Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 32
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 6
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 7
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 28
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 9
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 21
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 8
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 30
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 4
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 22
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 25
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 24
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 17
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 33
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 3
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 34
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 10
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 26
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 11
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 31
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 2
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 12
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 23
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 5
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 16
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 18
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 27
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 15
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 19
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 29
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 20
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 13
Te koop - Uithoorn – Joost van den Vondellaan 7, 1422 HK – Foto 14
Plan een bezichtiging
€ 375.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 117 m2
  • Perceeloppervlakte 175 m2
  • Inhoud 395 m3
  • Aantal verdiepingen 3
  • Aantal slaapkamers 4
  • Type woning Eengezinswoning, Tussenwoning

*** English summary below***

Perfect onderhouden eengezinswoning met ZEER RUIME GARAGE, grenzend aan de achtertuin op het zuidoosten en een voortuin met uitzicht op een groenstrook. Deze mooie woning ligt in de rustige, groene en kindvriendelijke wijk Zijdelwaard, dichtbij alle benodigde voorzieningen. De ruime woning heeft een lichte woonkamer met een nieuwe open keuken, 3 slaapkamers en een nog af te werken 4e slaapkamer op zolder. Aan de voorzijde kun je de auto voor de deur parkeren, maar dat kan natuurlijk ook in de zeer ruime garage.

Op loopafstand van de woning vindt u het gerenoveerde winkelcentrum Zijdelwaard met o.m. diverse supermarkten. Basisscholen en voortgezet onderwijs bevinden zich alle in een straal van 900 m rond de woning. Op de Valeriuslaan bevindt zich het kinderdagverblijf, een speeltuintje en een voetbalveld.

Een sportcentrum en het zwembad zijn eveneens lopend of met de fiets te bereiken. De bushalte staat vrijwel voor de deur. Er zijn goede busverbindingen naar onder meer Amsterdam en Schiphol. Bovendien wordt er gewerkt aan een sneltramverbinding naar Amsterdam, die naar verwachting in 2021 gereed zal zijn. Met de auto bent u in enkele minuten op de N201, via welke u zowel de A2, de A4 en de A9 kunt bereiken. Schiphol is slechts een kwartiertje rijden. Uithoorn ligt centraal tussen de Westeinder- en de Vinkeveense Plassen. Ideaal als u een watersportliefhebber bent, of als u rust in de natuur zoekt. En wilt u liever uitgebreid shoppen of uitgaan, dan is het overdekte winkelgebied Stadshart in Amstelveen ook maar een kwartiertje rijden!

Indeling: via de betegelde voortuin bereikt u de overkapte voordeur. Entree met meterkast, schoenenkast, kelder en toilet met fonteintje, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer met open keuken. De lichte, strak afgewerkte woonkamer met nieuwe open keuken heeft zowel voor als achter kunststof kozijnen met openslaande deuren naar de tuin.
Aan de voorzijde van de kamer is plaats voor een zithoek en heeft u een vrij uitzicht op de groene laan.
Aan de achterzijde kunt u in het zicht van de keuken een grote eettafel plaatsen. Hier kijkt u uit op de zonnige achtertuin. De fraaie, ruime hoekkeuken met alle moderne inbouwapparatuur heeft lichtgrijze fronten en staat in open verbinding met de woonkamer. U treft er veel bergkasten aan en u kookt hier op gas (5-pitsgasfornuis). Ook via een overkapte keukendeur is de tuin te bereiken. In de kamer is nog een sfeervolle schouw met voorzethaard te vinden en op de gehele begane grond ligt hoogwaardig laminaat.

Eerste verdieping: via de trap bereikt u de overloop van de eerste verdieping. Hier zijn drie slaapkamers, opbergkast en de nieuwe badkamer te vinden. Twee slaapkamers liggen aan de voorzijde van de woning en de badkamer en de derde slaapkamer liggen aan de achterzijde. De twee grotere slaapkamers hebben een vaste kastenwand met schuifdeuren. Alle slaapkamers op deze verdieping hebben voldoende daglicht en zijn keurig afgewerkt en op de vloer ligt laminaat. In de stijlvol betegelde badkamer treft u een zwevend toilet, een ligbad, een inloopdouche, een badmeubel met wastafel, spiegel en een designradiator aan.

Tweede verdieping: via de vaste trap bereikt u de overloop van de zolderverdieping. U vindt hier de cv-opstelling en de aansluiting voor het witgoed. Hier treft u slaapkamer nummer vier aan. Op de zolderverdieping moeten het dak en de vloer nog worden afgewerkt. De velux ramen, elektriciteit en verwarming zijn al aangebracht. U kunt hier de ruimte eventueel nog vergroten met twee dakkapellen en de zolder indelen in twee grote kamers. De kozijnen met triple glas voor de dakkapellen zijn in de garage opgeslagen en blijven achter voor de woning.

Tuinen: u heeft zowel een voortuin als een achtertuin. De voortuin wordt van de stoep afgescheiden door een lage haag. Vanuit de woonkamer heeft u vrij uitzicht, maar een voortuin biedt vanzelfsprekend ook privacy. In de betegelde voortuin is plaats voor een bank of zitje. Aan de voorkant van de woning is ook zonwering aangebracht. De beschutte, diepe achtertuin op het zuidoosten is deels betegeld en deels groen. U kunt hier verschillende loungeplekken creëren en in de zomer heerlijk buiten eten. Ook hier treft u aan de woning zonwering aan, zodat u in de schaduw kunt zitten. Een heerlijke tuin voor kinderen om fijn en veilig te spelen. Achter in de tuin bevindt zich een diepe berging/garage (10m*3m). Deze ruimte kan vanzelfsprekend ook als hobby- of werkruimte dienstdoen. Via de garage is de tuin bereikbaar en er is een achterom. De auto kunt u in de garage parkeren via de Valeriuslaan 19 G.

Garage: de garage is 30 m2 groot, dus er is eventueel plek voor twee auto’s om ze binnen te zetten. De garage is voorzien van elektriciteit, water, afvoer en kunststof kozijnen met dubbel spiegelglas.

Bijzonderheden:
• Energielabel D
• Meterkast met 10 groepen (2016)
• De gehele woning is voorzien van nieuwe waterleidingen (2015)
• De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ of triple glas met 4 seizoenen coating (2015)
• Keuken voorzien van inbouw 5 pits gasstel, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasser, combi-magnetron, heteluchtoven.
• Eigendom CV-ketel Nefit Trendline HR CW5 (2018)
• Nefit slimme thermostaat (2017)
• Vernieuwde badkamer (2015)
• Mogelijkheid om een gas openhaard te plaatsen in de woonkamer
• Bij het plaatsen van twee dakkapellen kan de zolder ingedeeld worden in twee ruime slaapkamers (kozijnen voor de dakkapellen worden meegeleverd met de woning)

Kenmerken:
• Ruim en keurig afgewerkt familiehuis met voor- en achtertuin en diepe garage/hobbyruimte
• In rustige, kindvriendelijke omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik, zoals kinderdagverblijf, basis- en middelbare scholen
• Goede verbindingen naar Amsterdam en Schiphol. Sneltram wordt aangelegd (gereed in 2021)
• Uitvalswegen goed bereikbaar
• Schiphol op 15 autominuten
• Ideale ligging voor een watersportliefhebber. Woning ligt vlakbij de Westeinder- en Vinkeveense plassen
• Parkeren in eigen garage of voor de woning

————————————————————————————————————————————————–

Perfectly maintained family home with VERY SPACIOUS GARAGE, adjacent to the rear garden on the southeast and with a front garden overlooking greenery. This beautiful home is located in the quiet, green and child-friendly neighborhood of Zijdelwaard, close to all necessary amenities. The spacious house has a bright living room with a new open kitchen, 3 bedrooms and a 4th bedroom in the attic that still has to be finished. At the front of the house you can park the car in front of the property, but of course that is also possible in the very spacious garage.

Within walking distance of the house you will find the renovated shopping center Zijdelwaard with, among other things, various supermarkets. Primary schools and secondary education are all located within a radius of 900 m around the home. On the Valeriuslaan there is a daycare center, a playground and a soccer field.

A sports center and swimming pool can also be reached on foot or by bike. The bus stop is almost on the doorstep. There are good bus connections to Amsterdam and Schiphol, among others. In addition, work is underway on a fast tram connection to Amsterdam, which is expected to be ready in 2021. You can reach the N201 by car in a few minutes, via which you can reach the A2, A4 and A9 motorways. Schiphol is only a 15-minute drive away. Uithoorn is centrally located between the Westeinder and Vinkeveen lakes. Ideal if you are a water sports enthusiast, or if you are looking for tranquility in nature. And if you prefer to go shopping or to go out, the covered shopping area Stadshart in Amstelveen is only a fifteen minute drive away!

Layout: through the tiled front garden you reach the covered front door. Entrance with meter box, shoe closet, cellar and toilet with hand basin, staircase to the first floor and access to the living room with open kitchen. The light, well-finished living room with new open kitchen has plastic frames with double doors to the garden both at the front and at the rear.
At the front of the living room there is room for a seating area and you have an unobstructed view of the green avenue.
At the rear you can place a large dining table in sight of the kitchen. Here you overlook the sunny back garden. The beautiful, spacious corner kitchen with all modern built-in appliances has light gray fronts and is in open connection with the living room. You will find many storage closets here, as well as a 5-burner gas stove. The garden can also be reached via a covered kitchen door. In the living room you can find an attractive fireplace and on the entire ground floor there is high-quality laminate.

First floor: via the stairs you reach the landing of the first floor. Here you will find three bedrooms, a storage closet and the new bathroom. Two bedrooms are situated at the front of the house and the bathroom and the third bedroom are located at the rear. The two larger bedrooms have a fixed wardrobe with sliding doors. All bedrooms on this floor have plenty of daylight and are nicely finished and there is laminate flooring. In the stylishly tiled bathroom you will find a wall-mounted toilet, a bathtub, a walk-in shower, a vanity unit with sink, mirror and a design radiator.

Second floor: via the fixed staircase you reach the landing of the attic floor. Here you will find the central heating system, the connection for washing machine and dryer and bedroom number four. The roof and floor still have to be finished on the attic floor. The velux windows, electricity and heating have already been installed. It is possible to enlarge the room with two dormer windows and divide the attic into two large rooms. The window frames with triple glass for the dormer windows are stored in the garage and remain behind for the buyer.

Gardens: the house has both a front garden and a back garden. The front garden is separated from the sidewalk by a low hedge. From the living room you have an unobstructed view, but a front garden naturally also offers privacy. In the tiled front garden there is room for a couch or seat. Sunshades have been installed at the front of the house. The sheltered, deep backyard on the southeast is partly tiled and partly green. You can create various lounge areas here where you can eat outside in the summer. Here too you will find sunshades on the house. A wonderful garden for children to play in, pleasantly and safely. At the back of the garden is a deep storage room/garage (10 m * 3 m). This space can of course also serve as a hobby or work space. The garden is accessible through the garage and there is a back entrance. You can park your car in the garage via Valeriuslaan 19G.

Garage: the garage is 30 m2, so there is room for two cars. The garage has electricity, water, drainage and plastic frames with double mirrored glass.

Particularities:
• Energy rating D
• Meter box with 10 groups (2016)
• The entire house has new water pipes (2015)
• The entire house is equipped with plastic frames with HR ++ or triple glass with 4 seasons coating (2015)
• Kitchen with built-in 5-burner gas cooker, extractor hood, fridge/freezer, dishwasher, combi microwave, convection oven
• Property boiler Nefit Trendline HR CW5 (2018)
• Nefit smart thermostat (2017)
• Renovated bathroom (2015)
• Possibility to place a gas fireplace in the living room
• When placing two dormer windows, the attic can be divided into two spacious bedrooms (frames for the dormer windows are supplied with the house)

Characteristics:
• Spacious and nicely finished family home with front and back garden and deep garage/hobby room
• In a quiet, child-friendly environment with all facilities within reach, such as daycare, primary and secondary schools
• Good connections to Amsterdam and Schiphol Airport. Express tram is being constructed (ready in 2021)
• Highways easily accessible
• Schiphol Airport at 15 minutes by car
• Ideal location for a water sports enthusiast. Property is located near the Westeinder and Vinkeveen lakes
• Parking in your own garage or in front of the house

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 375.000,- k.k.

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Type
Tussenwoning
Bouwjaar
1961
Bouwvorm
Bestaande bouw
Liggingen
In woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
117 m2
Perceel oppervlakte
175 m2
Inhoud
395 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Energie

Isolatievormen
Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, Gedeeltelijk dubbelglas, Driedubbel glas, HR glas
Soorten warm water
CV ketel
Soorten verwarming
CV ketel

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Achterom
Nee
Kwaliteit
Fraai aangelegd

Bergruimte

Soort
Vrijstaand steen
Voorzieningen
Voorzien van elektra, Voorzien van water

Parkeergelegenheid

Soorten
Garagebox
Capaciteit
2

Dak

Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Overig

Permanente bewoning
Ja
Waardering
Goed
Waardering
Goed

Voorzieningen

Kaart

Streetview

In de buurt

Plattegrond

Plattegrond 4

Plattegrond 2

Plattegrond 3

Plattegrond 5

Group Created with Sketch.

Neem contact met ons op over Joost van den Vondellaan 7, Uithoorn

Kantoor: Makelaar Amstelveen

Contact gegevens

Andere filialen: Krommenie, Zaandam, Amsterdam