Naamloos-2

Taxaties regio Amsterdam

Wil je de waarde van een woning weten? De gecertificeerde taxateurs van Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken helpen je graag je bij het taxeren van vastgoed in Amsterdam. Een taxatie van een koopwoning in Amsterdam vraagt om specifieke kennis van de huizenmarkt in de hoofdstad. Kennis die wij uiteraard in huis hebben.

Waardebepaling is een specialisme. Daarom is taxatie binnen Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken een apart bedrijfsonderdeel. Hier voegen we alle deskundigheid samen: van de taxateurs én van onze NVM-Makelaars die actief zijn in Amsterdam. Onze taxateurs zijn aangesloten bij het taxatie-instituut NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Hierdoor ben je verzekerd van een onafhankelijke, betrouwbare woningtaxatie. Geldverstrekkers stellen tegenwoordig hoge eisen aan taxatierapporten. Onze rapporten voldoen aan die eisen en worden dan ook altijd geaccepteerd.

Wanneer heb je een taxatierapport nodig?

  • als je een hypotheek wilt krijgen voor de koop van een bestaande woning of nieuwbouwwoning
  • als je een tweede hypotheek wilt, bijvoorbeeld omdat je wilt gaan verbouwen
  • als je je hypotheek wilt oversluiten
  • als je een beslissing moet nemen over de aan- of verkoop van een huis
  • als je de waarde van een woning wilt weten in verband met een echtscheiding
  • als je de waarde van een woning wilt weten in verband met overlijden, bijvoorbeeld ten behoeve van de verdeling van de erfenis.

Wij voeren alle taxatieopdrachten met de grootste zorg, deskundigheid en snelheid uit. Daar kun je van op aan!

Wil je een afspraak maken, of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.


Woningen in

Naamloos-2