Van Drunen Edam | nieuwbouw aan het water in Edam

Van Drunen Edam | nieuwbouw aan het water in Edam


De Inschrijving voor Van Drunen Edam is gestart!

De inschrijving is gestart op 29 september 2018. De inschrijfprocedure loopt tot 12 oktober 2018 17:00 uur. Wilt u zich voor een bepaalde woning inschrijven? Klik dan op onderstaande link, download het formulier en stuur het volledig ingevuld voor 12 oktober 17:00 uur naar nieuwbouw@bertvanvulpen.nl. Mail dan snel onderstaand formulier of bel 075-6179922

Download inschrijfformulier

van-drunen-nieuwbouw-edam-home

Nieuwbouwwoningen aan het water in Edam

Om de hoek van het Fort bij Edam en op loopafstand van het sfeervolle hart van Edam komt nieuwbouwplan Van Drunen. Precies op de plek waar vroeger de scheepswerf van Van Drunen huisvestte, kunt u straks ‘werfelend’ wonen aan het water.

Kiest u voor een ongekend heerlijk buitenleven in een historisch stadje dat een rijkdom heeft aan faciliteiten, voorzieningen, horeca en watersportmogelijkheden?

Nieuwbouw, gebouwd op historische fundamenten van Edam

Letterlijk op de fundamenten van de oude loodsen wordt de nieuwbouw van Van Drunen gerealiseerd. En dat stukje historie ziet u straks terug in de architectuur, vorm en materialen. Vanaf uw zonnige terras of balkon kijkt u uit op groen en/of water. Aan de steiger dobbert uw sloep. Stap in en vaar het Markermeer op of Edam in. Wat een leven! En dat op een kleine twintig minuten rijden van Amsterdam.

Interesse in een nieuwbouwwoning op Van Drunen in Edam?

Hier komt al het goede samen: water en groen, nieuwbouw en historie, rust en levendigheid.
Heeft u interesse in een nieuwbouwwoning op deze onontdekte parel in Edam? Bekijk dan het woningaanbod, lees meer over Edam en ontdek dat u hiervandaan in slechts 20 minuten naar Amsterdam rijdt. Vergeet niet uw gegevens achter te laten, zodat wij u op de hoogte kunnen houden.