Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Hoofdfoto
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 4
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 2
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 3
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 5
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 6
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 8
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 7
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 9
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 10
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 14
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 12
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 11
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 13
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 16
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 15
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 17
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 20
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 18
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 21
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 19
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 22
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 23
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 24
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 25
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 26
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 29
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 27
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 30
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 31
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 28
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 33
Te koop - Zaandam – Clusiusstraat 2, 1504 HH – Foto 32
Plan een bezichtiging
€ 439.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 123 m2
  • Perceeloppervlakte 306 m2
  • Inhoud 447 m3
  • Aantal verdiepingen 3
  • Aantal slaapkamers 6
  • Type woning Eengezinswoning, Hoekwoning

*** For English see below***

Deze stijlvolle hoekwoning aan de Clusiusstraat in Zaandam laat het de bewoners aan niets ontbreken. Zo beschikt dit instapklare huis over vijf comfortabele slaapkamers. De badkamer is van goede kwaliteit, de keuken beschikt over alle moderne voorzieningen en de woonkamer is bijzonder ruim, licht en sfeervol. Bovendien is aan deze woning een glazen serre aangebouwd. Genieten is het ook op het balkon en in de voor-, zij- en achtertuin: er is altijd wel een plekje waar u in de zon kunt zitten. De woning beschikt over veel elegante details, mede waardoor het een stijlvol geheel is. Dit huis is direct aan het Darwinpark gelegen. De Clusiusstraat is een rustige maar goed bereikbare straat, dicht bij alle belangrijke voorzieningen.

Ligging: de Clusiusstraat maakt deel uit van de wijk Poelenburg in Zaandam. Dit is een erg ruim opgezette en groene wijk en daardoor prettig om in te wonen. Uniek aan de ligging van deze hoekwoning is dat u zo het Darwinpark in loopt. Natuur en mogelijkheden voor buitenrecreatie heeft u dus letterlijk op steenworp afstand. Maar ook voor andere voorzieningen hoeft u niet ver te reizen. Op loopafstand bevinden zich meerdere supermarkten en in Poelenburg zijn diverse scholen en sportgelegenheden gevestigd. In minder dan tien minuten met de fiets bent u in het centrum of op het treinstation van Zaandam. Bushaltes bereikt u na enkele minuten lopen en met de auto bent u in een mum van tijd op de uitvalswegen rond Zaandam.

Indeling: al bij het betreden van dit perceel merkt u dat deze woning over veel stijl beschikt. U opent de elegant ogende hekdeur en loopt onder een poortvormige heg door. Zo bereikt u de voortuin en treedt u via de voordeur de entree binnen. Hier vindt u een meterkast, een gangkast en een keurig betegelde toiletruimte. Deze beschikt over een zwevend toilet en een fonteintje. Via de entree bereikt u de woonkamer, die u op een aangename manier zal verrassen. Deze woonkamer strekt zich namelijk uit over de gehele lengte van het huis. Reken mee dat het hier om een hoekhuis gaat, dan weet u dat u zult profiteren van enorm veel inval van zonlicht. Ander opvallend aspect aan de woonkamer is de kleine uitham naar de zijkant toe. Deze onregelmatigheid zorgt voor een sfeervol effect. Het plafond heeft hier een stijlvol patroon, de muren zijn netjes afgewerkt en op de grond liggen rustgevend ogende plavuizen.

Deze plavuizen zijn er ook in de keuken. Deze keuken kunt u bereiken via de woonkamer en de entree. Hier vindt u op de muren sierlijke betegeling. Verder bevinden zich hier onder andere een grote koelkast, een elektrische inductiekookplaat, een vaatwasser en ruimschoots voldoende ruimte om gerechten te bereiden en spullen op te bergen. Het geheel is buitengewoon fraai en sierlijk afgewerkt, tot in details als kasthendels aan toe.

Vanuit de keuken kunt u doorlopen, zodat u de aangebouwde glazen serre binnenkomt. In deze goed onderhouden serre is het heerlijk toeven. Wanneer de zon schijnt, profiteert u direct van het licht en de warmte die door het glazen dak van de serre vallen.

In de entree begint de geheel beklede trap naar de overloop van de eerste verdieping. Van hieruit betreedt u de badkamer. Hier kunt u zowel in een ligbad als in een separate doucheruimte douchen. Een wastafel, de nodige opbergruimte en een nette betegeling maken het geheel af. Naast de badkamer vindt u op deze verdieping drie comfortabele slaapkamers. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de achterkant. In deze kamer kunt u met gemak een tweepersoonsbed kwijt. Bovendien beschikt deze over ingebouwde kastruimte. Deze positieve facetten gelden ook voor de nagenoeg even grote slaapkamer die hiernaast zit. Deze kamer beschikt over twee grote raampartijen én toegang tot een fijn balkon. Van hieruit heeft u een aangenaam uitzicht over het Darwinpark. Alle drie de slaapkamers op deze verdieping zijn keurig afgewerkt. Dit is gedaan met een strakke laminaatvloer en zachte kleuren op de muren en plafonds.

De overloop van de eerste verdieping staat met een beklede trap in verbinding met de overloop van de zolder. Deze zolder beschikt over twee dakkapellen. Mede daardoor bevinden zich hier nog eens twee zeer comfortabele en goed onderhouden slaapkamers. Deze zijn al even netjes en strak afgewerkt als de slaapkamers een verdieping lager. Verder vindt u op de zolder een aparte wasruimte. Daar kunt u naast de CV-ketel bijvoorbeeld een wasmachine en een wasdroger plaatsen. Tenslotte vindt u op deze zolder nog een berging, waar u de nodige spullen kwijt kunt.

Deze hoekwoning is uniek om de grote hoeveelheid aan tuingrond. Feitelijk gaat het hier om een voortuin, een zijtuin en een achtertuin. Dit betekent dat u op nagenoeg elk moment van de dag ergens in uw tuin in de zon kunt zitten. Of juist in de schaduw, als dat op enig moment uw voorkeur geniet. Verder beschikt deze tuin over een uitgebalanceerd evenwicht tussen betegeling, gazonnetjes en beplanting. Achterin de achtertuin bevindt zich nog een grote bergingsruimte. Hier zit tenslotte nog een carport aan vast. Deze is af te sluiten met een bijzonder sjiek ogende poort.

Kenmerken:

– instapklare hoekwoning met vijf comfortabele slaapkamers
– aan de woning is een prachtige glazen serre aangebouwd
– grote, lichte en sfeervolle woonkamer
– moderne keuken met veel ruimte en fraaie details
– badkamer met ligbad en douche
– aan voor- en achterkant een dakkapel
– meer dan honderd vierkante meter aan tuin en een balkon aanwezig
– een huis met stijl: veel sierlijke snufjes
– direct aan het Darwinpark gelegen
– in een rustige straat, maar toch goed bereikbaar en dicht bij alle belangrijke voorzieningen

————————————————————————————————————————————————

This stylish corner house on the Clusiusstraat in Zaandam has five comfortable bedrooms. The bathroom is of good quality, the kitchen has all modern amenities and the living room is very spacious, light and attractive. In addition, a glass conservatory has been added to this property. Enjoyment is also possible on the balcony and in the front, side and back garden: there is always a place where you can sit in the sun. The home has many elegant details making it a stylish whole. This house is located directly on the Darwin Park. The Clusiusstraat is a quiet but easily accessible street, close to all important facilities.

Location: the Clusiusstraat is part of the Poelenburg district in Zaandam. This is a very spacious and green neighborhood and therefore pleasant to live in. Unique to the location of this corner house is that you can walk straight into Darwin Park. Nature and opportunities for outdoor recreation are therefore literally a stone’s throw away. But you don’t have to travel far for other facilities either. There are several supermarkets within walking distance and various schools and sports facilities are located in Poelenburg. In less than ten minutes by bike you are in the center or at the train station of Zaandam. Bus stops can be reached after a few minutes’ walk and by car you can reach the roads around Zaandam in no time.

Layout: when you enter this plot you will notice that this property has a lot of style. You open the elegant-looking gate door and walk under a gate-shaped hedge. This way you reach the front garden and enter the entrance through the front door. Here you will find a meter cupboard, a hall cupboard and a neatly tiled bathroom. This has a floating toilet and a small sink. Through the entrance you reach the living room, which will surprise you in a pleasant way. This living room extends over the entire length of the house. Take into account that this is a corner house, then you know that you will benefit from an enormous amount of sunlight. Another striking aspect of the living room is the small bay to the side. This irregularity provides an attractive effect. The ceiling here has a stylish pattern, the walls are neatly finished and the floors are soothing-looking tiles.

These tiles are also available in the kitchen. You can reach this kitchen through the living room and the entrance. Here you will find elegant tiles on the walls. There is also a large fridge, an electric induction hob, a dishwasher and ample space for preparing dishes and storing things. The whole is extraordinarily beautiful and gracefully finished, down to the details such as cupboard handles.

From the kitchen you can walk through, so that you enter the attached glass conservatory. You can relax in this well-maintained conservatory. When the sun shines, you immediately benefit from the light and heat that fall through the glass roof of the conservatory.

The fully lined staircase to the corridor of the first floor starts in the entrance. From here you enter the bathroom. Here you can shower both in a bathtub and in a separate shower room. A sink, the necessary storage space and a neat tiling complete the picture. In addition to the bathroom, you will find three comfortable bedrooms on this floor. The main bedroom is at the rear. A double bed fits easily in this room. Moreover, it has built-in cupboard space. These positive aspects also apply to the almost equally large bedroom next door. This room has two large windows and access to a nice balcony. From here you have a pleasant view over the Darwin Park. All three bedrooms on this floor are nicely finished. This is done with a sleek laminate floor and soft colors on the walls and ceilings.

The corridor of the first floor is connected with a covered staircase to the corridor of the attic. This attic has two dormer windows. Partly because of this, there are two more comfortable and well-kept bedrooms here. These are just as neat and sleek as the bedrooms one floor below. You will also find a separate laundry room in the attic. There you can, for example, place a washing machine and a tumble dryer next to the central heating boiler. Finally you will find a storage room in this attic.

This corner house is unique because of the large amount of garden soil. This is actually a front garden, a side garden and a back garden. This means that you can sit in the sun somewhere in your garden at almost any time of the day. Or in the shade, if that is your preference at any time. Furthermore, this garden has a good balance between tiling, lawns and plants. At the back of the back garden is a large storage room. After all, a carport is attached to this. This can be closed with a very chic looking gate.

Characteristics:

– ready to move in corner house with five comfortable bedrooms
– A beautiful glass conservatory has been added to the house
– large, light and attractive living room
– modern kitchen with lots of space and beautiful details
– bathroom with bathtub and shower
– a dormer window on the front and back
– more than a hundred square meters of garden and a balcony
– a house with style: many decorative gadgets
– located directly at the Darwin Park
– in a quiet street, yet easily accessible and close to all major facilities

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Koopprijs
€ 439.000,- k.k.

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Type
Hoekwoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

Indeling

Woonoppervlakte
123 m2
Perceel oppervlakte
306
Inhoud
447 m3
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
6

Energie

Isolatievormen
Dakisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
Soorten warm water
CV ketel
Soorten verwarming
CV ketel

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Type
Achtertuin
Achterom
Ja

Bergruimte

Soort
Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Soorten
Carport

Dak

Dak type
Zadeldak
Dak materialen
Pannen

Overig

Permanente bewoning
Ja
Waardering
Redelijk
Waardering
Redelijk tot goed

Voorzieningen

Voorzieningen
Mechanische ventilatie

Kaart

Streetview

In de buurt

Plattegrond

Plattegrond 4

Plattegrond 3

Plattegrond 2

Plattegrond 5

Group Created with Sketch.

Neem contact met ons op over Clusiusstraat 2, Zaandam

Kantoor: Zaandam (head office)