Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Hoofdfoto
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 2
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 3
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 4
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 7
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 6
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 5
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 8
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 9
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 10
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 11
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 12
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 13
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 14
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 15
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 16
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 18
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 17
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 20
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 19
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 21
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 22
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 24
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 25
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 23
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 26
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 27
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 28
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 29
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 30
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 31
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 32
Te koop - Amsterdam – Jacques Veltmanstraat 275, 1065 DC – Foto 33
Plan een bezichtiging
€ 595.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 134 m2
  • Inhoud 441 m3
  • Aantal verdiepingen 3
  • Aantal slaapkamers 4
  • Type woning Eengezinswoning, Tussenwoning

Sleutel nr: 136

*** English summary below ***

LIVE ONLINE BEZICHTIGEN!
Wij begrijpen dat vanwege de huidige omstandigheden niet iedereen de woning kan of wil bezoeken. Wij bieden daarom ook een live online bezichtiging aan. Op MAANDAG 22 JUNI OM 09:45 UUR geeft één van onze makelaars u live een rondleiding door de woning door middel van een live bezichtiging op onze Facebook pagina. U kunt dan de woning alvast bekijken en vragen stellen aan de makelaar. En eventueel kunnen we op een later moment alsnog een (échte) bezichtiging inplannen bij de woning. Heeft u de live bezichtiging gemist? Ga dan naar onze Facebook pagina en kijk deze terug.

Dit is precies de woning die u zoekt! Wilt u heerlijk rustig wonen in Amsterdam, maar met alle voorzieningen en uitstekend openbaar vervoer bij de hand? Dan is dit moderne, stijlvolle en bijzondere familiehuis met een zee aan ruimte iets voor u! De woning heeft een sfeervolle living, vier slaapkamers (waaronder een ruime kamer op de tweede verdieping met dakterras) en een fijne tuin met achterom en een terras op het westen. Daarnaast heeft u een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage, die onder de woning is gelegen. Dat is heerlijk thuiskomen!

Deze fijne eengezinswoning bevindt zich in een afgesloten complex dat niet toegankelijk is voor auto’s, en de voordeur bevindt zich aan een autovrij binnenstraatje. Dus u heeft zowel aan de voor- als de achterkant van de woning geen last van verkeer! Het complex ligt in een groene en ruim opgezette buurt in stadsdeel Nieuw-West. Er is uitstekend openbaar vervoer en de benodigde voorzieningen vindt u vlakbij huis. Het NS-station Lelylaan en het metrostation aan de Heemstedestraat zijn slechts 3 minuten lopen, evenals diverse tramhalten. Met de tram bent u snel op onder meer het Leidseplein en Amsterdam Centraal Station. De metro brengt u in 7 minuten op de Zuidas en met de trein rijdt u in 8 minuten naar Schiphol. Op loopafstand van de woning vindt u diverse winkels en supermarkten, restaurantjes, kinderopvang en scholen, en vanuit huis fietst u zo naar onder meer het Vondelpark, het Rembrandtpark, de Sloterplas en natuurgebied de Oeverlanden, en met de fiets bent u in 20 minuten op de Dam. Met de auto zijn zowel de ring A10 als de A4 snel bereikbaar.

Indeling:
Begane grond: via de overkapte voordeur bereikt u de entree. Entree met meterkast en garderobe, trapopgang naar de eerste etage, trapkast, keurig betegeld staand toilet met fonteintje en toegang tot de woonkamer met open keuken. De lichte, tuingerichte woonkamer heeft een kamerbrede glazen pui met schuifdeuren naar de tuin. Aan de voorzijde is de fraaie ruime keuken gesitueerd. De keuken heeft roodbruine fronten met een houtlook, veel kastruimte en alle moderne inbouwapparatuur is aanwezig, waaronder een vaatwasmachine (Whirlpool), en een oven/magnetron, afzuigkap en gasfornuis van het merk Atag. De keuken is ruim genoeg voor het plaatsen van een eettafel. Een fijne woonkeuken, dus! Op de vloer liggen grote lichte tegels die doorlopen in de entree/hal. U heeft op de gehele begane grond vloerverwarming.

Eerste verdieping: via de vaste trap komt u op de overloop van de eerste verdieping. Hier treft u drie slaapkamers, twee bergkasten, een separaat toilet en de badkamer aan. In één afgesloten kast vindt u de witgoedaansluitingen en in de andere berging de cv-installatie. Twee slaapkamers zijn te vinden aan de achterzijde van de woning, en de derde aan de voorzijde. De slaapkamers zijn keurig en strak afgewerkt en op de vloer ligt laminaat (brede planken). De badkamer ligt centraal en is afgewerkt in een wit/grijze kleurstelling. De badkamer heeft een gestuukt plafond met een elektrisch te openen dakkoepel. U treft hier een ligbad aan, een inloopdouche en een wastafel met spiegel.

Tweede verdieping: via de open trap bereikt u een lichte, ruime slaapkamer met schuifpui en een dakterras van 8 m2. Hier kunt u een fijne loungeplek creëren. Deze dakopbouw is drie jaar geleden door de huidige bewoners geplaatst. Daglicht komt binnen via een Velux dakraam en de glazen schuifpui. Ook deze kamer is keurig afgewerkt en u vindt hier laminaat op de vloer.

Tuin: de woning heeft een deels betegelde, deels groene, zonnige achtertuin. Direct aansluitend aan de woonkamer treft u een woningbrede houten vlonder aan met een trap naar een lager gelegen betegeld gedeelte. U kunt hier fijne loungeplekken creëren of een eettafel buiten zetten om heerlijk buiten te eten in de zomer. Achter in de tuin staat hout met stenen berging met elektra. De tuin wordt achterin afgescheiden door een Portugese laurier en een boompje, die samen de inkijk in de tuin wegnemen.

Parkeren in eigen parkeergarage, betaald parkeren en via vergunningensysteem

Kenmerken:
• Modern, ruim familiehuis met vier slaapkamers en tuin, gelegen in een autovrij complex
• Eigen parkeerplaats in afgesloten parkeergarage
• Ideale ligging ten opzichte van alle voorzieningen, zoals kinderopvang, winkels, scholen en het openbaar vervoer
• NS-station Lelylaan en metrostation Heemstedestraat zijn slechts 3 minuten lopen. 7 minuten per metro naar de Zuidas en 8 minuten per trein naar Schiphol
• U fietst snel naar diverse parken en natuurgebied Oeverlanden
• Het bruisende centrum van Amsterdam snel bereikbaar
• Uitvalswegen A10 en A4 uitstekend te bereiken
• Woning betreft een appartementsrecht. De servicekosten bedragen € 168,– per maand
• Eigendom belast met erfpacht

————————————————————————————————————————————————

This is exactly the home you are looking for! Would you like to live peacefully in Amsterdam, but with all amenities and excellent public transport directly at hand? Then this modern, stylish and special family house with lots of space is for you! The house has an attractive living room, four bedrooms (including a spacious bedroom on the second floor with roof terrace) and a nice garden with back entrance and a terrace facing west. In addition, you have your own parking space in the closed parking garage, which is located under the house. That is a nice way to come home!

Layout:

Ground floor: you reach the entrance through the covered front door. Entrance with meter closet and wardrobe, stairs to the first floor, stair closet, neatly tiled standing toilet with sink and access to the living room with open kitchen. The bright, garden-oriented living room has a wall-to-wall glass front with sliding doors to the garden. The beautiful, spacious kitchen is located at the front of the house. The kitchen has red-brown fronts with a wood look, plenty of cupboard space and all modern built-in appliances, including a dishwasher (Whirlpool), and an oven/microwave, extractor hood and gas stove from the Atag brand. The kitchen is spacious enough to accommodate a dining table. On the floor are large light tiles that continue into the entrance/hall. You have underfloor heating on the entire ground floor.

First floor: the fixed staircase leads to the landing of the first floor. Here you will find three bedrooms, two storage closets, a separate toilet and the bathroom. You will find the connections for washing machine and dryer in one closed closet and the central heating system in the other storage. Two bedrooms can be found at the rear of the house, and the third at the front. The bedrooms are neat and sleek and there is laminate flooring (wide planks). The bathroom is centrally located and is finished in a white/gray color scheme. The bathroom has a stucco ceiling with a roof dome which can be opened electrically. Here you will find a bath, a walk-in shower and a sink with mirror.

Second floor: via the open staircase you reach a bright, spacious bedroom with sliding doors and a roof terrace of 8 m2. Here you can create a nice lounge area. This roof structure was placed by the current residents three years ago. Daylight enters through a Velux skylight and the glass sliding door. This room is also nicely finished and you will find laminate on the floor.

Garden: the house has a partly tiled, partly green, sunny backyard. Immediately adjacent to the living room you will find a house-wide wooden deck with stairs to a lower tiled area. You can create nice lounge areas here or set up a dining table outside to enjoy a meal outside in the summer. In the back of the garden is a wooden/stone shed with electricity. The garden is separated at the back by a Portuguese laurel and a tree, which together ensure your privacy in the garden.

Private parking space in parking garage, paid parking and via permit system.

Characteristics:
• Modern, spacious family house with four bedrooms and garden, located in a car-free complex
• Private parking space in closed parking garage
• Ideally located for all amenities, such as childcare, shops, schools and public transport
• Lelylaan train station and Heemstedestraat metro station are only a 3-minute walk away. Only 7 minutes by metro to the Zuidas financial district and 8 minutes by train to Schiphol Airport
• You can quickly cycle to various parks and nature reserve Oeverlanden
• The bustling center of Amsterdam quickly accessible
• Major highways A10 and A4 easily accessible
• Property concerns an apartment right. The service costs are € 168 per month
• Property is charges with leasehold

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 595.000,- k.k.

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Type
Tussenwoning
Bouwjaar
2003
Bouwvorm
Bestaande bouw
Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging

Indeling

Woonoppervlakte
134 m2
Inhoud
441 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Energie

Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
Soorten warm water
CV ketel
Soorten verwarming
CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin
Type
Achtertuin
Achterom
Ja
Kwaliteit
Verzorgd

Bergruimte

Soort
Vrijstaand hout
Voorzieningen
Voorzien van elektra

Parkeergelegenheid

Soorten
Parkeerkelder

Dak

Dak type
Plat dak

Overig

Permanente bewoning
Ja
Waardering
Goed tot uitstekend
Waardering
Goed

Voorzieningen

Voorzieningen
TV kabel, Schuifpui, Dakraam

Kaart

Streetview

In de buurt

Plattegrond

Plattegrond 2

Plattegrond 3

Plattegrond 5

Plattegrond 4

Plattegrond 6

Group Created with Sketch.

Neem contact met ons op over Jacques Veltmanstraat 275, Amsterdam

Kantoor: Makelaar Amsterdam

Contact gegevens

Andere filialen: Krommenie, Zaandam, Amstelveen