Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Hoofdfoto
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 4
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 6
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 3
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 5
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 2
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 7
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 8
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 11
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 10
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 9
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 14
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 12
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 13
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 15
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 18
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 17
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 16
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 19
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 21
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 22
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 25
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 24
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 20
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 23
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 28
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 26
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 29
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 30
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 27
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 32
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 33
Te koop - Uithoorn – Herman Gorterhof 54, 1422 JR – Foto 31
Plan een bezichtiging
€ 395.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 119 m2
  • Perceeloppervlakte 181 m2 m2
  • Inhoud 397 m3
  • Aantal verdiepingen 3
  • Aantal slaapkamers 4
  • Type woning Eengezinswoning, Tussenwoning

***English summary below***

Op zoek naar een goed onderhouden EENGEZINSWONING met GARAGE en SFEERVOLLE TUIN MET VEEL PRIVACY? Dan is deze woning echt iets voor u.

Deze lichte, keurig afgewerkte eengezinswoning met vrij uitzicht heeft maar liefst VIER SLAAPKAMERS, een ruime living, een zeer fraai aangelegde voor- en achtertuin en een garage. De woning ligt in een rustige, groene en kindvriendelijke straat, op enkele minuten lopen van het overdekte winkelcentrum Zijdelwaard, waar u ook enkele supermarkten aantreft. Er is een kinderdagverblijf vrijwel om de hoek, de basisschool ligt op loopafstand en middelbare scholen liggen op loop- of fietsafstand.

Als u uitgebreider wilt winkelen is het grote winkelcentrum Stadshart Amstelveen niet ver: maar ruim een kwartier met de auto. De bereikbaarheid is goed: er staat een bushalte op 240 m van de woning en met de auto bent u in 3 minuten op de provinciale weg N201, via welke u zowel de A2, de A4 als de A9 kunt bereiken. Schiphol is slechts 18 minuten rijden. Binnen twee jaar zal er bovendien een hoogwaardige regionale tramlijn zijn gerealiseerd die Uithoorn via Amstelveen verbindt met het NS-station Amsterdam Zuid.

Er zijn volop recreatiemogelijkheden in de omgeving. Zo bevinden er zich meerdere sportclubs en -centra op fietsafstand van de woning, de Westeinder- en Vinkeveense Plassen zijn maar een kwartiertje rijden met de auto en u kunt uitgebreid fietsen en wandelen in het weidegebied rondom Uithoorn of in het Natuurgebied Uithoorn!

Indeling:
BEGANE GROND
Via de fraai aangelegde voortuin (met buitenkraan) bereikt u de overkapte entree. Entree met meterkast en garderobe, toegang tot het zwevend toilet met design fonteintje, trapopgang naar de eerste verdieping, trapkast en de woonkamer met open keuken. In de lichte doorzonkamer zijn de plafonds en muren strak afgewerkt. De brede raampartijen aan de voor – en achterzijde zorgen voor een prettige lichtinval.

De keuken met fraai kookeiland met eetbar, is voorzien van alle moderne apparatuur. De keuken heeft lichte fronten en het kookeiland heeft een lichte houtlook. Op de vloer van de woonkamer en keuken ligt een eiken vloer. In de buurt van de keuken is plaats voor een zespersoons eettafel. Tijdens het eten heeft u zo uitzicht op de groene achtertuin. Aan de kant van de voortuin is plaats voor een ruime zithoek.

EERSTE VERDIEPING
Via de gestoffeerde trap komt u op de overloop van de eerste verdieping. Hier treft u drie slaapkamers aan, een separaat toilet en de badkamer. Aan de achterzijde bevindt zich de grootste slaapkamer, naast de badkamer. Aan de voorzijde een kleinere slaapkamer en nog een ruim bemeten slaapkamer. De slaapkamers hebben brede raampartijen, zijn keurig afgewerkt en op de vloer ligt laminaat. De badkamer en het zwevend toilet met fonteintje zijn geheel eigentijds. In de badkamer vindt u een inloopdouche met regen- en handdouche, een badmeubel met twee wasbakken en een designradiator. Alles in perfecte staat. Op de eerste verdieping vindt u aan de achterzijde een rolluik voor de ramen.

TWEEDE VERDIEPING
Hier bevindt zich slaapkamer nummer vier, deze kamer heeft een dakkapel, voorzien van een rolluik, en extra bergruimte. Ook vindt u op deze verdieping een ruimte voor de aansluitingen van het witgoed en een praktische extra wastafel met opbergmeubel. Overal is prettig licht door middel van de daklichten. Op de overloop heeft u nog een extra bergkast.

TUIN
De beschutte tuinen zijn zeer verzorgd aangelegd, ze hebben een bijzondere betegeling en mooie vaste bloembakken die fraai zijn ingericht. U ziet heel veel groen, maar toch zijn de tuinen onderhoudsarm door de keuze van de vaste beplanting, struiken en boompjes.

Er zijn verschillende loungeplekken te vinden, zodat u heerlijk kunt relaxen en er is ruimte genoeg voor een grote buitentafel om deze zomer gezellig aan te eten! Aan de achterzijde van het huis is over de gehele breedte een elektrisch bedienbaar zonnescherm aanwezig. Aan de voorzijde van het huis, op de begane grond en de eerste verdieping, bevindt zich een niet elektrisch bedienbaar zonnescherm. De tuin heeft een achterom.

GARAGE
Achter in de tuin heeft u toegang tot een ruime garage met elektriciteitsvoorziening en watervoorziening.

Verder is er in de buurt van de woning voldoende parkeergelegenheid.

Kenmerken:
• Ruim, keurig onderhouden familiehuis met fraaie voor- en achtertuin;
• Volledig geïsoleerd, kozijnen van kunststof, rolluiken op eerste etage
• Nieuw en keurig sanitair;
• Groene en sfeervolle tuin met veel privacy;
• Aan de achterzijde van het huis op de 1e en 2e verdieping rolluiken;
• Uitstekende ligging ten opzichte van alle voorzieningen, zoals winkels en scholen;
• Goede verbinding met het openbaar vervoer. Binnen 2 jaar wordt een tramlijn naar Amstelveen en Amsterdam Zuid gerealiseerd;
• Verschillende uitvalswegen goed bereikbaar (o.a. Schiphol op 18 autominuten);
• Eigen garage en voldoende parkeergelegenheid in de buurt van de woning;
• Voldoende mogelijkheden om te sporten en te recreëren.

————————————————————————————————————————————————–

Looking for a nice FAMILY HOME with GARAGE? Then this is a home for you. This light, neatly finished mid-terrace house with unobstructed views has no fewer than 4 BEDROOMS, a SPACIOUS LIVING ROOM and a BEAUTIFULLY LANDSCAPED FRONT AND BACK GARDEN.

The property is located in a quiet, green and child-friendly street, a few minutes’ walk from the roofed in shopping center Zijdelwaard, where you will also find some supermarkets. There is a daycare center almost around the corner, the primary school is within walking distance and secondary schools are within walking or cycling distance.

If you want to shop more extensively, the large shopping center Stadshart Amstelveen is not far: just over fifteen minutes by car. The accessibility is good: there is a bus stop at 240 m from the house and you can reach the provincial road N201, via which you can reach both the A2, A4 and A9 motorways, in just 3 minutes by car. Schiphol is only an 18-minute drive away. In addition, within two years a high-quality regional tram line will be realized, which connects Uithoorn via Amstelveen with the Amsterdam Zuid train station.

There are plenty of recreational opportunities in the area. There are several sports clubs and sports centers within cycling distance of the house, the Westeinder and Vinkeveense Plassen are only fifteen minutes away by car and of course you can go cycling and walking in the vast meadow area around Uithoorn or in the Uithoorn nature reserve!

Layout:

Ground floor
Through the beautifully landscaped front garden (with outside tap) you reach the covered entrance with meter box and wardrobe, access to the wall-mounted toilet with design fountain, stairs to the first floor, a storage closet under the stairs and the living room with open kitchen. The ceilings and walls in the bright, sunny room are neatly finished. The wide windows on the front and back ensure a pleasant incidence of light. The kitchen, with a beautiful kitchen island with breakfast bar, is equipped with all modern appliances. The kitchen has light fronts and the kitchen island has a light wood look. There is an oak floor in the living room and the kitchen. There is room for a six-person dining table near the kitchen, where you have a view of the green backyard during dinner. On the front garden side is room for a spacious seating area.

First floor
The upholstered staircase leads to the landing of the first floor. Here you will find three bedrooms, a separate toilet and the bathroom. The largest bedroom is located at the rear of the house, next to the bathroom. At the front you will find a smaller bedroom and a spacious bedroom. All bedrooms have wide windows, are nicely finished and have laminate flooring. The bathroom and the wall-mounted toilet with hand basin are entirely contemporary. In the bathroom you will find a walk-in shower with rain – and hand shower, a vanity unit with two sinks and a design radiator, everything in perfect condition. The windows at the rear on the first floor are equipped with a roller shutter.

Second floor
You reach the second floor, where bedroom no. 4 is located, via an upholstered staircase. This bedroom has a dormer window, equipped with a roller shutter, and extra storage space. On this floor you will also find a room with the connections for the washing machine and dryer and a practical extra sink with storage cupboard. Skylights provide for a pleasant incidence of light throughout the second floor. On the landing there is an extra storage closet.

Garden
The sheltered gardens are beautifully laid out. They have a special tiling and nice fixed flower boxes that are beautifully decorated. You will find a lot of greenery here, but the gardens are low in maintenance due to the choice of perennials, shrubs and trees. Several lounge areas have been created and there is room enough for a large outdoor table where you can have dinner in summer! At the rear of the house there is an electrically operated awning over the entire width. At the front of the house, on the ground floor and the first floor, there is a non-electrically operated awning.

Garage
In the back of the garden you have access to a spacious garage with electricity and water. There is also plenty of parking space near the house. The garden has a back entrance.

Characteristics:
• Spacious, well maintained family house with beautiful front and back garden
• Fully insulated, plastic frames, shutters on the first floor
• New and neat sanitary
• Low maintenance gardens
• At the rear of the house roller shutters on 1st and 2nd floor
• Excellent location in relation to facilities, such as shops and schools
• Good public transportation. A tram line to Amstelveen and Amsterdam South railway station will be realized within 2 years
• Highways easily accessible
• Schiphol Airport only 18 minutes by car
• Private garage and plenty of parking space near the house
• Enough options for sports and recreation

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 395.000,- k.k.

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Type
Tussenwoning
Bouwjaar
1963
Bouwvorm
Bestaande bouw
Liggingen
In woonwijk, Vrij uitzicht

Indeling

Woonoppervlakte
119 m2
Perceel oppervlakte
181 m2
Inhoud
397 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Energie

Isolatievormen
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbelglas
Soorten warm water
CV ketel
Soorten verwarming
CV ketel

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Achterom
Nee
Kwaliteit
Fraai aangelegd

Bergruimte

Parkeergelegenheid

Soorten
Vrijstaand steen
Capaciteit
1

Overig

Permanente bewoning
Ja
Waardering
Goed tot uitstekend
Waardering
Goed tot uitstekend

Voorzieningen

Kaart

Streetview

In de buurt

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond 3

Plattegrond 2

Plattegrond 4

Group Created with Sketch.

Neem contact met ons op over Herman Gorterhof 54, Uithoorn

Kantoor: Amstelveen