Koog aan de Zaan – Breedweer 56 – Hoofdfoto
Koog aan de Zaan – Breedweer 56 – Foto 3
Koog aan de Zaan – Breedweer 56 – Foto 5
Koog aan de Zaan – Breedweer 56 – Foto
Koog aan de Zaan – Breedweer 56 – Foto 2
Koog aan de Zaan – Breedweer 56 – Foto 4
  • Woonoppervlakte 127 m2
  • Perceeloppervlakte 77 m2
  • Inhoud 335 m3
  • Aantal verdiepingen 3
  • Aantal slaapkamers 4
  • Energielabel
  • Type woning Eengezinswoning,
    Tussenwoning

BUITENKANS: NIEUWBOUWWONING MET 2 EIGEN PARKEERPLAATSEN – PROGNOSE OPLEVERING OKTOBER 2022
In het hart van Zaanstad, aan de Breedweer in Koog aan de Zaan, verrijst binnenkort project Kogerweelde met 13 gezinswoningen. 1 woning is opnieuw beschikbaar gekomen. De woning wordt casco opgeleverd waardoor je je eigen ideeën over de keuken, het sanitair en de afwerking kan verwezenlijken. Hoe fijn is dat! Daarnaast heeft de woning een achtertuin én een zonneterras op de 2e verdieping. De woning is volledig voorzien van vloerverwarming en een warmtepomp.

PROJECT KOGERWEELDE
Deze mooie woning aan de Breedweer is onderdeel van de volgende stap om het gezellige oud-Koog te transformeren van bedrijvigheid naar fijne woonlocatie. Verdeeld over drie woonblokken zullen zes hoek- en zeven rijwoningen van royaal eengezinsformaat worden gerealiseerd. Gericht op praktisch woonplezier en duurzaamheid, omringd door onderhoudsarm groen.
In drie woonblokken reiken de stadstuinen naar elkaar, gescheiden door een steeg die ook de bewonersparkeerplaats aan de woningen verbindt. Als nieuwe bewoner beschik je over maar liefst twee eigen parkeerplaatsen op eigen terrein, aan de achterzijde van het woonblok.

INDELING
Begane grond: entree, hal met meterkast, inpandige bergruimte met warmtepomp, casco toiletruimte. L-vormige woonkamer voorzien van vrijwel glazen pui met openslaande deuren naar de achtertuin met separate houten berging en achterom. Aan de voorzijde van de woning de aansluitingen voor een keuken naar wens. Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar tweede verdieping. Drie lichte slaapkamers. Daarbij een casco badkamerruimte, voorzien van alle aansluitingen, welke geheel naar eigen smaak ingericht kan worden. Tweede verdieping: overloop, zeer royale U-vormige vierde slaapkamer met aansluitingen voor de wasmachine en -droger. Openslaande deur naar beschut dakterras van circa 12m2 waar van de zon genoten kan worden. De gehele woning beschikt over vloerverwarming die in elk vertrek te reguleren is door middel van individuele regelaars.

MODERNE TECHNIEKEN
Project Kogerweelde wordt gebouwd volgens het visionaire bouwsysteem van Daiwa House. Het hele proces van bouw tot en met bewoning is gericht op klimaatvriendelijkheid. De modulaire opbouw van de woningen heeft niet alleen een tijdsvoordeel (opleveringsprognose oktober 2022), hoewel dit aanzienlijk scheelt met conventionele bouw, maar brengt ook veel klimaattechnische pluspunten mee. Het is natuurlijk superefficiënt om het voorwerk zoveel mogelijk centraal te houden, al is het alleen al om de afname van vervoersbewegingen! Daarnaast zijn werkelijk alle moderne middelen ingezet om de woningen energiezuinig te kunnen bewonen. De woningen zijn uiteraard gasloos, een boiler van maar liefst 200 liter biedt voor een huisgezin meer dan voldoende warm water. De luchtwarmtepomp en het laagtemperatuursysteem zorgen voor aangename temperaturen middels vloerverwarming op alle woonlagen.

INTERESSE?
Neem contact met ons op voor een digitale rondleiding!

Interesse?

Maak een afspraak Kan ik dit huis betalen?

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 540.000,- v.o.n.

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Type
Tussenwoning
Bouwjaar
2022
Bouwvorm
Nieuwbouw
Liggingen
In woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
127 m2
Perceel oppervlakte
77 m2
Inhoud
335 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Energie

Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
Soorten warm water
Elektrische boiler eigendom
Soorten verwarming
Warmtepomp

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Zonneterras
Type
Achtertuin
Achterom
Ja
Kwaliteit
Aan te leggen

Bergruimte

Soort
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soorten
Geen garage

Dak

Dak type
Plat dak

Overig

Permanente bewoning
Ja
Waardering
Goed tot uitstekend
Waardering
Goed tot uitstekend

Voorzieningen

Voorzieningen
Mechanische ventilatie

Kaart

Streetview

In de buurt

Group Created with Sketch.

Neem contact met ons op over Breedweer 56, Koog aan de Zaan

Kantoor: Zaandam

Contact gegevens

Andere kantoren: Krommenie, Amsterdam, Amstelveen