Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Hoofdfoto
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 5
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 2
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 3
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 6
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 4
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 7
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 10
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 9
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 8
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 12
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 13
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 11
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 15
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 14
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 16
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 20
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 18
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 17
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 19
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 21
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 22
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 24
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 26
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 23
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 25
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 29
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 27
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 28
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 30
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 32
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 31
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 35
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 33
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 34
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 36
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 39
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 38
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 41
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 42
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 37
Te koop - Uithoorn – Ter Braaklaan 39, 1422 DD – Foto 40
Plan een bezichtiging
€ 375.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 114 m2
  • Perceeloppervlakte 176 m2
  • Inhoud 426 m3
  • Aantal verdiepingen 3
  • Aantal slaapkamers 4
  • Type woning Eengezinswoning, Tussenwoning

*** English summary below ***

LIVE ONLINE BEZICHTIGEN!
Wij begrijpen dat vanwege de huidige omstandigheden niet iedereen de woning kan of wil bezoeken. Wij bieden daarom ook een live online bezichtiging aan. Op DINSDAG 30 JUNI OM 15:30 UUR geeft één van onze makelaars u live een rondleiding door de woning door middel van een live bezichtiging op onze Facebook pagina. U kunt dan de woning alvast bekijken en vragen stellen aan de makelaar. En eventueel kunnen we op een later moment alsnog een (échte) bezichtiging inplannen bij de woning. Heeft u de live bezichtiging gemist? Ga dan naar onze Facebook pagina en kijk deze terug.

Wees er snel bij! Deze sfeervolle, ruime woning zal u zeker verrassen! Deze eigentijdse woning is perfect onderhouden, heeft een ruime, lichte living met houtkachel, vier slaapkamers en een romantische groene achtertuin. Dit familiehuis met vrij uitzicht ligt aan een rustige hofje in de kindvriendelijke wijk Zijdelwaard in Uithoorn. Het huis grenst met de achtertuin aan het Libellebos, waarin een kinderboerderij is gevestigd en waar een kabelbaan en speeltoestellen voor de kinderen aanwezig zijn. Aan de voorzijde van het huis is een speelveld. Ideaal voor de kinderen! In de directe omgeving van de woning vindt u kinderopvang en meerdere basisscholen. Voortgezet onderwijs is per fiets in enkele minuten te bereiken.

Het winkelcentrum Zijdelwaard, met meerdere supermarkten, bevindt zich op 10 minuten lopen of enkele minuten fietsen, en het gezellige centrum van Uithoorn, dat aan de Amstel ligt en waar u een aantal gezellige terrasjes en restaurants vindt, is slechts 5 minuten fietsen. Uithoorn heeft een ruim aanbod aan sportfaciliteiten en ligt op slechts een kwartiertje rijden van zowel de Westeinderplassen als de Vinkeveense Plassen.
De bushalte staat vlakbij de woning en er zijn goede busverbindingen met Amstelveen, Amsterdam, Schiphol en Utrecht. Ook met de auto zijn deze steden goed bereikbaar.

Indeling:
Begane grond: via de deels betegelde, deels groene voortuin bereikt u de voordeur. De (fietsen)berging bevindt zich ook in de voortuin en biedt eveneens de mogelijkheid om de woning binnen te komen. In de berging bevinden zich de aansluitingen voor het witgoed.

Entree met meterkast, garderobe, keurig betegeld zwevend toilet met fonteintje (wit/grijze kleurstelling), trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer met open keuken. De glazen toegangsdeur heeft een roedeverdeling. De lichte woonkamer is tuingericht en heeft aan de achterzijde een glazen pui met schuifdeuren naar de tuin. Aan de voorzijde is de moderne keuken (Reddy’s) gesitueerd. De keuken uit 2018 heeft witte fronten en een donker aanrechtblad en alle moderne apparatuur is aanwezig, waaronder een inductiekookplaat, een combi-magnetron, een koel/vriescombinatie (alles Zanussi). In de buurt van de keuken is plaats voor een zespersoons eettafel en er is ruimte genoeg voor een ruime zithoek. Via een groot raam komt daglicht in de keuken binnen. De muren en plafonds zijn strak afgewerkt en op de vloer ligt laminaat (gelegd in 2018) dat doorloopt in de hal. Op de begane grond heeft u vloerverwarming.

Eerste verdieping: via de trap bereikt u de overloop van de eerste verdieping. Hier treft u drie slaapkamers en de badkamer aan. Twee slaapkamers liggen aan de achterzijde van de woning en een aan de voorzijde, naast de badkamer. Alle slaapkamers zijn keurig afgewerkt en op de vloer ligt laminaat (gelegd in 2014). In de badkamer (2014) met stijlvolle zwart-witte betegeling, vindt u een ligbad, een inloopdouche, een badmeubel met wastafel en spiegel, een zwevend toilet en een designradiator.

Tweede verdieping: via een vaste trap bereikt u de overloop van de tweede verdieping. De overloop krijgt daglicht via een Velux dakraam. Op de overloop treft u de cv-installatie aan en er is veel bergruimte. U heeft hier ook toegang tot de vierde slaapkamer. Ook deze kamer heeft een groot Velux dakraam en is keurig afgewerkt. Op de vloer van deze verdieping ligt eveneens laminaat.

Tuin: de woning heeft een fraaie, grotendeels groene achtertuin met twee terrassen, grasveldjes, een vijver, een romantische pergola, mooie vaste planten en een dertig jaar oude druif, die ieder jaar een goede opbrengst heeft. Een heerlijke groene oase, waar u volop kunt genieten van zon en schaduw. De tuin ligt op het noordoosten, maar u heeft de hele dag zon. U kunt hier fijne loungeplekken creëren en heerlijk buiten eten in de zomer. De tuin grenst aan de hoge bomen van het Libellebos. In de tuin staat een kleine houten berging.

Parkeren kunt u op de eigen oprit of rond de woning.

Kenmerken:
• Uitstekend onderhouden, stijlvolle woning met sfeervolle living, vier slaapkamers en een heerlijke zonnige, groene tuin
• Aan de voorzijde zijn de ramen en deuren vernieuw met HR+glas (2017)
• Dakgoten vernieuwd in 2020. De dakramen zijn in 2016 vernieuwd
• Gelegen aan een rustig hofje in een kindvriendelijke buurt met veel speelgelegenheid
• Alle benodigde voorzieningen in de buurt, zoals kinderopvang, scholen, supermarkt en winkels
• Ideaal voor watersportliefhebbers. Vinkeveense – en Westeinderplassen op 15 autominuten
• Goede busverbindingen naar Amstelveen, Amsterdam, Schiphol en Utrecht
• Uitvalswegen goed bereikbaar
• Volle eigendom

————————————————————————————————————————————————

Be quick! This attractive, spacious home will certainly surprise you! This contemporary house is perfectly maintained, has a spacious, bright living room with a wood stove, four bedrooms and a romantic green backyard. This family house with unobstructed views is located on a quiet courtyard in the child-friendly neighborhood Zijdelwaard in Uithoorn. The house borders the backyard on the Libellebos park, in which a petting zoo is located and where a cable car and playground equipment for the children are available. There is a playing field in front of the house. Ideal for the children! In the immediate vicinity of the house you will find childcare and several primary schools. Secondary education can be reached in a few minutes by bicycle.

The Zijdelwaard shopping center, with several supermarkets, is a 10-minute walk or a few minutes by bike, and the lively center of Uithoorn, which is located on the Amstel river and where you will find a number of cozy terraces and restaurants, is only 5 minutes by bike. Uithoorn has a wide range of sports facilities and is only a fifteen minute drive from both the Westeinderplassen lakes and the Vinkeveense Plassen lakes.

The bus stop is near the house and there are good bus connections with Amstelveen, Amsterdam, Schiphol Airport and Utrecht. These cities are also easily accessible by car.

Layout:

Ground floor: you reach the front door via the partly tiled, partly green front garden. A (bicycle) storage is also located in the front garden and offers the possibility to enter the house as well. The connections for washing machine and dryer are located in this storage.

Entrance with meter closet, wardrobe, neatly tiled wall-mounted toilet with hand basin (white/gray color scheme), stairs to the first floor and access to the living room with open kitchen. The glass entrance door has a rod partition. The bright living room is garden-oriented and has a glass front with sliding doors to the garden at the rear. The modern kitchen (Reddy’s brand) is located at the front. The 2018 kitchen has white fronts and a dark counter top and all modern appliances are provided, including an induction cooker, a combi microwave and a fridge/freezer (all Zanussi). There is room for a six-seater dining table near the kitchen and there is enough room for a spacious seating area. Daylight enters the kitchen through a large window. The walls and ceilings are sleek and there is laminate flooring (laid in 2018) that continues into the hall. You have underfloor heating on the ground floor.

First floor: via the stairs you reach the landing of the first floor. Here you will find three bedrooms and the bathroom. Two bedrooms are at the rear of the house and one at the front, next to the bathroom. All bedrooms are neatly finished and there is laminate flooring (laid in 2014). In the bathroom (2014) with stylish black and white tiling, you will find a bath, a walk-in shower, a vanity unit with sink and mirror, a wall-mounted toilet and a design radiator.

Second floor: via a fixed staircase you reach the landing of the second floor. The landing has natural light through a Velux skylight. On the landing you will find the central heating system and there is a lot of storage space. You also have access to the fourth bedroom here. This room also has a large Velux skylight and is neatly finished. Also on this floor there is laminate flooring.

Garden: the house has a beautiful, largely green backyard with two terraces, lawns, a pond, a romantic pergola, beautiful perennials and a thirty-year-old grape, which has a good yield every year. A lovely green oasis, where you can fully enjoy the sun and shade. The garden is facing northeast, but you have sunshine all day. Here you can create nice lounge areas and dine outside in the summer. The garden borders the tall trees of the Libellebos park. There is a small wooden shed in the garden.

Parking on your own driveway or around the house.

Characteristics:
• Well maintained, stylish house with attractive living room, four bedrooms and a lovely sunny green garden
• At the front, the windows and doors have been renewed with HR + glass (2017)
• Gutters renewed in 2020. The skylights were renewed in 2016
• Located on a quiet courtyard in a child-friendly neighborhood with lots of play facilities
• All necessary amenities nearby, such as childcare, schools, supermarket and shops
• Ideal for water sports enthusiasts. Vinkeveense – and Westeinderplassen lakes at 15 minutes by car
• Good bus connections to Amstelveen, Amsterdam, Schiphol Airport and Utrecht
• Major roads easily accessible
• Full ownership

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 375.000,- k.k.

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Type
Tussenwoning
Bouwjaar
1986
Bouwvorm
Bestaande bouw
Liggingen
Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
114 m2
Perceel oppervlakte
176 m2
Inhoud
426 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Energie

Isolatievormen
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbelglas
Soorten warm water
CV ketel
Soorten verwarming
CV ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Houtkachel

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Type
Achtertuin
Achterom
Nee
Kwaliteit
Verzorgd

Bergruimte

Soort
Aangebouwd steen
Voorzieningen
Voorzien van elektra, Voorzien van water

Parkeergelegenheid

Soorten
Geen garage

Dak

Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Overig

Permanente bewoning
Ja
Waardering
Goed
Waardering
Goed

Voorzieningen

Voorzieningen
TV kabel, Schuifpui, Dakraam

Kaart

Streetview

In de buurt

Plattegrond

Plattegrond 3

Plattegrond 2

Plattegrond 4

Plattegrond 5

Group Created with Sketch.

Neem contact met ons op over Ter Braaklaan 39, Uithoorn

Kantoor: Amstelveen