Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Hoofdfoto
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 3
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 4
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 2
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 7
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 5
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 6
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 9
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 8
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 10
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 11
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 12
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 13
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 15
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 16
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 18
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 17
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 14
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 19
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 22
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 20
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 23
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 21
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 24
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 28
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 25
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 26
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 27
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 33
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 31
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 29
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 30
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 32
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 36
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 34
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 35
Te koop - Krommenie – Noordervaartdijk 24A, 1561 PT – Foto 37
Plan een bezichtiging
€ 675.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 145 m2
  • Perceeloppervlakte 935 m2
  • Inhoud 518 m3
  • Aantal verdiepingen 3
  • Aantal slaapkamers 4
  • Type woning Eengezinswoning, Twee onder één kapwoning

***English summery below***

Vrijheid en comfort op maar liefst 935m2! Deze unieke 2-onder-1-kapwoning (1997) roept direct deze twee woorden op. Dit fijne, lichte huis met een heerlijke tuin ligt aan het water en heeft een ruime, sfeervolle living met fijne keuken, vier slaapkamers waarvan drie op de begane grond (dus levensloopbestendig), twee badkamers, een groot zonnig dakterras met fantastisch vrij uitzicht en een bijgebouw met sanitair dat voor vele doeleinden is geschikt.

De woning heeft een unieke ligging aan het water, met de mogelijkheid om voor de deur een eigen boot aan te leggen. Het huis staat in een prettige omgeving in de Noorderhoofdbuurt, aan de rand van Krommenie, waar af en toe een wandelaar of een fietser voorbij komt maar waar het verder rustig is. Het winkelcentrum met supermarkten, diverse winkels en restaurants bevindt zich op loop- of korte fietsafstand. Kinderopvang, basisschool en voortgezet onderwijs vind je allemaal op maximaal 10 minuten fietsen. Een sportschool is vlakbij huis en diverse andere sportfaciliteiten zijn per fiets goed bereikbaar. De bushalte staat op loopafstand en het NS-station Krommenie-Assendelft is nog geen 10 minuten fietsen. Er zijn goede treinverbindingen met onder meer Zaandam en Amsterdam Centraal. Met de auto ben je via de provinciale weg N8 vlot op zowel de A8/A7 en de ring A10 of de A9 richting Alkmaar en Haarlem.

Indeling van de woning:
Via de houten loopbrug bereik je de voordeur. Entree met meterkast en garderobe, keurig betegeld zwevend toilet, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer met open keuken. De lichte, ruime, sfeervolle woonkamer heeft openslaande deuren naar de tuin, een fraaie gaskachel en een keuken met crème/witte fronten, een donker aanrechtblad en een kookeiland. Je treft er de volgende apparatuur aan: een vaatwasser; een koel/vries-combi en een oven/magnetron (beide Bauknecht) en een elektrische kookplaat (Atag). Op de vloer ligt laminaat, dat drempelloos doorloopt over de gehele begane grond. De muren en plafonds zijn strak afgewerkt. Op de gehele begane grond heb je vloerverwarming. Via de keuken is de bijkeuken bereikbaar met de aansluitingen voor het witgoed. Via de woonkamer bereik je de hal die toegang verschaft tot een ruime badkamer, één royale slaapkamer en twee kleinere slaapkamers. Twee hebben er openslaande deuren naar de tuin. In de badkamer is een ligbad met douche, een toilet en een badmeubel met wastafel en spiegelkast te vinden.

Eerste verdieping:
Via de trap bereik je de overloop van de eerste verdieping. Deze verdieping heeft zowel aan de voor- als achterzijde een dakkapel. Hier bevindt zich een ruime lichte zit/slaapkamer. Tevens is er een tweede badkamer (met douchecabine en wastafel) te vinden en een afgesloten kast met de cv-installatie en een witgoedaansluiting. Zowel via de overloop als via de kamer is het grote dakterras bereikbaar. Je kunt hier fijne loungeplekken realiseren. Je hebt er een fraai, vrij uitzicht over het water. Deze verdieping zou ook als aparte woonruimte kunnen worden verhuurd.

Bijgebouw:
In de tuin bevindt zich een bijgebouw dat geschikt is voor bijvoorbeeld kantoor/werkruimte of andere doeleinden. Er is een algemene (werk-)ruimte, een badkamer met toilet en douche, een meterkast met witgoedaansluiting, openslaande deuren naar de tuin en een berging aan de zijkant.

Tuin:
De woning heeft een ruime, voor-, zij- en achtertuin. Deze is voor driekwart betegeld en voor een kwart groen en ligt aan de voorzijde aan de voorsloot. Je hebt er veel privacy en in de zomer is het hier heerlijk toeven! In de tuin staat een houten berging met elektra. Er is een achterom.

Parkeren:
Op eigen terrein en rond de woning.

Het totaal bestaat uit twee kadastrale percelen met de bestemming BIIa (bedrijfsmatig). Echter op het woonhuis is een omgevingsvergunning “Wonen” verleend door de gemeente Zaanstad, op de zijtuin (nog) niet. Op 18 juni 2018 is een voorbereidingsbesluit genomen door de gemeente Zaanstad om de percelen (en directe omgeving) qua bestemming te wijzigen naar “Wonen”. Deze procedure loopt thans nog en wordt nader door de gemeente Zaanstad uitgewerkt.

LET OP: Tevens bestaat de mogelijkheid om alleen het woonhuis met bijbehorend perceel grond te kopen (510 m2 perceeloppervlak) tegen een vraagprijs van € 495.000,– kosten koper.

Kenmerken van de woning:
• Prachtige, vrij gelegen, ruime twee-onder-een-kapwoning met heerlijke tuin
• Woning en eigen parkeerplaatsen op het achtererf zijn via de Mercuriusstraat te bereiken
• Aan het water, met mogelijkheid tot het aanleggen van een boot
• Ruime zit/slaapkamer met eigen badkamer en fraai dakterras op de eerste verdieping. De bovenverdieping zou
ook apart te gebruiken zijn als appartement voor bijvoorbeeld een familielid
• Drie slaapkamers en badkamer op de begane grond, dus levensloopbestendig
• Bijgebouw achter de woning dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden,
• Rustig gelegen, maar toch alle voorzieningen op loop- of fietsafstand, zoals supermarkt, kinderdagverblijf,
scholen
• Bushalte op loopafstand, NS-station nog geen 10 minuten fietsen
• Uitvalswegen goed bereikbaar
• De feitelijke erfgrens wijkt af van de juridische erfgrens
• Camera- en alarmsysteem aanwezig
• Zonnepanelen aanwezig (12 stuks)
• Volle eigendom
—————————————————————————————————————————
Freedom and comfort on no less than 935m2! This unique semi-detached house (1997) immediately evokes these two words. This fine, bright house with a lovely garden is situated on the waterfront and has a spacious, atmospheric living room with fine kitchen, four bedrooms, three of which are on the ground floor (so lifespan proof), two bathrooms, a large sunny roof terrace with fantastic unobstructed views and an outbuilding with sanitary facilities that is suitable for many purposes.

About the neighbourhood:
The house has a unique location on the water, with the possibility to moor your own boat in front of the door. The house is located in a pleasant area in the Noorderhoofdbuurt neighborhood, on the outskirts of Krommenie, where occasionally a walker or a cyclist passes by but where it is otherwise quiet. The shopping center with supermarkets, various shops and restaurants is within walking or short cycling distance. Childcare, primary school and secondary education are all within a maximum of 10 minutes by bike. A gym is close to home and several other sports facilities are easily accessible by bike. The bus stop is within walking distance and the railway station is less than 10 minutes by bike. There are good train connections with, among others, Zaandam and Amsterdam Central. By car you can easily reach both the A8/A7 motorways and the A10 ring road around Amsterdam or the A9 towards Alkmaar and Haarlem via the N8 provincial road.

Layout of the house:
Via a wooden bridge you reach the front door. Entrance with meter closet and wardrobe, neatly tiled toilet, staircase to the first floor and access to the living room with open kitchen. The bright, spacious, cozy living room has double doors to the garden, a beautiful gas stove and a kitchen with cream/white fronts, a dark counter top and a cooking island. You will find the following appliances: a dishwasher, a fridge/freezer combi and an oven/microwave (both Bauknecht) and an electric cooker (Atag). There is laminate flooring, which runs over the entire ground floor. The walls and ceilings are neatly finished. The entire ground floor has underfloor heating. Through the kitchen you can reach the pantry with the connections for the washer and dryer. Through the living room you reach the hall which gives access to a spacious bathroom, one spacious bedroom and two smaller bedrooms. Two of them have doors to the garden. The bathroom has a bath with shower, a toilet and a vanity unit with washbasin and mirror cupboard.

First floor:
Via the stairs you reach the landing of the first floor. This floor has a dormer on the front as well as at the rear. Here you will find a spacious, bright sitting/bedroom. There is also a second bathroom (with shower cabin and washbasin) and a closet with the central heating system and a connection for the washer. The large roof terrace is accessible via the landing as well as via the room. You can create nice lounge areas here. You have a beautiful, unobstructed view over the water. This floor could also be rented out as a separate living space.

Outbuilding:
In the garden there is an outbuilding that is suitable for, for example, office / workspace or other purposes. There is a general (work) space, a bathroom with toilet and shower, a meter cupboard with a conection for white goods, patio doors to the garden and a storage room on the side.

Garden:
The house has a spacious front, side and back garden. It is three-quarters tiled and a quarter green and is bordered by a ditch. It offers a lot of privacy and in the summer it is a lovely place to relax! In the garden is a wooden shed with electricity. There is a back entrance.

The total consists of two cadastral lots with the destination BIIa (commercial basis). However, an environmental permit “Living” has been granted to the house by the municipality of Zaanstad, but not (yet) on the side garden. On June 18, 2018, a preparatory decision was taken by the municipality of Zaanstad to change the use of the plots (and immediate surroundings) to “Living”. This procedure is still ongoing and will be further elaborated by the municipality of Zaanstad.

Attention: it is also possible to just buy the cadastral lot where the house is situated (510 m2). The asking price will be
€ 495.000,–k.k.

Parking:
On private property and around the house.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 675.000,- k.k.

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Type
Twee onder één kapwoning
Bouwjaar
1997
Bouwvorm
Bestaande bouw
Liggingen
Aan water, Aan rustige weg

Indeling

Woonoppervlakte
145 m2
Perceel oppervlakte
935 m2
Inhoud
518 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Energie

Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
Soorten warm water
CV ketel
Soorten verwarming
CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Achterom
Nee
Kwaliteit
Normaal

Bergruimte

Soort
Vrijstaand steen
Voorzieningen
Voorzien van verwarming, Voorzien van elektra, Voorzien van water

Parkeergelegenheid

Soorten
Geen garage

Dak

Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Overig

Permanente bewoning
Ja
Waardering
Redelijk tot goed
Waardering
Redelijk tot goed

Voorzieningen

Voorzieningen
alarminstallatie, Dakraam, Zonnepanelen

Kaart

Streetview

In de buurt

Plattegrond

Plattegrond 2

Plattegrond 3

Plattegrond 4

Plattegrond 5

Plattegrond 6

Group Created with Sketch.

Neem contact met ons op over Noordervaartdijk 24A, Krommenie

Kantoor: Krommenie

Contact gegevens