Te koop - Amstelveen – Eilands' Eigen Villa App bouwnummer 162 ong, 1187 ZS – Hoofdfoto
Te koop - Amstelveen – Eilands' Eigen Villa App bouwnummer 162 ong, 1187 ZS – Foto 3
Te koop - Amstelveen – Eilands' Eigen Villa App bouwnummer 162 ong, 1187 ZS – Foto 5
Te koop - Amstelveen – Eilands' Eigen Villa App bouwnummer 162 ong, 1187 ZS – Foto
Te koop - Amstelveen – Eilands' Eigen Villa App bouwnummer 162 ong, 1187 ZS – Foto 2
Te koop - Amstelveen – Eilands' Eigen Villa App bouwnummer 162 ong, 1187 ZS – Foto 6
Te koop - Amstelveen – Eilands' Eigen Villa App bouwnummer 162 ong, 1187 ZS – Foto 4
Plan een bezichtiging
€ 865.000,- v.o.n.
  • Woonoppervlakte 141 m2
  • Inhoud 423 m3
  • Aantal verdiepingen 1
  • Aantal slaapkamers 2

Eilands’ Eigen Wonen in Eilands’ Eigen verandert je leven. Dit schitterende nieuwbouwproject, met prachtige grondgebonden woningen en appartementen, royale tuinen en buitenruimtes, speelt direct in op de hogere energieprijzen en hypotheekrente. Deze bijna energie neutrale ontwikkeling biedt namelijk een energielabel van A+++/A++++ en tevens een fijne korting op je hypotheekrente! Bovendien is er een korte bouwtijd, zodat je dubbele lasten beperkt zullen zijn en je er lekker snel kunt wonen. Genoeg redenen om direct de projectmakelaars te bellen of de project site te bezoeken en je in te schrijven voor een van de prachtige woningen in Eilands’ Eigen Amstelveen. Uniek wonen. Dat mag met recht gezegd worden over Eilands’ Eigen, de meest bijzondere wijk van Amstelveen. Groenrijk, autoluw, extra veilig. De grondgebonden woningen zijn ruim en hebben veelal een grote tuin, wat op zichzelf al een unicum is. Ook zijn de woningen aardgasvrij en energieneutraal, wat zeker nu extreem belangrijk is. In deze VORMHuizen proberen we je energierekening zo laag mogelijk te houden. Eilands’ Eigen wordt gebouwd op eigen grond, je hebt dus geen erfpacht en alsmaar oplopende canon! Weer iets waardoor je in de maand een stevig bedrag over gaat houden voor de leuke dingen van het leven. Een mooie en slimme oase van rust. Word jij ook Eilander? Eilands’ Eigen is gelegen in de fonkelnieuwe wijk De Scheg, de laatste grote nieuwbouwwijk van Amstelveen. Een plek te midden van veel groen en water met aan de zuidzijde van het plan een schitterende groene randzone, die verschillende functies gaat vervullen. Een plek waar je in de toekomst heerlijk zult gaan wonen. De wijken in het plangebied worden verdeeld over verschillende eilanden die allemaal een eigen karakter hebben. In Eilands’ Eigen worden 172 woningen gerealiseerd, waaronder een aantal appartementen met een gemaximaliseerde koopsom. Eilands’ Eigen wordt een fraaie mix van rijwoningen gelegen aan het park tot en met vrijstaande woningen met royale tuin aan het water en schitterend gelegen appartementen.

De Villa appartementen zijn gelegen op unieke vrijstaande locaties in Eilands’ Eigen. Wat de Villa Appartementen zo bijzonder maakt zijn de terrassen. Alle terrassen zijn georiënteerd op het zuiden, waar je heerlijk van de weidse omgeving kan genieten. De Villa Appartementen hebben ieder twee ruime slaapkamers, een riante living met open keuken, een luxe badkamer en separaat toilet. Dit alles verdeeld over een woonoppervlakte van ca. 129 m². De ruime terrassen halen het buitengevoel naar binnen! Ook is de woning erg licht door de grote raampartijen. Zou je de woning anders ingedeeld willen hebben? Géén probleem, bespreek de mogelijkheden met het verkoopteam.

Op de vijfde verdieping zijn twee unieke penthouses gelegen. De penthouses zijn extra ruim en hebben een riant terras met prachtig weids uitzicht over de polderlandschappen.

De Villa Appartementen zijn voorzien van:
– Woonoppervlakte van ca. 129 m²;
– Elk appartement is uniek door de variërende grootte;
– Twee ruime slaapkamers;
– Bijna elk appartement heeft minstens één uniek balkon;
– Enorm groot balkon op de zon georiënteerd;
– Het appartement op de begane grond is extra ruim;
– Een compleet ingerichte badkamer en separaat toiletruimte;
– Vloerverwarming in alle vertrekken– behalve de technische ruimte/berging;
– Ruime externe berging op de begane grond gelegen aan de entreehal;
– Uitzicht op de polderlandschappen;
– Duurzaam en voldoet aan de nieuwste eisen door gebruik van zonnepanelen, een warmtepomp en nog veel meer.

Vooruitlopend op de vrije verkoop eind september 2022 starten wij op maandag 25 juli 2022 met de PreSale van de Vrije sector koopwoningen in Eilands’ Eigen. Tijdens de PreSale heb je vóór de start van de vrije verkoop de mogelijkheid om alvast een woning (in prijsrange) te reserveren. Wil je weten wat je moet doen om mee te kunnen doen met de PreSale? Bekijk dan het project en info op de projectwebsite!

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn.

Interesse?

Maak een afspraak

Wat worden mijn maandlasten?

Maandlasten berekenen

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 865.000,- v.o.n.

Bouwvorm

Objecttype
Appartement
Bouwjaar
2023
Bouwvorm
Nieuwbouw
Liggingen
In woonwijk, Vrij uitzicht

Indeling

Woonoppervlakte
141 m2
Inhoud
423 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Energie

Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
Soorten warm water
Stadsverwarming
Soorten verwarming
Stadsverwarming, Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie

Buitenruimte

Tuintypen
Geen tuin
Achterom
Nee

Bergruimte

Parkeergelegenheid

Soorten
Geen garage

Overig

Permanente bewoning
Ja
Waardering
Uitstekend
Waardering
Uitstekend

Voorzieningen

Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Schuifpui, Zonnepanelen

Kaart

Streetview

In de buurt

Group Created with Sketch.

Neem contact met ons op over Eilands' Eigen Villa App bouwnummer 162 ong, Amstelveen