Van Drunen Edam | nieuwbouw aan het water in Edam

Van Drunen Edam | nieuwbouw aan het water in Edam


Nieuwbouwwoningen aan het water in Edam

Om de hoek van het Fort bij Edam en op loopafstand van het sfeervolle hart van Edam komt nieuwbouwplan Van Drunen. Precies op de plek waar vroeger de scheepswerf van Van Drunen huisvestte, kunt u straks ‘werfelend’ wonen aan het water.

Letterlijk op de fundamenten van de oude loodsen wordt de nieuwbouw van Van Drunen gerealiseerd. En dat stukje historie ziet u straks terug in de architectuur, vorm en materialen. Vanaf uw zonnige terras of balkon kijkt u uit op groen en/of water. Aan de steiger dobbert uw sloep. Stap in en vaar het Markermeer op of Edam in. Wat een leven! En dat op een kleine twintig minuten rijden van Amsterdam.

Hier komt al het goede samen: water en groen, nieuwbouw en historie, rust en levendigheid. Kiest u voor een ongekend heerlijk buitenleven in een historisch stadje dat een rijkdom heeft aan faciliteiten, voorzieningen, horeca en watersportmogelijkheden?

Nog enkele woningen beschikbaar!

Heeft u interesse in een nieuwbouwwoning op deze onontdekte parel in Edam? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Klik op onderstaande knop, download het formulier en stuur het volledig ingevuld naar nieuwbouw@bertvanvulpen.nl.

Banner nieuwbouw Van Drunen Edam

Op de hoogte blijven?

Wilt u zich niet inschrijven voor een nieuwbouwwoning, maar wilt u wel op de hoogte blijven van dit project?
Laat dan uw gegevens achter op het formulier op wonenopvandrunen.nl, dan houden wij u via een nieuwsbrief op de hoogte van de vorderingen en mist u niets.