkingsgroepen, waaronder alleenstaanden, studenten en diegenen.. Lees meer

Checklist Open Huizen Dag

De landelijke NVM Open Huizen Dag staat wederom op het programma. Op zaterdag 6 april aanstaande gooien onze deelnemers hun deuren open voor geïnteresseerde kopers, zoals jij. Het is een.. Lees meer

Hoe zit het nu met de aflossingsvrije hypotheek?

Allereerst leg ik kort uit wat een aflossingsvrije hypotheek inhoudt. Bij een aflossingsvrije hypotheek is het niet verplicht om gedurende de looptijd af te lossen. Je betaalt alleen rente. Je.. Lees meer
Naamloos-2