Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Hoofdfoto
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 12
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 5
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 29
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 18
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 7
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 37
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 20
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 9
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 40
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 22
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 14
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 8
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 24
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 17
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 6
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 34
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 32
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 3
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 41
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 28
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 11
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 21
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 35
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 2
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 25
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 23
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 39
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 16
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 26
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 19
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 4
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 33
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 13
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 15
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 38
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 27
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 30
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 31
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 10
Te koop - Assendelft – Zwarte Ring 35, 1567 EC – Foto 36
Plan een bezichtiging
€ 400.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 128 m2
  • Perceeloppervlakte 121 m2
  • Inhoud 379 m3
  • Aantal verdiepingen 4
  • Aantal slaapkamers 4
  • Type woning Eengezinswoning, Tussenwoning

LIVE ONLINE BEZICHTIGEN!
Wij begrijpen dat vanwege de huidige omstandigheden niet iedereen de woning kan of wil bezoeken. Wij bieden daarom ook een live online bezichtiging aan. Op DINSDAG 14 APRIL OM 9:30 UUR geeft één van onze makelaars u live een rondleiding door de woning door middel van een live bezichtiging op onze Facebook pagina. U kunt dan de woning alvast bekijken en vragen stellen aan de makelaar. En eventueel kunnen we op een later moment alsnog een (échte) bezichtiging inplannen bij de woning.

Deze uitstekend onderhouden en hoogwaardig afgewerkte woning zal u zeker bevallen! De ruime, comfortabele woning heeft vier royale slaapkamers, een lichte living en een fraai aangelegde tuin op het zuidwesten. De woning in Toscaanse bouwstijl ligt aan een rustige weg in de buurt Parkrijk in de wijk Saendelft. Dit is een gezellige en kindvriendelijke buurt in Toscaanse stijl. Doordat de woningen verspringen, heeft de wijk een speels karakter. Omdat de verkeersstromen in de wijk zoveel mogelijk gescheiden zijn, kunnen de kinderen veilig naar school lopen of fietsen.
U woont hier op loopafstand van het winkelcentrum, waar zich onder andere meerdere supermarkten bevinden. Kinderopvang en basisschool bevinden zich eveneens op korte afstand van de woning en voortgezet onderwijs is met de fiets binnen enkele minuten te bereiken. Verder vindt u in de omgeving meerdere sportfaciliteiten, medische voorzieningen en speeltuinen. U heeft hier alle voorzieningen op korte afstand, maar woont toch heerlijk rustig! De bushalte bevindt zich op loopafstand en het NS-station Krommenie-Assendelft is slechts 5 minuten fietsen. De oprit naar de A7/A8, die aansluit op de ring A10, bereikt u zonder stoplichten tegen te komen. Ook de A9 richting Alkmaar en Haarlem is goed bereikbaar.

Indeling:
Begane grond: via de deels groene, deels betegelde voortuin bereikt u de overkapte voordeur. Entree met meterkast, toegang tot het keurig betegelde zwevend toilet met fonteintje en woonkamer met open keuken. De lichte, ruime woonkamer is tuingericht en heeft aan de achterzijde twee raampartijen, waarvan een met openslaande deuren naar de tuin. Hier is plaats voor een ruime zithoek met zicht op de tuin.
De L-vormige keuken (Rotpunkt) treft u aan de voorzijde aan. De keuken heeft magnolia-witte fronten en de volgende inbouwapparatuur: een Atag inductiekookplaat met 4 zones en wokbrander op gas, een extra brede Atag afzuigkap, een Siemens combi-oven, een Siemens vaatwasser, een Siemens koelkast en een Bauknecht vriezer met 5 lades. Verder twee apothekerskasten, een carrouselkast en twee planken met ingebouwde TL-verlichting. De keuken heeft een eetbar voor twee personen. Fijn als u snel even wilt ontbijten. In de buurt van de keuken is plaats voor een eettafel. De open trap naar de eerste verdieping bevindt zich ook in de woonkamer. De plafonds en muren zijn strak afgewerkt en op de vloer ligt houten lamelparket.

Eerste verdieping: via de trap bereikt u de overloop van de eerste verdieping. Hier treft u een ruime bergkast (met verstelbare planken), de badkamer en twee ruime slaapkamers aan. Aan de achterzijde is van twee slaapkamers één grotere gemaakt, met ruime vaste garderobekasten, voorzien van een schuifwandkast en een zeer ruime kledingkast met spiegel en ruimte voor schoenen en tassen. De andere slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning. Via twee ramen komt daglicht binnen. De slaapkamers zijn keurig afgewerkt en op de vloer ligt laminaat.
De ruime badkamer heeft matwitte wandtegels met een mozaïekaccent, op de vloer liggen antracietkleurige tegels, met eronder vloerverwarming. U vindt hier een inloopdouche, een badmeubel met dubbele wastafel, spiegel en ruime opberglades, een zwevend toilet en een designradiator en inbouwspots.

Tweede verdieping: via een vaste trap bereikt u de overloop van de tweede verdieping. Hier treft u nog twee slaapkamers en de technische ruimte aan. Eén slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning, de andere aan de achterzijde. De kamers zijn keurig afgewerkt. U treft hier ook een zonnebank en infra-roodcabine aan. In de technische ruimte vindt u de aansluitingen voor het witgoed. Deze ruimte is tevens voorzien van werkblad en wasbak met warm en koud water en voorzien van 2 uittrekbare wasrekken. Tevens is de cv-installatie hier te vinden.

Tuin: de fraai aangelegde achtertuin op het zuidwesten is deels betegeld en heeft speelse borders met vaste planten en heesters. Er is altijd wel een plekje in de zon te vinden en er is plaats genoeg voor een loungeplek of eettafel. De achtergevel is voorzien van een gevelbreed elektrisch zonnescherm met een uitval van drie meter. Er is een houten schuur met elektra en wandstellingen en er is een achterom.

Parkeren kunt u rond het huis.
Kenmerken:
• Uitstekend onderhouden, comfortabele, ruime eengezinswoning met lichte living, vier slaapkamers en fraai
aangelegde tuin
• In veilige, kindvriendelijke omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik, zoals kinderopvang, scholen,
winkels, gezondheidscentra
• Schilderwerk netjes onderhouden. Alle muren glad gestuukt
• Voldoende sport- en recreatiemogelijkheden in de buurt
• De bushalte bevindt zich op loopafstand en het NS-station Krommenie-Assendelft is slechts 5 minuten fietsen
• Uitvalswegen uitstekend bereikbaar
• Openbaar parkeren
• Volle eigendom
——————————————————————————————————————————-
You will certainly love this excellently maintained and high quality finished house! The spacious, comfortable home has four spacious bedrooms, a bright living room and a beautifully landscaped garden facing the southwest. The house, in Tuscan architectural style, is located on a quiet road in the Parkrijk neighborhood in the Saendelft district. This is a cozy and child-friendly neighborhood in Tuscan style with a playful character. Because the traffic flows in the district are separated as much as possible, the children can safely walk or cycle to school.

You live here within walking distance of the shopping center, which includes several supermarkets. Childcare and primary school are also located a short distance from the house and secondary education can be reached by bike within minutes. You will find several sports facilities, medical facilities and playgrounds in the area. You have all amenities here at a short distance, but still live in a wonderfully quiet place! The bus stop is within walking distance and the Krommenie-Assendelft train station is only 5 minutes by bike. The driveway to the A7/A8 motorway, which connects to the A10 ring road, can be reached without encountering traffic lights. The A9 towards Alkmaar and Haarlem is also easily accessible.

Layout:

Ground floor: through the partly green, partly tiled front garden you reach the covered front door. Entrance with meter closet, access to the neatly tiled wall-mounted toilet with sink and living room with open kitchen. The bright, spacious living room is garden-oriented and has two windows at the rear, one with double doors to the garden. Here is room for a spacious seating area with a view of the garden.

The L-shaped kitchen (Rotpunkt) can be found at the front of the house. The kitchen has magnolia-white fronts and the following built-in appliances are present: an Atag 4-zone induction cooker with gas wok burner, an extra wide Atag extractor hood, a Siemens combi oven, a Siemens dishwasher, a Siemens fridge and a Bauknecht freezer with 5 drawers. Furthermore, two pharmacy cabinets, a carousel cabinet and two shelves with built-in lighting. The kitchen has a breakfast bar for two people. Nice if you want to have a quick breakfast. There is room for a dining table near the kitchen. The open staircase to the first floor is also located in the living room. The ceilings and walls are neatly finished and the room has wooden parquet flooring.

First floor: via the stairs you reach the landing of the first floor. Here you will find a spacious storage closet (with adjustable shelves), the bathroom and two spacious bedrooms. At the rear of the house, two bedrooms have been turned into one larger bedroom, with spacious fixed wardrobes, a sliding wall wardrobe and a very spacious wardrobe with mirror and room for shoes and bags. The other bedroom is situated at the front of the house. Daylight enters through two windows. The bedrooms are neatly finished and the floor is laminated.

The spacious bathroom has matt white wall tiles with a mosaic accent, on the floor are anthracite-colored tiles with underfloor heating. You will find a walk-in shower here, as well as a vanity unit with double sink, mirror and spacious storage drawers, a wall-mounted toilet, a design radiator and recessed spotlights.

Second floor: via a fixed staircase you reach the landing of the second floor. Here you will find two bedrooms, a storage closet and the technical room. One bedroom is located at the front of the house, the other at the rear. The rooms are neatly finished. You will also find a sunbed and an infra-red cabin here. You will find the connections for washing machine and dryer in the technical room. This space is also equipped with a worktop and sink with hot and cold water and with 2 pull-out laundry racks. The central heating system can also be found here.

Garden: the beautifully landscaped backyard on the southwest is partly tiled and has playful borders with perennials and shrubs. There is always a place in the sun here, and there is enough space for a lounge area or dining table. The rear facade of the house is equipped with a facade-wide electric awning with a projection of three meters. There is a wooden shed with electricity and wall racks and there is a back entrance.

You can park your car near the property.

Characteristics:
• Well maintained, comfortable, spacious family home with bright living room, four bedrooms and beautifully
landscaped garden
• In a safe, child-friendly environment with all amenities within easy reach, such as childcare, schools, shops,
health centers
• Paintwork well maintained. All walls plastered smooth
• Plenty of sports and leisure opportunities nearby
• The bus stop is within walking distance and the train station Krommenie-Assendelft is only 5 minutes by bike
• Major roads easily accessible
• Public parking near the house
• Full ownership

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 400.000,- k.k.

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Type
Tussenwoning
Bouwjaar
2007
Bouwvorm
Bestaande bouw
Liggingen
In woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
128 m2
Perceel oppervlakte
121 m2
Inhoud
379 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Energie

Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
Soorten warm water
CV ketel
Soorten verwarming
CV ketel, Warmte terugwininstallatie

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Type
Achtertuin
Achterom
Ja
Kwaliteit
Fraai aangelegd

Bergruimte

Soort
Vrijstaand hout
Voorzieningen
Voorzien van elektra

Parkeergelegenheid

Soorten
Geen garage

Overig

Permanente bewoning
Ja
Waardering
Goed
Waardering
Goed

Voorzieningen

Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Buitenzonwering, Glasvezel kabel

Kaart

Streetview

In de buurt

Plattegrond

Plattegrond 6

Plattegrond 2

Plattegrond 4

Plattegrond 3

Plattegrond 5

Group Created with Sketch.

Neem contact met ons op over Zwarte Ring 35, Assendelft

Kantoor: Makelaar Krommenie

Contact gegevens