Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Hoofdfoto
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 2
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 3
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 4
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 6
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 5
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 10
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 9
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 8
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 12
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 11
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 7
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 13
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 16
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 14
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 15
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 17
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 18
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 22
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 20
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 19
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 21
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 23
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 27
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 25
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 28
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 26
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 24
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 32
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 33
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 29
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 30
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 31
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 34
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 36
Te koop - Aalsmeer – Hornweg 74, 1432 GN – Foto 35
Plan een bezichtiging
€ 745.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 123 m2
  • Perceeloppervlakte 1.356 m2
  • Inhoud 632 m3
  • Aantal verdiepingen 4
  • Aantal slaapkamers 4
  • Type woning Eengezinswoning, Vrijstaande woning

*** Englisch summary below ***

Vrijheid tussen het groen! Op een fantastisch ruim perceel (1356 m2) ligt deze karakteristieke, vrijstaande, gemoderniseerde en goed onderhouden jaren ’30 woning met authentieke elementen, zoals een erker, glas-in-loodramen en paneeldeuren. De woning heeft vrij uitzicht en is gelegen langs een fraaie bomenlaan in Aalsmeer. Het huis is omringd door een besloten zonnige tuin met veel privacy. Daarnaast heeft de woning een lichte, sfeervolle living, vier slaapkamers, een dubbele garage, een eigen kas en een chalet. Ideaal voor een zzp’er, voor mantelzorg of een bedrijf aan huis. De tuin grenst aan de achterzijde aan het water, zodat u desgewenst een kleine boot kunt aanleggen.

De uitstekend geïsoleerde woning is centraal gelegen, vlakbij doorgaande wegen, zodat het gezellige centrum van Aalsmeer met zijn diverse voorzieningen, maar ook Amsterdam, het Amsterdamse Bos en de Westeinderplassen uitstekend bereikbaar zijn. Ook kinderopvang, basisschool en voortgezet onderwijs zijn per fiets snel te bereiken.

Schiphol en het winkelcentrum Stadshart Amstelveen zijn beide ongeveer 15 minuten rijden. Voor de dagelijkse boodschappen ligt Nieuw Oosteinde met 2 supermarkten, diverse verswinkels, drogist en een Gezondheidscentrum op 5 minuten fietsen. Tevens zijn daar 3 basisscholen met kinderopvang. Ook de sportfaciliteiten in Aalsmeer zijn eenvoudig bereikbaar. Een bushalte vindt u op 15 minuten lopen. Het is geen wonder dat, gezien de centrale ligging, Aalsmeer de laatste tijd een erg populaire woonplaats is geworden!

De Hornweg staat bekend als een zeer geliefde straat om de uitstraling en locatie. Aalsmeer is een levendige gemeente midden in de Randstad. Met vele jachthavens, horecagelegenheden en zelfs een echt strand heeft Aalsmeer alles te bieden. Wilt u verder weg, dan zit u zo op de A2, A4, A5 en A9.

Indeling:

Begane grond: via de voortuin met ruime oprit bereikt u de voordeur. Entree met trapopgang naar de eerste etage en toegang tot de woonkamer of de halfopen keuken. Het is echter gebruikelijk om via de hal van de aanbouw binnen te komen. Via de zijtuin en het terras komt u bij de deur van de hal. Ruime hal met garderobe, keurig betegeld zwevend toilet met fonteintje, meterkast met 12 groepen en krachtstroomaansluiting, bergkast met cv-installatie, toegang tot de wasruimte en de halfopen keuken. In de waskamer treft u de aansluitingen voor het witgoed aan en een losse portable douchecabine. Deze kamer wordt ook gebruikt als logeerkamer. In de aanbouw heeft u vloerverwarming.

U komt vanuit de hal binnen in de keuken. De keuken heeft een vaatwasser, een fornuis met oven en keramische kookplaat en een koel-vriescombinatie aan. In het plafond zijn dimbare inbouwspots verwerkt. De keuken heeft een deur naar de entree met trapopgang en een ruime kelder. Fraai zijn de glas-in-lood bovenlichten in het keukenraam. Op de vloer ligt laminaat dat door loopt op de gehele begane grond, met uitzondering van de waskamer en het sanitair. Via een open verbinding bereikt u de sfeervolle, lichte woonkamer. De living heeft aan de voorzijde een erker met glas-in-lood bovenlichten, ook in twee zijramen en de openslaande deuren naar de tuin zijn de glas-in-lood bovenlichten behouden. Hier heeft u zicht op het terras en de achtertuin met openslaande deuren. In de woonkamer zijn de muren en plafonds strak afgewerkt en er is een houtkachel. Overal zijn de paneeldeuren behouden. De houtkachel zorgt voor een warm onthaal in de koudere maanden, de zomer haalt u binnen via de openslaande deuren.

Eerste verdieping: via de gestoffeerde trap bereikt u de toegang tot de overloop van de eerste verdieping. Deze verdieping heeft aan beide zijkanten van de woning een dakkapel over de gehele lengte. De overloop heeft een daklicht. Hier treft u vier slaapkamers en de badkamer aan. Twee slaapkamers liggen aan de achterzijde en twee kamers aan de voorzijde van de woning, welke identiek zijn qua grootte. De badkamer ligt centraal. Alle kamers zijn tot in de puntjes afgewerkt. Eén slaapkamer aan de achterzijde heeft een openslaande deur. De licht betegelde badkamer heeft een inloopdouche, een zwevend toilet, een badmeubel met wastafel en een spiegelkast. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, afzuiging, dimbare spots en een design radiator. Bovendien zijn alle vertrekken op de zonnige zijden voorzien van elektrische zonwering.

U heeft nog de beschikking over een zolderverdieping met veel bergruimte. Deze verdieping heeft twee ramen, aan de voor- en achterzijde.

Het huis heeft een dubbele garage met elektra, wateraansluiting, dakkoepels die open kunnen, vliering en elektrisch bedienbare garagedeuren met een losse deur en raam aan de zijkant. Hiervoor is een ruime plek voor parkeren van auto’s. Ook is er riante parkeergelegenheid naast de woning op eigen terrein.

De woning is uitstekend geïsoleerd, o.a. de spouwmuur, vloerisolatie, plafondisolatie en geïsoleerde ramen. De woning is volledig gerenoveerd, gestuct en heeft nieuwe elektra en het buitenschilderwerk is grotendeels in 2020 verricht. Kortom, deze woning is instapklaar!

Tuin: de woning ligt helemaal in het groen en heeft zowel een omheinde voor-, zij- en een zeer grote achtertuin. U heeft hier de hele dag zon! Direct achter het huis ligt een groot betegeld, beschut terras. Hier kunt u fijne loungeplekken creëren en in de zomer heerlijk buiten eten met familie en vrienden. Daarnaast is er een grote speelweide en een gedeelte met grind en bestrating. Rondom is beplanting en diverse fruitbomen. De tuin grenst aan de achterzijde aan het water. U kunt hier een kleine boot aanleggen. In de tuin staat een kas/tuinschuur van 10 meter lang en een chalet, dat voor vele doeleinden is geschikt.

Kenmerken:
• Fantastische, uitstekend gerenoveerde, vrijstaande jaren ’30 woning op 1356 m2 eigen grond, met grote zonnige tuin rondom en veel privacy
• Tuin grenst aan het water, tevens heeft u de beschikking over een dubbele garage, een grote tuinkas/schuur en een chalet
• De woning heeft een sfeervolle living met halfopen keuken met toegang tot een kelder. Was-/logeerkamer op begane grond. Ideaal voor mantelzorg of bedrijf aan huis
• 4 slaapkamers op 1e verdieping
• Volledig geïsoleerd
• De erker, glas-in-lood-ramen en paneeldeuren zijn behouden
• Kinderopvang, basisschool en supermarkten op fietsafstand
• Centrum Aalsmeer, Amsterdam, Amsterdamse bos en Westeinderplassen uitstekend bereikbaar
• Schiphol en winkelcentrum Stadshart Amstelveen op 15 autominuten
• Volle eigendom

————————————————————————————————————————————————

Lots of privacy in a green environment! On a fantastic spacious plot of 1356 m2 (property has 2 plots, 1255 + 101 m2) this characteristic, detached, modernized and well maintained 1930s house with authentic elements, such as a bay window, stained glass windows and panel doors, is situated. The house offers unobstructed views and is located along a beautiful avenue in Aalsmeer. The house is surrounded by a private, sunny garden with much privacy. In addition, the house has a bright, attractive living room, four bedrooms, a double garage, its own greenhouse and a chalet. Ideal for a freelancer, for informal care or a private company. The garden borders the water at the back, so you can moor a small boat if you wish.

The excellently insulated house is centrally located, near main roads, so that the lively center of Aalsmeer with its various facilities, but also Amsterdam, the Amsterdamse Bos and the Westeinderplassen lakes are easily accessible. Childcare, primary and secondary education can also be reached quickly by bicycle.

Schiphol Airport and the Stadshart Amstelveen shopping center are both a 15-minute drive away. For daily shopping, the Nieuw Oosteinde shopping center with 2 supermarkets, various fresh shops, drugstores and a Health Center is 5 minutes by bike. There are also 3 primary schools with childcare. Also, the sports facilities of Aalsmeer are easily accessible. A bus stop can be found a 15 minutes’ walk away. It is no wonder that, given its central location, Aalsmeer has recently become a very popular residence!

The Hornweg is known as a very popular street for its appearance and location. Aalsmeer is a lively municipality in the middle of the Randstad. With many marinas, restaurants and even a real beach, Aalsmeer has everything to offer. If you want to go further away, you are on the A2, A4, A5 and A9.

Layout:

Ground floor: through the front garden with wide driveway, you reach the front door. Entrance with stairs to the first floor and access to the living room or semi-open kitchen. However, it is customary to enter through the hall of the extension. Through the side garden and the terrace you reach the door of the hall. Spacious hall with wardrobe, neatly tiled (wall-mounted) toilet with sink, meter closet with 12 groups and a power current connection, storage with central heating system, access to the laundry room and the semi-open kitchen. In the laundry room you will find the connections for washing machine and dryer and a portable shower cabin. This room is also used as a guest room. In the extension is underfloor heating.

You enter the kitchen from the hall. The kitchen has a dishwasher, a ceramic cooker with oven and a fridge-freezer. Dimmable recessed spotlights are incorporated in the ceiling. The kitchen has a door to the entrance and a spacious cellar. Beautiful are the stained glass skylights in the kitchen window. There is laminate on the floor, that continues on the entire ground floor, with the exception of the laundry room and the sanitary facilities. You can reach the attractive, bright living room through an open connection. The living room has a bay window with stained-glass skylights at the front, these skylights have also been retained in two side windows and the double doors to the garden. Here you have a view of the terrace and the backyard with double doors. In the living room, the walls and ceilings are neatly finished and there is a wood stove. The panel doors are preserved everywhere. The wood stove provides a warm welcome in the colder months, the summer is brought in through the patio doors.

First floor: via the upholstered staircase you reach the landing of the first floor. This floor has a dormer on the entire length on both sides of the house. The landing has a skylight. Here you will find four bedrooms and the bathroom. Two bedrooms are located at the rear, and two at the front of the house, which are identical in size. The bathroom is centrally situated. All rooms are finished to perfection. One bedroom at the rear has a door. The lightly tiled bathroom has a walk-in shower, a wall-mounted toilet, a vanity unit with sink and a mirror cabinet. The bathroom has underfloor heating, extraction, dimmable spots and a design radiator. In addition, all rooms on the sunny sides are equipped with electric blinds.

There is an attic with plenty of storage space. This floor has two windows, at the front and the rear.

The house has a double garage with electricity, a water connection, opening domes, loft and electrically operated garage doors with separate door and a window on the side. There is a spacious place for parking cars. There is also ample parking space next to the house on your own ground.

The house is well insulated, including the cavity wall, floor insulation, ceiling insulation and insulated windows. The house has been completely renovated, plastered and new electricity and the exterior painting has been done for the greatest part in 2020. This is a home that is completely ready to move into!

Garden: the house has a fenced front and side garden and a very large backyard. You have sunshine all day here! There is a large tiled, sheltered terrace directly behind the house. Here you can create nice lounge areas and enjoy outdoor dining in the summer with family and friends. There is also a large playground and a section with gravel and paving. All around is planting and various fruit trees. The garden is adjacent to the water. You can moor a small boat here. In the garden there is a 10 meter long greenhouse/garden shed and a chalet, which is suitable for many purposes.

Characteristics:
• Fantastic, well renovated, detached 1930s house on 1356 m2 of private land, with large sunny garden all around and lots of privacy
• Garden adjacent to the water, you also have access to a double garage, a large greenhouse/shed and a wooden chalet
• The house has an attractive living room with semi-open kitchen with access to a cellar. Laundry / guest room on the ground floor. Ideal for informal care or home business
• 4 bedrooms on 1st floor
• Completely isolated
• The bay window, stained glass windows and panel doors have been retained
• Childcare, primary school and supermarkets within cycling distance
• Center of Aalsmeer, Amsterdam, Amsterdamse bos and Westeinderplassen easily accessible
• Schiphol Airport and Stadshart Amstelveen shopping center at 15 minutes by car
• Full ownership

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 745.000,- k.k.

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Type
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1930
Bouwvorm
Bestaande bouw
Liggingen
Aan water, Open ligging

Indeling

Woonoppervlakte
123 m2
Perceel oppervlakte
1.356 m2
Inhoud
632 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Energie

Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
Soorten warm water
CV ketel
Soorten verwarming
CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Houtkachel

Buitenruimte

Tuintypen
Tuin rondom
Type
Tuin rondom
Achterom
Nee
Kwaliteit
Normaal

Bergruimte

Parkeergelegenheid

Soorten
Aangebouwd steen
Capaciteit
2

Dak

Dak type
Zadeldak

Overig

Permanente bewoning
Ja
Waardering
Goed
Waardering
Goed

Voorzieningen

Voorzieningen
TV kabel, Buitenzonwering, Glasvezel kabel

Kaart

Streetview

In de buurt

Plattegrond

Plattegrond 2

Plattegrond 3

Plattegrond 4

Plattegrond 5

Plattegrond 6

Plattegrond 8

Plattegrond 9

Plattegrond 7

Plattegrond 10

Plattegrond 12

Plattegrond 11

Plattegrond 13

Group Created with Sketch.

Neem contact met ons op over Hornweg 74, Aalsmeer

Kantoor: Makelaar Amstelveen

Contact gegevens

Andere filialen: Krommenie, Zaandam, Amsterdam