Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Hoofdfoto
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 12
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 27
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 3
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 19
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 33
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 10
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 29
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 26
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 16
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 31
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 14
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 18
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 21
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 8
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 11
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 35
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 7
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 23
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 28
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 5
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 9
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 25
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 4
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 20
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 17
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 30
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 6
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 32
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 22
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 2
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 24
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 15
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 13
Te koop - Amsterdam – Reimersbeek 9, 1082 AE – Foto 34
Plan een bezichtiging
€ 689.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 132 m2
  • Perceeloppervlakte 142 m2
  • Inhoud 500 m3
  • Aantal verdiepingen 3
  • Aantal slaapkamers 3
  • Type woning Eengezinswoning, Tussenwoning

*** English summary below ***

Comfortabel en rustig wonen in Amsterdam!

Dit ruime en karaktervolle familiehuis met drie slaapkamers, een tuinkamer, een tuin en vier balkons met vrij uitzicht, is nu te koop. De woning is zeer comfortabel en uitstekend onderhouden. U woont hier op een lichte eerste verdieping en uw auto(s) kunt u altijd kwijt in de garage of op de oprit voor de garage. Dat is fijn thuiskomen!
Ligging: deze eengezinswoning ligt aan een rustige, ruim opgezette straat en heeft alle voorzieningen binnen handbereik. De ligging nabij de Zuidas tussen Amsterdam en Amstelveen in, garandeert een goede bereikbaarheid van beide steden. Diverse supermarkten, winkeltjes en restaurants bevinden zich op loopafstand en ook het winkelcentrum Gelderlandplein is lopend of per fiets bereikbaar.

Er zijn veel voorzieningen voor kinderen in de directe omgeving, zoals de speeltuin direct achter huis, kinderopvang en scholen, en met zijn brede stoepen en vele buitenspeelplaatsen, sportvelden en groenvoorzieningen is de omgeving zonder meer kindvriendelijk te noemen. Zo ligt het Ecolint waar u prettig kunt hardlopen of wandelen om de hoek en liggen ook het Amsterdamse Bos, het Gijsbrecht van Aemstelpark en een groot sportcomplex op loop- en fietsafstand van de woning. Ook winkelcentrum Stadshart Amstelveen en het centrum van Amsterdam zijn dichtbij. De woning is met het openbaar vervoer en de auto uitstekend bereikbaar. Zowel de ring A10 (4 min. rijden) als de A9 (10 min.) zijn vlakbij. Het NS-station Amsterdam Zuid is slechts enkele minuten fietsen en met de metro bent u binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam.

Indeling:
Begane grond: entree met ruime, fraai betegelde hal, meterkast en garderobe, tussenhal met trap naar de eerste verdieping en halletje met bergruimte. In deze afgesloten berging bevindt zich de aansluiting voor het witgoed en de cv-installatie. De tussenhal biedt tevens toegang tot de aan de tuin grenzende kamer en het keurig betegelde toilet met fonteintje. De lichte tuinkamer is voorzien van een schuifpui waardoor u deze ruimte ’s zomers makkelijk bij de ruime, zonnige achtertuin betrekt. Een mooie ruimte voor bijvoorbeeld een kantoor, praktijkruimte, atelier of extra slaapkamer. De tuinkamer heeft een deur naar de tuin.

Eerste verdieping: via een mooie wenteltrap bereikt u de ruime, lichte, sfeervolle living. De kamer heeft zowel voor als achter raampartijen en een fraaie schouw met open haard. Aan de achterzijde is plaats voor een ruime zithoek, de open keuken is aan de voorzijde gesitueerd. De moderne keuken heeft antracietkleurige fronten en is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, waaronder een 5-pits gasfornuis met oven van SMEG. De living is geheel voorzien van een eikenhouten vloer en de muren en plafonds zijn strak afgewerkt. Fraai is het grote raam tussen de woonkamer en de overloop met zicht op het trappenhuis. Zowel voor als achter heeft u een balkon over de volle breedte van de woning.

Tweede verdieping: via de wenteltrap bereikt u de overloop van de tweede verdieping.
Door de rechte gevels van deze woning is dit een ruime verdieping. Hier bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. Twee goed bemeten slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde, waarvan een met balkon. De riante slaapkamer aan de voorzijde heeft eveneens een balkon. Deze slaapkamer heeft een directe verbinding met de badkamer. Ook de slaapkamers hebben grote raampartijen en de overloop heeft een lichtkoepel in het dak, zodat er op de verdieping en in het trappenhuis veel daglicht binnen komt. De tot aan het plafond wit betegelde badkamer heeft een ligbad met douche en douchescherm, een badmeubel met wastafel, een zwevend toilet en een designradiator.

Tuin: de woning heeft een mooi aangelegde, diepe achtertuin (15 meter). De tuin is deels betegeld met leisteen en deels groen. Er is altijd een plekje in de zon te vinden. Er is ruimte genoeg om een loungeplek te creëren en een eettafel neer te zetten om in de zomer heerlijk buiten te eten. In de tuin staat een houten berging zonder elektra. Kinderen kunnen in de tuin heerlijk spelen en via het achterom is er toegang tot de achter het huis gelegen speeltuin. Een stukje verderop is een grotere speeltuin met fijne speelweide.

Parkeren kunt u in de garage en voor het huis. De garage is voorzien van elektra en er is een praktische vliering die bergruimte biedt. Het is overigens een mogelijkheid om de garage bij de woning te betrekken (bijvoorbeeld als woonruimte of praktijkruimte).

Kenmerken:
• Comfortabel, karaktervol en ruim familiehuis in groene en zeer kindvriendelijke omgeving
• Rustig gelegen met alle voorzieningen binnen handbereik, zoals winkels, kinderopvang en scholen
• Voldoende sport- en recreatiemogelijkheden in de omgeving
• Nabij de Zuidas, het centrum van Amsterdam en Amstelveen
• Met de metro bent u binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam
• Uitvalswegen goed bereikbaar
• Slimme energiemeters, dubbel glas (HR++), gerenoveerde kozijnen
• Het eigendom is belast met erfpacht (af te kopen) Canon circa € 658,- per jaar
• Mechanische zonwering

——————————————————————————————————————————-

Would you like to live quiet and comfortable in Amsterdam?

This spacious and characterful family house with three bedrooms, a garden room, secluded garden and four balconies with unobstructed views is now for sale! The property is very comfortable and well maintained. You live on the light first floor and you can always park your car(s) in the garage or on the driveway in front of the garage. That’s a nice way of coming home!

Location: this single-family home is on a quiet, spacious street with all amenities within easy reach. The location near the Zuidas between Amsterdam and Amstelveen guarantees a good accessibility of both cities. Various supermarkets, shops and restaurants are within walking distance and the Gelderlandplein shopping center can also be reached on foot or by bicycle.

There are many facilities for children in the immediate area, such as the playground behind the house, childcare and schools, and with its wide sidewalks and many outdoor playgrounds, sports fields and green areas, the area is without a doubt child friendly. The Ecolint, which is a nice place to run or take a walk, is around the corner and the Amsterdamse Bos, the Gijsbrecht van Aemstelpark and a large sports complex are within walking and cycling distance of the house. Both the Stadshart Amstelveen shopping center and the center of Amsterdam are close by. The property is easily accessible both by public transport and by car. Both the A10 ring road (4 minutes’ drive) and the A9 motorway (10 minutes’ drive) are close by. The Amsterdam Zuid train station is just a few minutes by bike and the metro takes you to the center of Amsterdam within 15 minutes.

Layout:

Ground floor: entrance with spacious, beautifully tiled hall, meter box and wardrobe, hall with stairs to the first floor and hall with storage space. In this storage you will find the connection for washing machine and dryer and the central heating system. The inbetween hall also offers access to the neatly tiled toilet with hand basin and the room adjacent to the garden. The bright garden room has a sliding door, which enables you to join this room with the spacious, sunny garden in summer. A nice space for an office, practice room, a studio or an extra bedroom, for example. The garden room has a door to the garden.

First floor: via a beautiful spiral staircase you reach the spacious, light, attractive living room. The room has both front and rear windows and a beautiful fireplace. At the rear there is room for a spacious seating area, the open kitchen is situated at the front. The modern kitchen has anthracite-colored fronts and all modern built-in equipment is present, among which a 5-burner gas cooker with oven (SMEG). The living has oak flooring and the walls and ceilings are sleek. Beautiful is the large window between the living room and the landing with a view of the stairwell. You have a balcony over the full width of the house both at the front and at the rear.

Second floor: via the spiral staircase you reach the landing of the second floor. Due to the straight facades of this property, this is a spacious floor. Here are three bedrooms and the bathroom. Two spacious bedrooms are located at the rear, one of which has a balcony. The spacious bedroom at the front also has a balcony. This bedroom has a direct connection to the bathroom. The bedrooms have large windows and the landing has a dome light, which offers a lot of daylight on this floor and the stairwell. The bathroom is tiled up to the ceiling with white tiles and has a bath with shower and splash screen, a vanity unit with sink, a wall-mounted toilet and a design radiator.

Garden: the house has a beautifully landscaped, deep back garden (15 meters). The garden is partly tiled with slate and partly green. There is always a place in the sun! There is plenty of room to create a lounge area and set up a dining table to eat outside in the summer. In the garden is a wooden shed without electricity. Children can play in the garden and through the back entrance there is access to a playground located behind the house. A larger playground with a nice playing field is also nearby.

You can park in the garage and in front of the house. The garage has electricity and there is a practical loft that offers storage space. Incidentally, it is a possibility to involve the garage in the home (for example, as living space or practice space).

Characteristics:
• Comfortable, characterful and spacious family house in a green and very child-friendly environment
• Quiet location with all facilities within easy reach, such as shops, childcare and schools
• Plenty of sports and leisure options in the area
• Highways easily accessible

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 689.000,- k.k.

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Type
Tussenwoning
Bouwjaar
1962
Bouwvorm
Bestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte
132 m2
Perceel oppervlakte
142 m2
Inhoud
500 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Energie

Isolatievormen
Dakisolatie, Dubbelglas, HR glas
Soorten warm water
CV ketel
Soorten verwarming
CV ketel

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin
Type
Achtertuin
Achterom
Ja
Kwaliteit
Normaal

Bergruimte

Soort
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soorten
Garagebox
Capaciteit
1

Dak

Dak type
Plat dak

Overig

Permanente bewoning
Ja
Waardering
Goed
Waardering
Goed

Voorzieningen

Kaart

Streetview

In de buurt

Plattegrond

Plattegrond 5

Plattegrond 4

Plattegrond

Plattegrond 3

Group Created with Sketch.

Neem contact met ons op over Reimersbeek 9, Amsterdam

Kantoor: Amsterdam