Naamloos-2

Snel zekerheid over de waarde van jouw huis

Als je je droomhuis gevonden hebt, wil je het liefst dat de koop gisteren al rond was. Een taxatie is noodzakelijk voor het afsluiten van een hypotheek, of je nu een bestaand huis of een nieuwbouwwoning koopt. Ook een verbouwing of scheiding kan aanleiding zijn voor een taxatie. Wat jouw reden ook is, wij helpen je snel met een deskundige taxatie tegen de aantrekkelijkste prijs in de regio.

Erkende NWWI-taxatie

Wil je de waarde weten van jouw huis in de regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Krommenie en Assendelft? Bij Bert van Vulpen werken erkende taxateurs die je graag helpen met een erkende taxatie. We voegen de deskundigheid van onze taxateurs én van onze NVM-makelaars samen. Onze taxateurs zijn aangesloten bij het taxatie-instituut NWWI. Hierdoor ben jij verzekerd van een objectieve en betrouwbare taxatie. Onze taxatierapporten voldoen aan de hoogste eisen en worden door alle hypotheekverstrekkers geaccepteerd.

Een taxatierapport is noodzakelijk voor…

  • het financieren van jouw nieuwe huis (bestaande woning of nieuwbouwwoning)
  • het vestigen van een tweede hypotheek, bijvoorbeeld vanwege een verbouwing
  • het oversluiten van je hypotheek naar een andere hypotheekverstrekker
  • het bepalen van de waarde van een woning in verband met echtscheiding
  • het bepalen van de waarde van een woning in verband met overlijden (zogenaamde minnelijke waardering)

Dit betaal je voor een taxatie

Voor een erkende NWWI-taxatie inclusief taxatierapport betaal je € 500,- voor de Zaanstreek en vanaf € 550,- voor Amstelveen & Amsterdam. Dit zijn zeer aantrekkelijke prijzen in de regio’s. Je kunt er vanuit gaan dat jouw taxatie bij ons in goede handen is en met de grootste zorg, deskundigheid en snelheid wordt uitgevoerd. Zodat jij snel zekerheid hebt over de waarde van jouw (nieuwe) huis.

Alle expertise die jij nodig hebt onder één dak

Heb je een taxatie nodig? Dan is de kans groot dat je binnenkort een huis wilt gaan kopen. Je huidige huis verkopen, als je dat hebt. En die nieuwe hypotheek en verzekeringen moeten ook geregeld worden. Bij Bert van Vulpen vind je alle expertise die jij nodig hebt. Met groot voordeel voor jou. Natuurlijk financieel. Maar ook omdat je één aanspreekpunt hebt voor alles rondom jouw verhuizing. Wij ontzorgen je graag op alle vlakken.

Vraag een taxatie aan

Wil je een taxatie aanvragen? Vul dan het formulier in of bel ons. We helpen je graag! Een afspraak in de avonduren is voor ons geen enkel probleem.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief B.T.W.Naamloos-2