Naamloos-2

Taxatierapport in Amstelveen nodig?

De taxateurs van Bert van Vulpen makelaars + hypotheken zijn o.a. gespecialiseerd in de woningmarkt van Amstelveen. Onze gecertificeerde taxateurs helpen je graag aan een specifieke waardebepaling van koopwoningen in Amstelveen.

De waardebepaling van woningen is immers een specialisme en vraagt om specifieke regionale kennis. Niet alleen kennis van de huizenprijzen in de regionale woningmarkt, maar ook bijvoorbeeld buurtgegevens. De taxateurs van Bert van Vulpen verliezen geen aspect uit het oog en kunnen bouwen op jarenlange ervaring in de regio Amstelveen. Niet alleen als taxateur, maar ook als makelaar. Deze combinatie zorgt voor de meest specifieke waardebepaling. Onze taxateurs zijn aangesloten bij het taxatie-instituut NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Hierdoor ben je verzekerd van een onafhankelijke, betrouwbare woningtaxatie. Geldverstrekkers stellen tegenwoordig hoge eisen aan taxatierapporten. Eisen waaraan onze rapporten dan ook zeker voldoen.

Wanneer heb je een taxatierapport nodig?

  • als je een hypotheek wilt krijgen voor de koop van een bestaande woning of nieuwbouwwoning
  • als je een tweede hypotheek wilt, bijvoorbeeld omdat je wilt gaan verbouwen
  • als je je hypotheek wilt oversluiten
  • als je een beslissing moet nemen over de aan- of verkoop van een huis
  • als je de waarde van een woning wilt weten in verband met een echtscheiding
  • als je de waarde van een woning wilt weten in verband met overlijden, bijvoorbeeld ten behoeve van de verdeling van de erfenis.
  • Wij voeren alle taxatieopdrachten met de grootste zorg, deskundigheid en snelheid uit. Daar kun je van op aan!

Wil jij de waarde van een woning weten, of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.


Naamloos-2