Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Hoofdfoto
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 2
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 3
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 4
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 5
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 7
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 6
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 8
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 10
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 9
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 11
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 12
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 14
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 13
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 15
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 16
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 18
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 17
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 22
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 20
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 19
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 24
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 21
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 23
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 27
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 25
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 26
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 28
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 30
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 31
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 29
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 33
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 32
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 34
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 36
Te koop - Amstelveen – Bosboom Toussaintlaan 26, 1187 CR – Foto 35
Plan een bezichtiging
€ 395.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 92 m2
  • Perceeloppervlakte 139 m2
  • Inhoud 337 m3
  • Aantal verdiepingen 3
  • Aantal slaapkamers 4
  • Type woning Eengezinswoning, Tussenwoning

*** English summary below ***

LIVE ONLINE BEZICHTIGEN!
Wij begrijpen dat vanwege de huidige omstandigheden niet iedereen de woning kan of wil bezoeken. Wij bieden daarom ook een live online bezichtiging aan. Op DONDERDAG 28 MEI OM 11:45 UUR geeft één van onze makelaars u live een rondleiding door de woning door middel van een live bezichtiging op onze Facebook pagina. U kunt dan de woning alvast bekijken en vragen stellen aan de makelaar. En eventueel kunnen we op een later moment alsnog een (échte) bezichtiging inplannen bij de woning. Heeft u de live bezichtiging gemist? Ga dan naar onze Facebook pagina en kijk deze terug.

In een groene, kindvriendelijke omgeving ligt deze ruime, lichte eengezinswoning met vier slaapkamers, balkon, voortuin en diepe achtertuin. Het huis is keurig onderhouden, maar heeft een update nodig. Van deze woning kunt u, helemaal in uw eigen stijl, uw paradijsje maken!

Deze aantrekkelijke eengezinswoning met vrij uitzicht over een groenvoorziening is gelegen aan een rustige weg in de gewilde wijk Bovenkerk in Amstelveen. Dit is een groene, kindvriendelijke buurt met speeltuintjes en speelplaatsen voor de kinderen dichtbij huis. Het is een omgeving waar kinderen veilig kunnen spelen. Kinderopvang en basisschool bevinden zich op loopafstand, terwijl voortgezet onderwijs, en ook de Internationale School van Amsterdam, met de fiets uitstekend bereikbaar zijn.

U woont hier bovendien op slechts enkele minuten lopen van het Amsterdamse Bos en natuurgebied De Poel! De supermarkt en diverse andere winkels vindt u op loop- of fietsafstand van de woning. Hetzelfde geldt voor diverse goede en gezellige restaurants. Het grote, overdekte winkelcentrum Stadshart is met de fiets of met de auto in circa 10 minuten te bereiken. Verder bevinden zich in de directe omgeving van de woning verschillende sportfaciliteiten en een zwembad.
De bushalte staat op een paar minuten lopen. Met de auto rijdt u in enkele minuten naar de snelweg A9, via welke onder meer de A2, de A4 en de ring A10 snel bereikbaar zijn. Naar Schiphol rijdt u in een kwartiertje.

Indeling:
Begane grond: via de groene voortuin met heesters en vaste planten bereikt u de voordeur. Entree met meterkast en garderobe, trapopgang naar de eerste verdieping, trapkast met aansluitingen voor het witgoed, staand toilet met fonteintje, toegang tot de keuken en de woonkamer. De lichte doorzonkamer heeft zowel aan de voor- als achterzijde een grote raampartij. Aan de achterzijde vindt u een openslaande deur naar de tuin. Op de vloer ligt tapijt, het plafond is strak afgewerkt en op de muren treft u decoratief behang aan. Via een deur bereikt u de keuken, die aan de achterzijde van de woning is gelegen. De nette, eenvoudige keuken heeft lichte fronten. U vindt er een gasfornuis met afzuigkap en veel opbergruimte. Ook de keuken heeft een deur naar de tuin. Zowel in het kozijn van de deur van de huiskamer naar de tuin, als in het kozijn van de keukendeur naar de tuin is een uitschuifhordeur gemonteerd.

Eerste verdieping: via de gestoffeerde trap bereikt u de overloop van de eerste verdieping. Hier treft u drie slaapkamers, een separaat staand toilet en de badkamer aan. De master bedroom ligt aan de achterzijde van de woning. Deze kamer heeft een vaste kast en een breed raam met openslaande deur naar een fijn balkon. U heeft hier een vrij uitzicht over de omgeving. Naast deze slaapkamer ligt de tweede slaapkamer. De derde slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning en heeft eveneens een vaste kast en een breed raam waar veel daglicht door naar binnen komt. In het kozijn van dit raam is een rolhor gemonteerd. Op de vloer van de slaapkamers ligt tapijt. Naast deze kamer ligt de badkamer. In de badkamer treft u een seniorendouche met cabine en een wastafel met spiegelkast aan. Zowel op de begane grond als op de 1e etage aan de achterzijde bij de master bedroom is het huis voorzien van elektrische zonwering.

Tweede verdieping: via een vaste, open trap bereikt u de zolderverdieping. Deze verdieping heeft aan de achterzijde een dakkapel en een Velux dakraam. Hier treft u de vierde slaapkamer en veel extra bergruimte aan.

Tuinen: de woning heeft een groene voortuin en een diepe, zonnige, eveneens groene achtertuin. Er is een terras van gewassen grindtegels waar u een grote eettafel kunt plaatsen om in de zomer heerlijk buiten te eten. Vanzelfsprekend kunt u meer loungeplekken creëren. Er loopt een pad naar achteren met aan de zijkanten groene borders met gras, heesters en vaste planten. De tuin is heerlijk beschut gelegen en biedt veel privacy. Kinderen kunnen hier fijn en veilig buiten te spelen. Achterin de tuin staat een stenen, onderheide schuur met elektra en er is een achterom.

Er is voldoende parkeergelegenheid rond de woning.

Kenmerken:
• Lichte en zonnige, keurig onderhouden, ruime eengezinswoning die een update behoeft en naar eigen smaak kan worden gestyled
• In kindvriendelijke, autoluwe omgeving met veel voorzieningen op loopafstand, zoals kinderopvang, basisscholen, speeltuintjes en speelplaatsen
• Brede stoep met groenvoorziening, geen auto’s voor de deur
• Supermarkt, winkels, restaurantjes op loopafstand
• Internationale School van Amsterdam op fietsafstand
• Op enkele minuten lopen van het Amsterdamse Bos
• Bushalte op loopafstand
• Uitvalswegen uitstekend bereikbaar, u rijdt in een kwartiertje naar Schiphol
• Kunststof kozijnen, alle openslaande ramen zijn voorzien van het draai-kiepsysteem
• Voordeur met ingebouwd veiligheidssysteem
• Weinig vliegtuiglawaai
• Voldoende parkeergelegenheid rond de woning
• Volle eigendom

————————————————————————————————————————————————

This spacious, bright family home with four bedrooms, a balcony, a front garden and a deep backyard is located in a green, child-friendly environment. The house is well maintained, but needs an update. You can make this your paradise, completely in your own style!

This attractive family home with unobstructed views over a green area is located on a quiet road in the popular district of Bovenkerk in Amstelveen. This is a green, child-friendly neighborhood with playgrounds for the children close to home. It is an environment where children can play safely. Childcare and primary school are within walking distance, while secondary education, and also the International School of Amsterdam, are easily accessible by bicycle.

You live here just a few minutes’ walk from the Amsterdamse Bos and the De Poel nature reserve! The supermarket and various other shops can be found within walking or cycling distance of the house. The same goes for several good and cozy restaurants. The large, covered shopping center Stadshart can be reached by bicycle or car in about 10 minutes. In addition, there are various sports facilities and a swimming pool in the immediate vicinity of the house.

The bus stop is a few minutes walk away. The A9 motorway can be reached in a few minutes by car, providing quick access to the A2, A4 and the A10 ring road around Amsterdam, among others. You can drive to Schiphol Airport in about 15 minutes.

Layout:

Ground floor: you reach the front door via the green front garden with shrubs and perennials. Entrance with meter closet and wardrobe, stairs to the first floor, storage closet with connections for washing machine and dryer, toilet with sink, access to the kitchen and living room. The bright living room has large windows on both the front and rear. At the rear you will find a door to the garden. The floor is carpeted, the ceiling is sleek and the walls have decorative wallpaper. Through a door you reach the kitchen, which is located at the rear of the house. The neat, simple kitchen has light fronts. You will find a gas cooker with extractor hood and plenty of storage space. The kitchen also has a door to the garden. A sliding screen door is mounted in the frame of the door from the living room to the garden, as well as in the frame of the kitchen door to the garden.

First floor: via the upholstered staircase you reach the landing of the first floor. Here you will find three bedrooms, a separate toilet and the bathroom. The master bedroom is situated at the rear of the house. This room has a fixed closet and a wide window with a door to a nice balcony. Here you have an unobstructed view of the surroundings. Next to this bedroom is the second bedroom. The third bedroom is at the front of the house and also has a closet and a wide window with lots of natural light. A roller screen is mounted in the frame of this window. There is carpet on the floor of the bedrooms. Next to the third bedroom is the bathroom, where you will find a senior shower with cabin and a washbasin with mirror cabinet. Both on the ground floor and on the 1st floor at the rear of the master bedroom, the house is equipped with electric blinds.

Second floor: you reach the attic floor via a fixed, open staircase. This floor has a dormer at the rear and a Velux skylight. Here you will find the fourth bedroom and lots of extra storage space.

Gardens: the house has a green front garden and a deep, sunny, green backyard. There is a terrace made of washed gravel tiles where you can place a large dining table for outdoor dining in the summer. You can of course create more lounge areas. A path leads to the back of the garden, with green borders on the sides with grass, shrubs and perennials. The garden is wonderfully sheltered and offers a lot of privacy. Children can play nice and safe here. At the back of the garden is a stone barn with electricity and there is a back entrance.

There is ample parking space around the property.

Characteristics:
• Bright and sunny, well maintained, spacious family home that needs an update and can be styled to your own taste
• In child-friendly, car-free environment with many amenities within walking distance, such as childcare, primary schools and playgrounds
• Wide sidewalk with green strip, no cars in front of the door
• Supermarket, shops, restaurants within walking distance
• International School of Amsterdam within cycling distance
• A few minutes walk from the Amsterdamse Bos
• Bus stop within walking distance
• Major roads easily accessible, you can drive to Schiphol Airport in 15 minutes
• Synthetic frames, all opening windows are equipped with the turn-tilt system
• Front door with built-in safety system
• Little aircraft noise
• Ample parking space around the house
• Full ownership

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 395.000,- k.k.

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Type
Tussenwoning
Bouwjaar
1963
Bouwvorm
Bestaande bouw
Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
92 m2
Perceel oppervlakte
139 m2
Inhoud
337 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Energie

Isolatievormen
Dubbelglas
Soorten warm water
CV ketel
Soorten verwarming
CV ketel

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Type
Achtertuin
Achterom
Ja
Kwaliteit
Normaal

Bergruimte

Soort
Vrijstaand steen
Voorzieningen
Voorzien van elektra

Parkeergelegenheid

Soorten
Geen garage

Dak

Dak type
Dwarskap
Dak materialen
Pannen

Overig

Permanente bewoning
Ja
Waardering
Redelijk tot goed
Waardering
Redelijk tot goed

Voorzieningen

Voorzieningen
TV kabel, Buitenzonwering, Dakraam

Kaart

Streetview

In de buurt

Plattegrond

Plattegrond 2

Plattegrond 4

Plattegrond 3

Plattegrond 5

Group Created with Sketch.

Neem contact met ons op over Bosboom Toussaintlaan 26, Amstelveen

Kantoor: Makelaar Amstelveen

Contact gegevens

Andere filialen: Krommenie, Zaandam, Amsterdam