Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Hoofdfoto
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 2
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 4
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 3
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 5
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 8
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 9
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 7
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 6
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 12
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 11
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 10
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 13
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 14
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 16
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 17
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 15
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 18
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 19
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 20
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 21
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 22
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 25
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 23
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 27
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 24
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 26
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 30
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 29
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 28
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 31
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 32
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 34
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 33
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 36
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 37
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 39
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 35
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 38
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 40
Te koop - Amsterdam – Jonathanhof 26, 1036 LJ – Foto 41
Plan een bezichtiging
€ 575.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 124 m2
  • Perceeloppervlakte 107 m2
  • Inhoud 437 m3
  • Aantal verdiepingen 4
  • Aantal slaapkamers 4
  • Type woning Eengezinswoning, Tussenwoning

*** English summary below ***

In de gewilde, kindvriendelijk nieuwbouwwijk De Bongerd ligt aan een autovrij hofje dit stijlvolle, comfortabele familiehuis (2016) met zonnige voor- en achtertuin. De woning is perfect onderhouden en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Deze ruime woning heeft een lichte, sfeervolle living en maar liefst vier slaapkamers. U woont hier rustig, maar toch met alle stadse voorzieningen binnen handbereik. Het is een ideale woning als u kinderen heeft, want voor het huis ligt een fraai hofje met speeltuintje, waar ze naar hartenlust en veilig kunnen spelen.

U vindt hier kinderopvang, basisschool en de supermarkt op minder dan een minuut lopen. De woning ligt op slechts vijf minuten fietsen van het populaire NDSM-terrein met zijn vele evenementen, creatieve bedrijfjes, restaurants en cafés. Met het nabijgelegen pontje bent u binnen 10 minuten in hartje Amsterdam en op station Amsterdam Centraal! Deze groene woonwijk is bovendien zeer centraal gelegen ten opzichte van vele andere voorzieningen, zoals natuurgebied Het Twiske, het Eye Filmmuseum, A’dam Toren, de winkelcentra Boven ’t Y, Molenwijk en Banne en het openbaar vervoer. Met de auto is de ring A10 snel bereikbaar, die aansluit op snelwegen naar alle delen van het land.

Indeling:
Begane grond: via de betegelde voortuin bereikt u de voordeur. Entree met meterkast en garderobe, fraai betegeld zwevend toilet met fonteintje, trapopgang naar de eerste verdieping en via een stijlvolle glasdeur komt u de woonkamer met open keuken binnen. De lichte, sfeervolle woonkamer heeft aan de achterzijde openslaande deuren (voorzien van plissehordeur) naar de tuin en aan de voorzijde is de strakke, luxe, moderne keuken gesitueerd. De keuken heeft greeploze fronten in de kleur hoogglans zandbeige en de volgende apparatuur is aanwezig: een Siemens inductieplaat met vrije kookzones, een Siemens compacte bakoven, een Siemens combi-magnetron, een Siemens afzuigkap, een Siemens vaatwasser en een Siemens koel/vriescombinatie. De keuken heeft een tot de vloer reikend raam, dat uitzicht biedt op de voortuin en de binnentuin. De muren en plafonds zijn strak afgewerkt en er ligt een ‘bio’ pvc vloer (vrij van weekmakers), visgraat met band en bies, die drempelloos doorloopt in de entree. De gehele begane grond heeft vloerverwarming.

Eerste verdieping: via de trap bereikt u de overloop van de eerste verdieping. Hier treft u drie slaapkamers en de badkamer aan. Twee slaapkamers, waaronder de master bedroom, bevinden zich aan de achterzijde van de woning en de derde slaapkamer ligt aan de voorzijde, naast de badkamer. De slaapkamers zijn keurig afgewerkt. De master bedroom heeft een bamboe vloer en in de overige twee slaapkamers ligt XL-laminaat. In de fraai betegelde badkamer bevinden zich een zwevend toilet, een inloopdouche met regendouche met betegeld bankje/zitje, een ligbad met teruglopende plint onder het bad (handig met de kinderen), een badmeubel met twee design waskommen, een design radiator en spiegels. Alle gebruikte materialen zijn hoogwaardig (Grohe kranen, Geberit inbouwreservoirs, alle sanitaire ruimten zijn voorzien van verlaagde plafonds met inbouw LED-spots. randloos zwevend design toilet en inbouwkranen bij de wastafels). De badkamer heeft vloerverwarming.

Tweede verdieping: via een vaste trap bereikt u de overloop van de tweede verdieping. Deze verdieping heeft aan de achterzijde een dakkapel (kunststof, met hoogste isolatiewaarde). Hier treft u de vierde slaapkamer aan, alsmede een fijne open werkhoek (hier zou desgewenst een vijfde slaapkamer kunnen worden gerealiseerd). Ook de aansluiting voor het witgoed vindt u hier. Daglicht komt via een Velux dakraam binnen. Er is hier ook veel bergruimte te vinden en er is een toegang tot een vliering. Ook deze verdieping is keurig afgewerkt.

Tuinen: de woning heeft een voor- en achtertuin met zon in zowel lente, zomer en herfst. De voortuin is betegeld en omzoomd met een lage groene haag. Hier kunt u een fijn zitje plaatsen met uitzicht op het mooie hofje en de speelplaats. De beschutte achtertuin is eveneens betegeld met rosé en antracietkleurige tegels, heeft een grasveld en er staan vaste plantenbakken met vaste planten. De tuin is ruim genoeg voor een fijne loungeplek en een ruime eettafel om in de zomer heerlijk buiten te eten. In de tuin zijn verschillende elektrapunten aanwezig. Achter in de tuin staat een ruime (fietsen)berging en er is een achterom.

U kunt in de omgeving van de woning gratis parkeren.

Kenmerken:
• Ruim, stijlvol en comfortabel familiehuis met vier slaapkamers en voor- en achtertuin
• Gelegen aan een autovrij hofje in een gewilde kindvriendelijke woonwijk
• Instapklaar, hoogwaardig afgewerkt en raamhorren aanwezig
• Energielabel A
• Alle voorzieningen binnen handbereik, zoals winkelcentra, kinderopvang, basisschool
• Vijf minuten fietsen van het NDSM-terrein, met zijn vele leuke voorzieningen
• Met het pontje (vijf minuten fietsen) bent u in 10 minuten op Amsterdam Centraal en in hartje Amsterdam
• Voldoende gratis parkeergelegenheid
• Ring A10 snel bereikbaar
• Jaarlijkse erfpacht € 2256,31. Gunstige erfpachtvoorwaarden zijn op tijd bij de gemeente aangevraagd

LIVE ONLINE BEZICHTIGEN!
Wij begrijpen dat vanwege de huidige omstandigheden niet iedereen de woning kan of wil bezoeken. Wij bieden daarom ook een live online bezichtiging aan. Op MAANDAG 15 JUNI OM 12:30 UUR geeft één van onze makelaars u live een rondleiding door de woning door middel van een live bezichtiging op onze Facebook pagina. U kunt dan de woning alvast bekijken en vragen stellen aan de makelaar. En eventueel kunnen we op een later moment alsnog een (échte) bezichtiging inplannen bij de woning. Heeft u de live bezichtiging gemist? Ga dan naar onze Facebook pagina en kijk deze terug.

————————————————————————————————————————————————

This stylish, comfortable family home (2016) with sunny front and back garden is located on a car-free courtyard in the popular, child-friendly De Bongerd neighborhood. The house is perfectly maintained and finished with high-quality materials. This spacious house has a bright, attractive living room and no fewer than four bedrooms. You live quietly here, yet with all urban amenities within easy reach. It is an ideal home if you have children, because there is a nice courtyard with playground in front of the house, where they can play safely to their heart’s content.

You will find childcare, primary school and the supermarket within less than a one minute walk. The house is only a five minute bike ride from the popular NDSM site with its many events, creative businesses, restaurants and cafes. With the nearby ferry you can reach the heart of Amsterdam and Amsterdam Central Station within 10 minutes! This green residential area is also very centrally located to many other facilities, such as the Het Twiske nature reserve, the Eye Film Museum, A’dam Toren, the Boven ’t Y, Molenwijk and Banne shopping centers and public transport. The A10 ring road, which connects to highways to all parts of the country, is quickly accessible by car.

Layout:

Ground floor: you reach the front door through the paved front garden. Entrance with meter closet and wardrobe, beautifully tiled wall-mounted toilet with sink and stairs to the first floor. Through a stylish glass door you enter the living room with open kitchen. The bright, attractive living room has double doors (fitted with pleated screen door) to the garden at the rear and the sleek, luxurious, modern kitchen is situated at the front. The kitchen has handle-less fronts in the color high-gloss sand beige and the following equipment is available: a Siemens induction plate with free cooking zones, a Siemens compact baking oven, a Siemens combi microwave, a Siemens extractor hood, a Siemens dishwasher and a Siemens fridge/freezer combination. The kitchen has a floor-to-ceiling window that offers views of the front garden and the courtyard. The walls and ceilings are neatly finished and there is a “bio” PVC floor (free from plasticizers), herringbone with tape and piping motif, which runs smoothly into the entrance. The entire ground floor has underfloor heating.

First floor: via the stairs you reach the landing of the first floor. Here you will find three bedrooms and the bathroom. Two bedrooms, among which the master bedroom, are located at the rear of the house and the third bedroom is at the front, next to the bathroom. The bedrooms are neatly finished. The master bedroom has a bamboo floor and the other two bedrooms have XL laminate. The beautifully tiled bathroom has a wall-mounted toilet, a walk-in shower with rain shower with a tiled seat, a bath with recessed plinth under the bath (handy with the children), a vanity unit with two design wash basins, a design radiator and mirrors. All materials used are of high quality (Grohe faucets, Geberit concealed cisterns, all sanitary rooms have suspended ceilings with built-in LED spotlights, rimless design toilet and concealed faucets at the washbasins). The bathroom has underfloor heating.

Second floor: via a fixed staircase you reach the landing of the second floor. This floor has a dormer at the rear (synthetic, with highest insulation value). Here you will find the fourth bedroom, as well as a nice open work area (a fifth bedroom could be realized here if desired). You can also find the connection for washing machine and dryer here. Daylight enters through a Velux skylight. There is also plenty of storage space here and access to an attic. This floor is also neatly finished.

Gardens: the house has a front and back garden with sunshine in spring, summer and autumn. The front garden is tiled and lined with a low green hedge. Here you can place a nice seat with a view of the beautiful courtyard and the playground. The sheltered backyard is also tiled with rose and anthracite-colored tiles, has a lawn and there are fixed planters with perennials. The garden is spacious enough for a nice lounge area and a large dining table for outdoor dining in the summer. There are various electricity points in the garden. At the back of the garden is a spacious (bicycle) storage shed and there is a back entrance.

Free parking in the vicinity of the house.

Characteristics:
• Spacious, stylish and comfortable family home with four bedrooms and a front and back garden
• Located on a car-free courtyard in a popular child-friendly residential area
• Ready to live in, high-quality finish and window screens available
• Energy label A
• All amenities within easy reach, such as shopping centers, childcare, primary school
• Five minutes by bike from the NDSM site, with its many great amenities
• With the ferry (five minutes by bike) it is only 10 minutes to Amsterdam Central and the heart of Amsterdam
• Plenty of free parking
• A10 ring road around Amsterdam quickly accessible
• Annual leasehold € 2,256.31. Favorable leasehold conditions were requested from the municipality in time

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 575.000,- k.k.

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Type
Tussenwoning
Bouwjaar
2016
Bouwvorm
Bestaande bouw
Liggingen
In woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
124 m2
Perceel oppervlakte
107 m2
Inhoud
437 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Energie

Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
Soorten warm water
Centrale voorziening
Soorten verwarming
Stadsverwarming, Vloerverwarming gedeeltelijk

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Type
Achtertuin
Achterom
Ja
Kwaliteit
Fraai aangelegd

Bergruimte

Soort
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soorten
Geen garage

Dak

Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Overig

Permanente bewoning
Ja
Waardering
Goed tot uitstekend
Waardering
Goed tot uitstekend

Voorzieningen

Voorzieningen
TV kabel, Dakraam

Kaart

Streetview

In de buurt

Plattegrond

Plattegrond 2

Plattegrond 4

Plattegrond 5

Plattegrond 3

Plattegrond 6

Group Created with Sketch.

Neem contact met ons op over Jonathanhof 26, Amsterdam

Kantoor: Amsterdam