Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Hoofdfoto
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 2
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 3
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 4
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 5
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 6
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 7
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 10
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 9
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 8
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 12
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 11
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 13
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 14
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 17
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 15
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 18
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 16
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 19
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 20
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 21
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 24
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 22
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 23
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 25
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 28
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 26
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 27
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 31
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 29
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 30
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 33
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 32
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 34
Te koop - Amstelveen – Schoener 110, 1186 VL – Foto 35
Plan een bezichtiging
€ 560.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 126 m2
  • Perceeloppervlakte 184 m2
  • Inhoud 484 m3
  • Aantal verdiepingen 4
  • Aantal slaapkamers 3
  • Type woning Eengezinswoning, Hoekwoning

*** English summary below ***

Een uiterst goed gebouwde, comfortabele, lichte en zonnige hoekwoning (ook in de winter) met veel privacy en een hoogwaardige afwerking! Je hebt hier een ruime woonkamer, een fijne keuken, keurig sanitair, twee grote slaapkamers en een ruime zolder. De grote, brede tuin op het zuiden met een fontein en prachtige beplanting maakt het geheel compleet.

Over de buurt:
Deze woning is gelegen aan een rustige weg in de kindvriendelijke wijk Waardhuizen, aan de zuidrand van Amstelveen en letterlijk aan de rand van de Randstad. Je woont hier op een prachtige, rustige locatie met vanaf de 1e en 2e verdieping uniek vrij uitzicht over het natuurgebied Bovenkerkerpolder. Je loopt of fietst vanuit huis direct de natuur in! De achtertuin grenst aan een keurig speeltuintje, waarvan je overigens geen enkele overlast ondervindt. Dit is een nette en rustige wijk. De winkelcentra Waardhuizen en Middenhoven, beide met een ruime keus aan winkels en supermarkten, bevinden zich op loopafstand van de woning. Kinderopvang en basisscholen zijn eveneens lopend te bereiken, terwijl voortgezet onderwijs, alsmede de Internationale School van Amsterdam, zich op korte fietsafstand bevinden. In de omgeving van de woning vind je tevens meerdere sportcomplexen en diverse medische voorzieningen en ziekenhuizen. Bovendien: Amsterdam is als het ware om de hoek en met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Zowel bus- en tramhalte als een metrostation vind je op korte loopafstand. Met de auto is de A9 vlot bereikbaar, die aansluit op onder meer de A2 en de A4.

Indeling van de woning:
Via de betegelde, omhaagde voortuin bereik je de voordeur. De toegang is voorzien van een video-intercomsysteem. Entree met toegang tot de berging (deze is ook vanuit de voortuin toegankelijk), meterkast, het zwevende toilet met fonteintje en de woonkamer met halfopen keuken. De woonkamer is tuingericht en heeft aan de achterzijde twee hoge, brede raampartijen met schuifdeuren naar de tuin. Hier is ruimte voor een riante zithoek. In de woonkamer bevindt zich de trap naar de eerste verdieping, ook zijn er meerdere vaste kasten aanwezig. Er is een fraaie haard met dubbelwandig RVS afvoerkanaal. Op de vloer van de woonkamer ligt parket en wanden en plafond zijn strak afgewerkt in een lichte kleurstelling. De halfopen L-vormige keuken met hoogglans gebroken witte/crème fronten en kasten tot aan het plafond is aan de voorzijde gesitueerd. Je vindt er de volgende geïntegreerde apparatuur: vaatwasser (Miele), heteluchtoven (Miele), combi-magnetron (Miele, RVS, 90 cm), schouwafzuigkap twee motoren met RVS achterwand, koelkast (Bosch), grote keramische kookplaat (90 cm, automatic, Miele), alsmede een kokendwaterkraan en de keukenboiler. In de keuken bevinden zich spotjes met een dimmer. Het Luxaflex elektrische raamsysteem kan, indien gewenst, worden overgenomen.

Eerste verdieping:
Via de trap in de woonkamer bereik je de overloop van de eerste verdieping. Deze biedt toegang tot twee zeer ruime slaapkamers en de badkamer. Een slaapkamer ligt aan de voorzijde, de andere aan de achterzijde van de woning. Die laatste kan eenvoudig worden gesplitst zodat er twee kamers ontstaan. Hiermee is rekening gehouden bij het plaatsen van de puien. Deze kamer heeft kamerbrede en -hoge raampartijen met openslaande deuren naar een Frans balkon met uitzicht over de Bovenkerkerpolder. Ook de slaapkamer aan de voorzijde heeft openslaande deuren naar een Frans balkon. Beide slaapkamers hebben veel opbergruimte middels vaste kasten. Op de vloer ligt laminaat en wanden en plafonds zijn strak afgewerkt. De fraaie badkamer met wit verlaagd plafond met dimbare inbouwspots ligt eveneens aan de voorzijde. De betegeling is mozaïek geel met sierranden en je vindt er een zwevend toilet, een ligbad, een badmeubel met veel kastruimte en een inloopdouche.

Tweede verdieping:
Op deze verdieping vind je een ruime zolder met zeer veel bergruimte middels vaste kasten. Hier ligt vloerbedekking. Op deze verdieping is aan de achterzijde een dakkapel gerealiseerd. Er kan eenvoudig een derde slaapkamer of een ruime werkkamer worden gerealiseerd. Tevens is hier het afgesloten washok met wastafel en waterkraan gesitueerd. Hier vind je ook de cv-installatie en de aansluitingen voor het witgoed.

Derde verdieping:
Hier bevindt zich een (berg)vliering over de volledige breedte.

Tuin:
De grote, brede tuin met fontein en prachtige beplanting is onder architectuur aangelegd en is deels groen, deels betegeld met getrommelde baksteen. De achtertuin ligt op het zuiden. Ook de met poorten afgesloten zijkant van het huis is betegeld, je kunt dus rondom het huis lopen. In de achtertuin is een overkapping en een houten berging met elektra, te bedienen vanuit huis via een speciale groepenkast. Dit geldt ook voor de tuinverlichting. Tevens zijn er voor en achter waterkranen en een automatische sproei-installatie aanwezig. Tevens heb je achter (deels automatische) zonneschermen. De achtertuin is via een poort te bereiken, zowel via de voorkant, langs de zijkant van het huis, als achter.

Parkeren:
Er is parkeergelegenheid rond het huis. Je hebt een eigen inrit.

Kenmerken van de woning:
• Zeer ruime, lichte en zonnige hoekwoning met ruime woonkamer, twee grote slaapkamers, fraai sanitair en ruime zolderverdieping
• Zeer fraaie, onder architectuur aangelegde tuin op het zuiden
• Gelegen in een rustige buurt met veel voorzieningen op loopafstand
• Veel privacy en schitterend uitzicht over de Bovenkerkerpolder
• Overal veilige rvs-cilindersloten, een alarminstallatie en massieve deuren met beslag
• Zeer veel bergruimte in de woning
• Uitstekend openbaar vervoer, bus- en tramhalte en metrostation op loopafstand
• Amsterdam vlot bereikbaar
• Uitvalswegen A9, A2, A4 goed bereikbaar
• Volle eigendom

————————————————————————————————————————————————

An extremely well built, comfortable, bright and sunny corner house (also in winter) with lots of privacy and a high quality finish! Here you have a spacious living room, a fine kitchen, neat sanitary facilities, two large bedrooms and a spacious attic. The large, wide garden facing south with a fountain and beautiful planting completes the whole.

About the neighbourhood:
This house is situated on a quiet road in the child-friendly Waardhuizen neighbourhood, on the southern edge of Amstelveen and literally on the edge of the Randstad. You live here in a beautiful, quiet location with a unique unobstructed view over the nature reserve Bovenkerkerpolder from the 1st and 2nd floor. You can walk or cycle directly into nature from home! The backyard adjoins a neat little playground, of which you will not experience any nuisance at all. This is a neat and quiet neighbourhood. The shopping centres Waardhuizen and Middenhoven, both with a wide choice of shops and supermarkets, are within walking distance of the house. Childcare and primary schools are also within walking distance, while secondary education, as well as the International School of Amsterdam, are a short cycling distance away. In the vicinity of the house you will also find several sports complexes and various medical facilities and hospitals. What’s more: Amsterdam is, as it were, just around the corner and easily accessible by public transport. Bus and tram stops as well as a metro station are within short walking distance. The A9 motorway is easily accessible by car, and connects to the A2 and A4 motorways.

Layout of the house:
Through the tiled, hedged front garden you reach the front door. The entrance is equipped with a video intercom system. Entrance with access to the storage room (this is also accessible from the front garden), meter closet, the floating toilet with hand basin and the living room with half-open kitchen. The living room is garden-oriented and has at the rear two high, wide windows with sliding doors to the garden. Here is room for a spacious sitting area. In the living room you will find the staircase to the first floor. Also, there are several fixed closets available. There is a beautiful fireplace with double walled stainless steel drain. On the floor of the living room is parquet and the walls and ceiling are neatly finished in a light colour scheme. The half-open L-shaped kitchen with high gloss off-white/cream fronts and cupboards up to the ceiling is situated at the front. You will find the following integrated appliances: dishwasher (Miele), hot air oven (Miele), combi-microwave (Miele, stainless steel, 90 cm), extractor hood (two motors with stainless steel back wall), fridge (Bosch), large ceramic cooker (90 cm, automatic, Miele), as well as a cooking water tap and the kitchen boiler. In the kitchen there are spotlights with a dimmer. The Luxaflex electric window system can be taken over if desired.

First floor:
Via the stairs in the living room you reach the landing of the first floor. This provides access to two very spacious bedrooms and the bathroom. One bedroom is at the front, the other at the back of the house. The latter can easily be split to create two rooms. This has been taken into account when placing the fronts. This bedroom has wall-to-wall room-high windows with double doors opening onto a French balcony with a view of the Bovenkerkerpolder. The bedroom at the front also has doors to a French balcony. Both bedrooms have plenty of storage space by means of fixed closets. There is laminate flooring and walls and ceilings are finished to a high standard. The beautiful bathroom with white suspended ceiling with dimmable recessed spotlights is also at the front. The tiling is mosaic yellow with decorative edges and you will find a floating toilet, a bathtub, a vanity unit with lots of closet space and a walk-in shower.

Second floor:
On this floor you will find a spacious attic with lots of storage space through fixed closets. Here you will find carpeting on the floor. On this floor a dormer has been realized at the rear. A third bedroom or a spacious office can easily be realized here. Also here is the lockable laundry room with washbasin and tap situated. You will also find the central heating boiler and the connections for washing machine and dryer here.

Third floor:
Here you will find a (storage) attic over the entire width.

Garden:
The large, wide garden with fountain and beautiful planting has been landscaped under architecture and is partly green, partly tiled with bricks. The backyard faces south. The side of the house is also tiled (and locked with gates), so you can walk around the house. In the backyard is a canopy and a wooden storage room with electricity, which can be operated from the house. This also applies to the garden lighting. There are also water taps and an automatic sprinkler system in front and behind the house. There are (partly automatic) awnings at the back. The back garden can be reached via a gate, both from the front, along the side of the house, and from the back.

Parking:
There is parking space around the house. You have your own driveway.

Characteristics of the property:
• Very spacious, bright and sunny corner house with spacious living room, two large bedrooms, beautiful sanitary facilities and spacious attic floor
• Very beautiful, architect-designed garden facing south
• Located in a quiet neighborhood with many amenities within walking distance
• Lots of privacy and stunning views over the Bovenkerkerpolder
• Secure stainless steel cylinder locks everywhere, an alarm system and solid doors with hardware
• Lots of storage space in the house
• Excellent public transport, bus and tram stop and metro station within walking distance
• Amsterdam easily accessible
• A9, A2, A4 highways easily accessible
• Full ownership

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 560.000,- k.k.

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Type
Hoekwoning
Bouwjaar
1987
Bouwvorm
Bestaande bouw
Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
126 m2
Perceel oppervlakte
184 m2
Inhoud
484 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Energie

Isolatievormen
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie
Soorten warm water
CV ketel
Soorten verwarming
CV ketel

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Type
Achtertuin
Achterom
Ja
Kwaliteit
Verzorgd

Bergruimte

Soort
Aangebouwd steen
Voorzieningen
Voorzien van elektra

Parkeergelegenheid

Soorten
Geen garage

Dak

Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Overig

Permanente bewoning
Ja
Waardering
Goed tot uitstekend
Waardering
Goed tot uitstekend

Voorzieningen

Voorzieningen
Buitenzonwering, Rookkanaal, Schuifpui, Frans balkon, Dakraam

Kaart

Streetview

In de buurt

Plattegrond

Plattegrond 2

Plattegrond 3

Plattegrond 4

Plattegrond 6

Plattegrond 5

Group Created with Sketch.

Neem contact met ons op over Schoener 110, Amstelveen

Kantoor: Makelaar Amstelveen

Contact gegevens

Andere filialen: Krommenie, Zaandam, Amsterdam