Van Drunen Edam | nieuwbouw aan het water in Edam

Van Drunen Edam | nieuwbouw aan het water in Edam


Inschrijven voor Van Drunen Edam

De inschrijving voor Van Drunen is gesloten. Alle woningen zijn inmiddels onder optie en de gesprekken met de aspirant kopers zijn in volle gang. Het is uiteraard mogelijk dat er toch nog woningen beschikbaar komen. Voor de eventueel beschikbaar komende woningen wordt een wachtlijst opgesteld. Wilt u in aanmerking komen voor een woning op Van Drunen dan kunt u zich door het invullen van het inschrijfformulier op de wachtlijst plaatsen. Indien een of meer woningen beschikbaar komen nemen we contact met u op. Klik op onderstaande knop, download het formulier en stuur het volledig ingevuld naar nieuwbouw@bertvanvulpen.nl.

Op de hoogte blijven?

Wilt u zich niet inschrijven voor een nieuwbouwwoning, maar wilt u wel op de hoogte blijven van dit project?
Laat dan uw gegevens achter op het formulier op wonenopvandrunen.nl, dan houden wij u via een nieuwsbrief op de hoogte van de vorderingen en mist u niets.

ga naar de nieuwbouwwebsite wonen op van drunen

Nieuwbouwwoningen aan het water in Edam

Om de hoek van het Fort bij Edam en op loopafstand van het sfeervolle hart van Edam komt nieuwbouwplan Van Drunen. Precies op de plek waar vroeger de scheepswerf van Van Drunen huisvestte, kunt u straks ‘werfelend’ wonen aan het water.

Kiest u voor een ongekend heerlijk buitenleven in een historisch stadje dat een rijkdom heeft aan faciliteiten, voorzieningen, horeca en watersportmogelijkheden?

Nieuwbouw, gebouwd op historische fundamenten van Edam

Letterlijk op de fundamenten van de oude loodsen wordt de nieuwbouw van Van Drunen gerealiseerd. En dat stukje historie ziet u straks terug in de architectuur, vorm en materialen. Vanaf uw zonnige terras of balkon kijkt u uit op groen en/of water. Aan de steiger dobbert uw sloep. Stap in en vaar het Markermeer op of Edam in. Wat een leven! En dat op een kleine twintig minuten rijden van Amsterdam.

Interesse in een nieuwbouwwoning op Van Drunen in Edam?

Hier komt al het goede samen: water en groen, nieuwbouw en historie, rust en levendigheid.
Heeft u interesse in een nieuwbouwwoning op deze onontdekte parel in Edam? Bekijk dan het woningaanbod, lees meer over Edam en ontdek dat u hiervandaan in slechts 20 minuten naar Amsterdam rijdt. Vergeet niet uw gegevens achter te laten, zodat wij u op de hoogte kunnen houden.