Expats

Expats


Verhuren aan expats

Wil je je huis of appartement verhuren? En heb je een voorkeur voor expats? Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken vindt geschikte internationale huurders voor iedere woning in de regio Amsterdam, Amstelveen en de Zaanstreek.

Expats: de voordelen

Je huis verhuren aan expats heeft zo zijn voordelen. Deze werknemers hebben een tijdelijke werkovereenkomst in Nederland. Het is dus vooraf duidelijk wanneer ze komen en wanneer ze weer vertrekken. Bovendien hebben ze een stabiel inkomen. Ook een prettig idee voor jou als verhuurder.

Waar vind je expats?

In Amsterdam, Amstelveen en Zaandam zijn veel internationale bedrijven gevestigd. De vraag naar expatwoningen is hier dus relatief groot. Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken maakt deel uit van een netwerk van verhuurmakelaars in de regio. Dit zorgt ervoor dat we meestal snel een geschikte huurder voor je kunnen vinden.

Zelf naar het buitenland?

Vertrek je zelf voor een aantal maanden of een aantal jaar naar het buitenland? Dan is het extra aantrekkelijk om je huis aan expats te verhuren. Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken kan je in dat geval alle zorg uit handen nemen. We zoeken niet alleen de huurders, maar regelen ook het financieel en technisch beheer.

Interesse in een informatief gesprek verhuur aan expats? Bel ons op 075–6179922 of vul het onderstaande contactformulier in. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op.