Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Hoofdfoto
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 2
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 3
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 5
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 4
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 6
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 7
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 9
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 8
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 10
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 13
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 11
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 12
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 14
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 15
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 16
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 19
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 18
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 17
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 20
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 22
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 24
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 25
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 21
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 23
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 26
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 28
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 27
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 29
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 30
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 33
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 32
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 31
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 34
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 35
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 36
Te koop - Uithoorn – Poterne 11, 1421 LH – Foto 37
Plan een bezichtiging
€ 695.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 173 m2
  • Perceeloppervlakte 339 m2
  • Inhoud 715 m3
  • Aantal verdiepingen 3
  • Aantal slaapkamers 4
  • Type woning Eengezinswoning, Twee onder één kapwoning

*** English summary below ***

Houdt u van rust, ruimte, privacy en comfort? Dan is deze uitstekend onderhouden twee-onder-een-kapwoning geknipt voor u! De woning heeft een ruime living/woonkeuken op de begane grond, een zitkamer met balkon/terras op de eerste verdieping met schitterend vrij uitzicht, vier ruime slaapkamers, drie badkamers, fraai sanitair, een voortuin met eigen oprit en garage en een fraai beschutte achtertuin met een heerlijk terras.

Ligging: deze comfortabele twee-onder-een-kapwoning ligt aan een rustige straat in de ruim opgezette wijk Park Krayenhoff en grenst aan een groenstrook en een water dat onderdeel uitmaakt van de Stelling van Amsterdam. Een heerlijk rustige locatie, met alle voorzieningen op loop- of fietsafstand. De supermarkt vindt u op minder dan 10 minuten lopen of een paar minuten fietsen. Kinderopvang, basisschool en voortgezet onderwijs is allemaal te vinden op maximaal 10 minuten lopen. De winkelcentra Amstelplein en Zijdelwaard liggen op fietsafstand, evenals de oever van de Amstel, waar u een aantal gezellige restaurantjes vindt. In de directe omgeving van de woning bevinden zich verder onder meer een zwembad, een sauna, het recreatiegebied Zijdelmeer en diverse sportfaciliteiten. Omdat Uithoorn op slechts een kwartiertje rijden ligt van zowel de Westeinderplassen als de Vinkeveense Plassen, is de locatie ook uitermate geschikt voor watersportliefhebbers.

De bushalte staat op een paar minuten lopen. Er zijn goede, directe busverbindingen naar onder meer Amstelveen, Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem en Schiphol. Via de provinciale wegen zijn zowel de snelweg A4 als de A2 en de A9 goed bereikbaar.

LIVE ONLINE BEZICHTIGEN!
Wij begrijpen dat vanwege de huidige omstandigheden niet iedereen de woning kan of wil bezoeken. Wij bieden daarom ook een live online bezichtiging aan. Op MAANDAG 8 JUNI OM 12:30 UUR geeft één van onze makelaars u live een rondleiding door de woning door middel van een live bezichtiging op onze Facebook pagina. U kunt dan de woning alvast bekijken en vragen stellen aan de makelaar. En eventueel kunnen we op een later moment alsnog een (échte) bezichtiging inplannen bij de woning. Heeft u de live bezichtiging gemist? Ga dan naar onze Facebook pagina en kijk deze terug.

Indeling:
Via de keurig betegelde voortuin/oprit met houten (fietsen)berging bereikt u de voordeur. De beschutte voortuin heeft groene hagen en twee kleine bomen. Via een poort is ook de achtertuin bereikbaar. De garage is via de garagedeur en binnen via de gang bereikbaar.

Begane grond: ruime, lichte entree met meterkast en garderobe. Toegang tot een grote berging/garage, trapopgang naar de eerste verdieping, het keurig betegelde zwevend toilet met fonteintje en toegang tot de woonkamer met open keuken. De lichte, tuingerichte living heeft aan de achterzijde en aan de zijkant grote raampartijen, en via de tuindeur komt u op het overkapte terras van de tuin. De woonkamer heeft aan de achterzijde een vide. De keuken is eveneens aan de tuinzijde gesitueerd. De moderne keuken heeft hoogglans crème fronten en een donker hardstenen aanrechtblad. Vanaf het spoel/werkeiland met verlaagd plafond met inbouwspots heeft u via een breed raam uitzicht op de tuin. In de keuken is alle moderne inbouwapparatuur aanwezig. De muren en plafonds zijn strak afgewerkt en op de vloer van de gehele begane grond liggen grote antracietkleurige tegels. Op de begane grond is vloerverwarming aanwezig.

Eerste verdieping: via de open trap bereikt u de overloop van de eerste verdieping. Hier treft u een ruime slaapkamer met balkon, een separaat zwevend toilet met fonteintje, de lichte badkamer en de sfeervolle zitkamer met vide en openslaande deuren naar het terras aan. Vanuit zowel de zitkamer als het ruime terras heeft u een schitterend vrij uitzicht over de groene omgeving. Op het terras kunt u een fijne loungeplek creëren. De zitkamer ligt aan de achterzijde van de woning en de slaapkamer aan de voorzijde, naast de badkamer. In de fraai betegelde badkamer is een ligbad, een ruime inloopdouche, een wastafel met spiegel en een designradiator te vinden. De kamers zijn keurig afgewerkt en op deze verdieping ligt een massief eiken vloer.

Tweede verdieping: via een vaste trap bereikt u de overloop van de tweede verdieping. Hier vindt u een afgesloten kast met de witgoedaansluitingen, een kast met de cv-installatie, een derde toilet en drie ruime slaapkamers, waarvan er twee een eigen badkamer met inloopdouche en wastafel hebben. Twee slaapkamers liggen aan de achterzijde van de woning en een grote slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde. Een slaapkamer aan de achterzijde heeft naast een eigen badkamer een balkon met fraai uitzicht. Alle kamers hebben een riante lichtinval en zijn keurig afgewerkt. Alle badkamers hebben vloerverwarming.

Tuin: de woning heeft een diepe, zonnige, keurig aangelegde, deels betegelde, deels groene achtertuin met een grasveld en borders. Rondom de tuin staat een fraaie haag. U heeft hier veel privacy! Direct aansluitend aan de woonkamer bevindt zich een overkapt terras. Hier kunt u in de zomer heerlijk buiten eten en vanzelfsprekend kunnen kinderen veilig en beschut spelen. De tuin is via een poort vanuit de voortuin bereikbaar.

Parkeren op eigen oprit en in de garage.

Kenmerken:
• Uitstekend onderhouden, ruime en comfortabele twee-onder-een-kapwoning met vier ruime slaapkamers, drie badkamers, terras, balkons, ruime, beschutte tuin en garage
• Aan de achterzijde vrij uitzicht over een groene omgeving
• De woning heeft 12 zonnepanelen
• Rustig gelegen met toch alle voorzieningen bij de hand zoals, kinderopvang, scholen, supermarkt
• Voldoende sport- en recreatiemogelijkheden in de directe omgeving
• Ideaal voor watersportliefhebbers, Westeinder – en Vinkeveense Plassen op een kwartiertje rijden
• Bushalte op paar minuten lopen, directe verbindingen naar Amstelveen, Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem en Schiphol
• Uitvalswegen goed bereikbaar
• Volle eigendom

————————————————————————————————————————————————

Do you fancy a home in a peaceful location with space, privacy and comfort? Then this excellently maintained semi-detached house is perfect for you! The house has a spacious living and kitchen on the groundfloor, a sitting room on the first floor with balcony/terrace offering stunning unobstructed views, four spacious bedrooms, three bathrooms, beautiful sanitary facilities, a front garden with own driveway and garage and a beautifully sheltered back garden with a lovely terrace. .

This comfortable semi-detached house is located on a quiet street in the spaciously laid-out Park Krayenhoff district and is adjacent to a green strip and a watercourse which are a part of the ‘Stelling van Amsterdam’. A wonderfully quiet location, with all amenities within walking or cycling distance. The supermarket can be found within a 10-minute walk or a few minutes cycling. Childcare, primary and secondary education can all be found within a 10-minute walk. The shopping centers Amstelplein and Zijdelwaard are within cycling distance, as well as the banks of the Amstel river, where you will find a number of cozy restaurants. In the immediate vicinity of the house you will also find a swimming pool, a sauna, the recreation area Zijdelmeer and various sports facilities. Because Uithoorn is only a fifteen minute drive from both the Westeinderplassen lakes and the Vinkeveense Plassen lakes, the location is also ideal for water sports enthusiasts.

The bus stop is a few minutes walk away. There are good, direct bus connections to Amstelveen, Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem and Schiphol Airport, among others. The A4, A2 and A9 motorways are easily accessible via the provincial roads.

Layout:

You reach the front door via the neatly tiled front garden/driveway with wooden (bicycle) storage. The sheltered front garden has green hedges and two small trees. The backyard is accessible via a gate. The garage is accessible via the garage door and, from the inside, through a door in the entrance.

Ground floor: spacious, bright entrance with meter closet and wardrobe. Access to a large storage room/garage, stairs to the first floor, the neatly tiled wall-mounted toilet with sink and access to the living room with open kitchen. The bright, garden-oriented living room has wide windows at the rear and on the side, and through a door you enter the covered terrace. The living room has a vide at the rear. The kitchen is also located on the garden side. The modern kitchen has high-gloss cream fronts and a dark hard stone worktop. From the work island with suspended ceiling with recessed spotlights, you have a view of the garden through a wide window. The kitchen has all modern built-in appliances. The walls and ceilings are sleek and the entire ground floor has large anthracite-colored tiles. The ground floor has underfloor heating.

First floor: via the open staircase you reach the landing of the first floor. Here you will find a spacious bedroom with balcony, a separate wall-mounted toilet with sink, the bright bathroom and the attractive sitting room with vide and double doors to the terrace. From both the sitting room and the spacious terrace you have a beautiful unobstructed view of the green surroundings. Here you can create a nice lounge area. The sitting room is located at the rear of the house and the bedroom at the front, next to the bathroom. The beautifully tiled bathroom has a bath, a spacious walk-in shower, a sink with mirror and a design radiator. The rooms are nicely finished and this floor has solid oak flooring.

Second floor: via a fixed staircase you reach the landing of the second floor. Here you will find a closet with the connections for washing machine and dryer, a closet with the central heating system, a third toilet and three spacious bedrooms, two of which have a private bathroom with walk-in shower and sink. Two bedrooms are situated at the rear of the house and a large bedroom is at the front. One of the bedrooms at the rear has a private bathroom with a balcony with beautiful views. All rooms have ample light and are neatly finished. All bathrooms have underfloor heating.

Garden: the house has a deep, sunny, neatly landscaped, partly tiled, partly green backyard with a lawn and borders. There is a beautiful hedge around the garden, which offers a lot of privacy! Directly adjacent to the living room is a covered terrace. Here you can dine outside in the summer and of course children can play safely here. The garden is accessible through a gate from the front garden.

Parking on private driveway and in the garage.

Characteristics:
• Well maintained, spacious and comfortable semi-detached house with four spacious bedrooms, three bathrooms, terrace, balconies, spacious, secluded garden and garage
• At the rear unobstructed view over a green area
• The property has 12 solarpanels
• Quiet location with all amenities at hand such as, childcare, schools, supermarket
• Plenty of sports and leisure opportunities in the immediate vicinity
• Ideal for water sports enthusiasts, Westeinder – and Vinkeveense Plassen lakes within a fifteen minute drive
• Bus stop a few minutes walk away, direct connections to Amstelveen, Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem and Schiphol Airport
• Major roads easily accessible
• Full ownership

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 695.000,- k.k.

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Type
Twee onder één kapwoning
Bouwjaar
2012
Bouwvorm
Bestaande bouw
Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
173 m2
Perceel oppervlakte
339 m2
Inhoud
715 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4

Energie

Isolatievormen
Volledig geïsoleerd
Soorten warm water
CV ketel
Soorten verwarming
CV ketel

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Type
Achtertuin
Achterom
Nee
Kwaliteit
Fraai aangelegd

Bergruimte

Soort
Vrijstaand hout

Parkeergelegenheid

Soorten
Inpandig
Capaciteit
1

Dak

Dak type
Dwarskap

Overig

Permanente bewoning
Ja
Waardering
Goed tot uitstekend
Waardering
Goed tot uitstekend

Voorzieningen

Voorzieningen
TV kabel, Zonnepanelen

Kaart

Streetview

In de buurt

Plattegrond

Plattegrond 3

Plattegrond 4

Plattegrond 2

Plattegrond 5

Group Created with Sketch.

Neem contact met ons op over Poterne 11, Uithoorn

Kantoor: Makelaar Amstelveen

Contact gegevens

Andere filialen: Krommenie, Zaandam, Amsterdam