Naamloos-2

Ben je op zoek naar je droomhuis in Amstelveen? In de drukke woningmarkt kan deze zoektocht aardig lastig zijn. Gelukkig staan wij klaar om je te helpen. Als aankoopmakelaar in Amstelveen denken we met je mee, geven we je eerlijk advies en staan je daadkrachtig bij. Wij sporen aanwezige verborgen gebreken op en doen een juiste waardebepaling. Maar wat maakt Amstelveen nou dé plek voor jou?

Bert ondersteunt je hier graag bij als aankoopmakelaar. Je bent bij Bert van Vulpen aan het juiste adres voor advies over het kopen of verkopen, hypotheken en verzekeringen. Ons doel is om jou geheel te ontzorgen. Dit doen we dankzij al onze expertises onder één dak:

  • Eén aanspreekpunt
  • Lokale marktkennis
  • Persoonlijk betrokken
  • Transparant advies

Wil jij met een persoonlijke aanpak eindelijk tot jouw droomwoning komen? Bert helpt je wél te kopen.

Maak een vrijblijvende afspraak 

En krijg binnen 1 uur antwoord tijdens onze kantooruren!

Over aankoopmakelaar in Amstelveen

Amstelveen is een plaats in het prachtige Noord-Holland. Wonen in Amstelveen heeft verschillende voordelen. Zo ben je met de auto of de trein binnen een mum van tijd in de grote stad of in één van de prachtige omliggende natuurgebieden. De leeftijdscategorie in Amstelveen is vrij divers wat het aantrekkelijk wonen maakt voor zowel jonge gezinnen als oudere.

Als je eraan zit te denken om een huis te kopen in Amstelveen, wil je natuurlijk meer weten dan de informatie over de inwoners. Interessant om te weten is dat je in Amstelveen vooral eengezinswoningen en portiekflats kunt vinden. De verkoopduur van woningen in Amstelveen is gemiddeld 25 dagen. Dit is sneller dan het gemiddelde van Nederland.

Waarom Bert van Vulpen?

Heb je eindelijk je droomhuis gevonden? Dan gaan we graag met je mee. Het laatste wat jij natuurlijk wilt, is dat je achteraf geconfronteerd wordt met verborgen gebreken en hoge extra kosten. Wij zetten de VVE, het bestemmingsplan en de erfdienstbaarheid voor je op een rijtje. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan. Daarnaast kun je rekenen op hypotheekadvies op maat via één van onze hypotheekadviseurs. Zij kunnen je precies vertellen hoeveel je kunt lenen en wat je maandlasten worden. Nog geen verzekering voor ogen? Geen probleem, wij helpen je graag! Doordat wij alle expertises onder één dak hebben, kan je er bij Bert van Vulpen op rekenen dat je van A tot Z geheel wordt ontzorgd.

Dus, zorgeloos een huis aankopen in Amstelveen? Maak dan een vrijblijvende afspraak door contact op te nemen en ons formulier in te vullen of door te bellen. We horen graag hoe we jou kunnen helpen.

Andere plaatsen in de buurt van Amstelveen


Woningen in Amstelveen

Verkocht

Olmenlaan 16 Amstelveen 1185 KH

€ 865.000,- k.k.
Deze comfortabele en luxueus afgewerkte woning is nu te koop! De woning is INSTAPKLAAR en uitstekend GEÏSOLEERD! De woning heeft een voortuin en een diepe, onderhoudsvriendelijke achtertuin, alsmede een ruime, lichte living en een fraaie moderne keuken. De vier slaapkamers.. Meer lezen
OPEN HUIS
4-06

Tempelhof 34 Amstelveen 1182 JP

€ 659.000,- k.k.
Dit appartementencomplex is rustig gelegen rond een beschut binnenhof, toch heeft de MAISONNETTE een unieke ligging: namelijk in de oude dorpskern van Amstelveen met alle gemak en gezelligheid van dien. De ruime woning is uitstekend onderhouden en speels ingedeeld. Op.. Meer lezen

Naamloos-2