Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Hoofdfoto
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 3
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 2
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 6
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 5
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 4
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 7
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 8
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 9
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 10
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 11
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 12
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 13
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 14
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 15
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 19
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 16
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 17
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 18
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 20
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 22
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 23
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 21
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 24
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 27
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 25
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 26
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 28
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 30
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 31
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 29
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 32
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 34
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 33
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 35
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 36
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 37
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 38
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 43
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 40
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 42
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 39
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 41
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 47
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 44
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 45
Te koop - Zaandam – Laan der Vrijheid 1E, 1501 ZB – Foto 46
Plan een bezichtiging
€ 585.000,- k.k.
  • Woonoppervlakte 177 m2
  • Perceeloppervlakte 308 m2
  • Inhoud 670 m3
  • Aantal verdiepingen 3
  • Aantal slaapkamers 3
  • Type woning Eengezinswoning, Twee onder één kapwoning

***English summery below***

Sfeervolle, ruime en lichte eengezinswoning (2005) met drie royale slaapkamers en grote zolderkamer waar nog extra slaapkamers kunnen worden gerealiseerd. Recent is een werkkamer gerealiseerd met zicht op de tuin. Het huis heeft een ruime garage/hobbyruimte en een heerlijke groene voor- en achtertuin. Daarnaast heeft de woning 17 zonnepanelen, genoeg voor het energieverbruik van een gezin. Een fantastisch, hoogwaardig afgewerkt familiehuis!

Over de buurt:
Deze fraaie, ruime eengezinswoning met hoekligging en vrij uitzicht is gelegen aan een rustige weg in de kindvriendelijke Burgemeestersbuurt. Het huis heeft aan de voorzijde een vrije ligging. Aan de overkant van de straat bevindt zich een brede groenstrook en het doorgaande vaarwater de Gouw, waardoor je onder meer naar Amsterdam kunt varen. De woning ligt op minder dan 10 minuten lopen van het centrum, waar je een ruime keus aan winkels, cafés en restaurants vindt, en ook onder meer de bioscoop en het Zaantheater. Een supermarkt vind je op 5 minuten lopen. Ook kinderopvang en basisschool bevinden zich op loopafstand, terwijl voortgezet onderwijs met de fiets in korte tijd bereikbaar is. Dat laatste geldt trouwens ook voor de vele sportfaciliteiten die Zaandam te bieden heeft. De bushalte staat op een paar minuten lopen, en het NS-station van Zaandam is minder dan 10 minuten fietsen. Van hier vertrekken frequent treinen naar onder meer Amsterdam Centraal, Schiphol en Alkmaar. Met de auto rij je in een paar minuten naar de snelwegen A7 en A8, met aansluitend de ring A10.

Indeling van de woning:
Via de oprit bereik je de voordeur. Entree met garderobe, trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast, toegang tot het keurig betegelde zwevende toilet met fonteintje en toegang tot de woonkamer met open keuken en werkkamer. De lichte, ruime woonkamer heeft aan de voorzijde een hoekraam met vrij uitzicht. Aan de achterzijde heeft het een brede, hoge glazen schuifpui en een daklicht. De sfeervolle houtkachel maakt het geheel compleet. Aan de achterzijde heb je toegang tot een recent gerealiseerde werkkamer met uitzicht op de tuin. Deze werkkamer is af te sluiten en heeft een deur naar de tuin en de garage. Handig en belangrijk in deze tijd van thuiswerken!
De fraaie, ruim opgezette keuken (Poggenpohl Segemento) heeft greeploze spaans rode hoogglans fronten, een rvs aanrechtblad en een fraai kookeiland. De volgende apparatuur is aanwezig: een koelkast, een vriezer, een inbouw koffiezetapparaat (werkt niet goed meer), een combi-magnetron (alles van Miele), een vaatwasser (Bosch 2018), een 5-pitsgaskookplaat met oven (Atag) en een recirculatie-afzuigkap (Zuidema). Verder tref je er Modular inbouw- en opbouwspots aan. Een heerlijke keuken met veel ruimte om te koken en uitgebreid te eten met familie en vrienden! In de woonkamer ligt een vergrijsde eikenhouten vloer in een visgraatpatroon en de muren en plafonds zijn strak afgewerkt.

Eerste verdieping:
Via de open trap bereik je de overloop (met zijraam). Hier heb je toegang tot drie slaapkamers, een separaat zwevend toilet met fonteintje en de badkamer. De hoofdslaapkamer ligt aan de achterzijde en heeft een vrijstaande kast. Op de vloer ligt wollen tapijt en je vindt er vier raampartijen. De twee overige slaapkamers liggen aan de voorzijde. In deze overige slaapkamers en op de overloop ligt bamboe op de vloer. De badkamer ligt centraal, je treft hier een inloopdouche, een ligbad en een dubbele wastafel en spiegel aan.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap bereik je de overloop van de tweede etage. Hier is een ruime, lichte, keurig afgewerkte zolderverdieping te vinden met twee Velux dakramen, nu in gebruik als multifunctionele ruimte. Indien gewenst zijn hier nog twee slaapkamers te realiseren. Je vindt hier de cv-installatie, de recirculatie en de aansluitingen voor het witgoed.

Tuin:
De woning heeft een grotendeels groene voor- en achtertuin. De fraai aangelegde achtertuin is deels betegeld met natuurstenen tegels in Romeins verband. De tuin is groot genoeg om een fijne loungeplek te realiseren en om in de zomer aan een grote eettafel gezellig te tafelen. De beschutte tuin heeft een goede zonligging, veel groen en een fraaie vijver onder de groene pergola. Achter in de tuin staat een houten berging met elektra en er is een achterom.

Parkeren:
De woning heeft een eigen oprit met inpandige garage. De verwarmde garage is groot genoeg voor 1 auto of om een fijne hobbyruimte te realiseren. Een deur geeft toegang tot het woongedeelte. Tevens is er parkeergelegenheid voor twee auto’s op de oprit en is er openbare parkeergelegenheid rond de woning.

Kenmerken van de woning:
• Ruime, lichte eengezinswoning met hoekligging, 3 slaapkamers en een grote zolder met mogelijkheid om extra kamers te realiseren
• Mogelijkheid om voor de woning een bootje aan te leggen
• Garage groot genoeg voor een auto of een fijne klusruimte, parkeergelegenheid op eigen terrein voor 2 auto’s
• Werkkamer met uitzicht op de tuin, belangrijk in deze tijd van thuiswerken
• Houtkachel
• Zonnepanelen
• Heerlijke keuken met ruimte voor uitgebreid koken en eten
• Uitstekende ligging ten opzichte van allerlei voorzieningen en openbaar vervoer
• Uitvalswegen uitstekend bereikbaar
• Volle eigendom

———————————————————————————————————————————————-
Attractive, spacious and bright family home (2005) with three spacious bedrooms and large attic room where additional bedrooms can be realised. Recently a study has been realised with a view on the garden. The house has a spacious garage/hobby room and a lovely green front and back garden. In addition, the house has 17 solar panels, enough for the energy consumption of a family. A fantastic, high quality finished family home!
About the neighbourhood:
This beautiful, spacious family home with corner location and unobstructed views is located on a quiet road in the child-friendly Burgemeestersbuurt neighborhood. The house has a free location at the front. On the other side of the street is a wide green strip and the continuous waterway the Gouw, which makes it possible to sail to Amsterdam. The house is less than a 10 minute walk from the centre, where you will find a wide choice of shops, cafes and restaurants, as well as the cinema and the Zaantheater. A supermarket is a 5-minute walk away. Childcare and primary school are also within walking distance, while secondary education can be reached by bicycle in a short time. The latter also applies to the many sports facilities that Zaandam has to offer. The bus stop is a few minutes’ walk away, and Zaandam’s railway station is less than 10 minutes by bike. Frequent trains depart from here to Amsterdam Central Station, Schiphol Airport and Alkmaar, among other places. By car it only takes a few minutes to get to the A7 and A8 motorways, followed by the A10 ring road.
Layout of the house:
Through the driveway you reach the front door. Entrance with wardrobe, stairs to the first floor, meter closet, access to the neatly tiled floating toilet with hand basin and access to the living room with open kitchen and study. The bright, spacious living room has a corner window at the front with unobstructed views. At the rear it has a wide, high glass sliding door and a skylight. The attractive wood-burning stove completes the whole. At the rear you have access to a recently completed study/office with a view of the garden. This study is lockable and has a door to the garden and the garage. Handy and important in this time of working from home!
The beautiful, spacious kitchen (Poggenpohl Segemento) has handleless Spanish red high-gloss fronts, a stainless steel worktop and a beautiful kitchen island. The following appliances are available: a fridge, a freezer, a built-in coffee machine (no longer working properly), a microwave oven (all from Miele), a dishwasher (Bosch 2018), a 5-burner gas cooker with oven (Atag) and a recirculation extractor hood (Zuidema). You will also find Modular recessed and surface-mounted spotlights. A delightful kitchen, with plenty of space to cook and eat extensively with family and friends! In the living room there is a grayed out oak floor in a herringbone pattern and the walls and ceilings are neatly finished.
First floor:
Through the open staircase you reach the landing (with side window). Here you have access to three bedrooms, a separate toilet with washbasin and the bathroom. The master bedroom is at the back and has a free standing closet. On the floor is wool carpet and you will find four windows. The other two bedrooms are at the front. These other bedrooms and the landing have bamboo flooring. The bathroom is centrally located, you will find a walk-in shower, bathtub and a double washbasin and mirror.
Second floor:
Via a staircase you reach the landing of the second floor. Here you will find a spacious, light, neatly finished attic floor with two Velux skylights, now used as a multifunctional space. If desired, two more bedrooms can be realised here. Here you will find the central heating system, the recirculation unit and the connections for washer and dryer.
Garden:
The house has a largely green front and back garden. The beautifully landscaped backyard is partly tiled with natural stone tiles in Roman style. The garden is large enough to create a nice lounge area and to dine at a large dining table in the summer. The sheltered garden has a good sun position, lots of greenery and a beautiful pond under the green pergola. At the back of the garden there is a wooden shed with electricity. There is a back entrance.
Parking:
The house has its own driveway with indoor garage. The heated garage is large enough for 1 car or to create a nice hobby room. A door gives access to the living area. There is also parking for two cars on the driveway and public parking around the house.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 585.000,- k.k.

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Soort
Eengezinswoning
Type
Twee onder één kapwoning
Bouwjaar
2005
Bouwvorm
Bestaande bouw
Liggingen
Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht

Indeling

Woonoppervlakte
177 m2
Perceel oppervlakte
308 m2
Inhoud
670 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3

Energie

Isolatievormen
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
Soorten warm water
CV ketel
Soorten verwarming
CV ketel

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin
Type
Achtertuin
Achterom
Ja
Kwaliteit
Verzorgd

Bergruimte

Soort
Vrijstaand hout
Voorzieningen
Voorzien van elektra

Parkeergelegenheid

Soorten
Aangebouwd steen
Capaciteit
1

Dak

Dak type
Zadeldak

Overig

Permanente bewoning
Ja
Waardering
Goed
Waardering
Goed

Voorzieningen

Voorzieningen
TV kabel, Schuifpui, Zonnepanelen

Kaart

Streetview

In de buurt

Plattegrond

Plattegrond 2

Plattegrond 3

Plattegrond 4

Plattegrond 5

Group Created with Sketch.

Neem contact met ons op over Laan der Vrijheid 1E, Zaandam

Kantoor: Makelaar Zaandam (hoofdkantoor)

Contact gegevens

Andere filialen: Krommenie, Amsterdam, Amstelveen