Nieuwbouw Vennenkwartier Zaandam

Nieuwbouw Vennenkwartier Zaandam


vennenkwartier-start-verkoop

Aan de Martin Luther Kingweg in Zaandam wordt iets moois ontwikkeld. Een kleinschalig plan met in totaal 21- statige rij en hoekwoningen.

Verkoop Vennenkwartier en definitieve inschrijving is gestart!

Op dit moment is de verkoop in volle gang. Schrijf je in voor 3 december op de website:  www.vennenkwartierzaandam.nl
Indien je eerder gebruik hebt gemaakt van de voorinschrijving, is het belangrijk dat je óók nog gebruik maakt van deze (definitieve) inschrijving. Wij zullen de woningen alleen toewijzen op basis van deze inschrijvingen. We vragen je alleen gebruik te maken van de inschrijving als je serieus belangstelling hebt. Neem bij twijfel of vragen gerust even contact met ons op.

Over het nieuwbouwproject Vennenkwartier

Het nieuwbouwproject bevindt zich ter hoogte van Ds. Martin Luther Kingweg 209 en is gelegen in de Vennenbuurt in de wijk Poelenburg. De bestaande Onze Lieve Vrouwekerk zal worden gesloopt om plaats te maken voor 21 woningen. Aan de overzijde van het plan bevindt zich een ruim opgezette groenstrook met daarachter het stromende water van ‘De Gouw’.

Omgeving

In de directe omgeving bevindt zich het Darwinpark wat de schakel vormt tussen de stad en het buitengebied. Een mooi park voor jong en oud. Het beschikt over een leuke speeltuin en een boerderij-winkel waar je terecht kunt voor onder andere eieren, wol, honing, hooi, stro en soms zelfs dieren. In de lente en de zomer is het hier heerlijk toeven onder het genot van bijvoorbeeld een lekker ijsje. Op het terrein bevindt zich tevens een natuurmuseum.

Wonen in Zaandam

Zaandam is een stad in de provincie Noord-Holland en telt circa 76.000 inwoners. De stad ligt aan weerszijden van de Zaan, een historische waterloop van 13,5 kilometer lang.
Zaandam is goed bereikbaar via onder andere de A7 en de A8 en beschikt over twee stations: Station Zaandam en Station Zaandam Kogerveld. Ook in de stad is het openbaar vervoer goed geregeld. Met haar centrale ligging is Zaandam dé perfecte plek voor jouw toekomstige woning. Binnen 30 minuten sta je in Hartje Amsterdam. Lekker weer? Ga een dagje naar het strand, ook op steenworp afstand gelegen!Het centrum kent een gevarieerd winkelaanbod en behoort tot één van de leukste winkelsteden van Nederland. Ook voor een gezellig avondje uit ben je in Zaandam aan het juiste adres. Het centrum is nog volop in ontwikkeling met mooie gevels en verschillende bouwwerken in diverse stijlen. Op gebied van uitgaan en cultuur is er genoeg om te ontdekken!