Naamloos-2

Bert van Vulpen - Makelaar Amsterdam“Beste Bert, kun jij mijn makelaar in Amsterdam zijn?”

Ja zeker! Als je op zoek bent naar een makelaarskantoor in Amsterdam, ben je bij ons aan het juiste adres. Al jaren is Bert van Vulpen een van de meest toonaangevende makelaarskantoren in de regio en zelfs de nr. 1 makelaar van Amsterdam. Vanwege de brede kennis van het vak, de transparante werkwijze en het grote netwerk kun je altijd rekenen op een prettige samenwerking. Of het nu gaat om advies, een huis kopen in Amsterdam of een huis verkopen in Amsterdam; als makelaarskantoor in Amsterdam staan wij altijd voor jou klaar!

Makelaar nodig? Neem contact met ons op!

Onze diensten als makelaarskantoor Amsterdam

Bij ons ben je aan het juiste adres voor de verkoop van jouw woning in en rondom Amsterdam. Daarnaast kun je bij ons terecht voor de aankoop van nieuwbouw- en bestaande woningen. Verder kun je bij ons rekenen op een gratis waardebepaling van jouw woning. Heb jij eerst nog behoefte aan advies? Wij helpen je graag door meer te vertellen over hypotheken, verzekeringen en andere belangrijke zaken.

Bovendien helpen wij jou als projectontwikkelaar, belegger of medewerker van een woningcorporatie graag met marktadvies en nieuwbouw projectbegeleiding.

Amsterdamse woningmarkt

De vastgoedmarkt in Amsterdam is een categorie apart. De stadsdelen verschillen enorm van elkaar. Wonen in Amsterdam-Zuid is niet te vergelijken met wonen in Amsterdam-Noord. Maar wat alle stadsdelen gemeen hebben is dat de meeste woningen er erg gewild zijn.

Om een geschikt koophuis te kunnen vinden en je kans op succes te vergroten, passen onze makelaars altijd een persoonlijke plan van aanpak toe. Een huis kopen of verkopen in Amsterdam vraagt om relevante en actuele kennis van de woningmarkt per stadsdeel. Het is dus raadzaam om altijd een specialist in de arm te nemen als je je op de Amsterdamse woningmarkt begeeft.

Aankoop- en verkoopmakelaar

Wil je een huis kopen of verkopen in Amsterdam? Onze makelaars en hypotheekadviseurs helpen je graag bij het vinden van een leuke, betaalbare woning, of het verkrijgen van een goede verkoopprijs. Meer weten? Vraag gratis en vrijblijvend een waardebepaling aan of neem direct contact op voor een afspraak bij ons kantoor in Amsterdam.

Contact gegevens

Andere filialen: Krommenie, Zaandam, Amstelveen

In Amsterdam werken wij op afspraak.

Maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:30 en op donderdag tot 21:00.

Bert van Vulpen - Makelaar Amsterdam

Contact gegevens

Andere filialen: Krommenie, Zaandam, Amstelveen

 • Amsterdam scoort gemiddeld een 9.1
  Dit is het gemiddelde cijfer uit 22 beoordelingen

 • 8
  Anoniem
  Jeroen en Mitch hebben ons goed begeleid en hebben met ons meegedacht in het hele proces. Dank voor de service!
  11-12-2021

  • Lokale marktkennis
   Marktkennis
   7

  • Service en begeleiding
   Service
   8

  • Deskundigheid
   Deskundigheid
   7

  • Prijs / kwaliteit
   PrijsKwaliteit
   8

  • Aanbeveling
   Aanbeveling
   Ik zou deze makelaar aanbevelen

 • 10
  Anoniem
  Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening die we mochten ontvangen bij de verkoop van ons huis en de aankoop van een ander huis. Erg tevreden over het contact dat veelvuldig plaatsvond met de hypoheekadviseur, de aankoopmakelaar, de verkoopmakelaar en ook de binnendienst. We werden van elke stap keurig op de hoogte gehouden en dat contact was altijd gezellig en vriendelijk.
  26-11-2021

  • Lokale marktkennis
   Marktkennis
   10

  • Service en begeleiding
   Service
   10

  • Deskundigheid
   Deskundigheid
   10

  • Prijs / kwaliteit
   PrijsKwaliteit
   10

  • Aanbeveling
   Aanbeveling
   Ik zou deze makelaar aanbevelen

 • 10
  Anoniem
  We recently bought an apartment on almere after searching and bidding for few months. I would like thank bert van vulpen makelaars and hypotheekers for helping me with vewing, negotiating, and buying this apartment. Especially thanks alot to Famke Lodewijks my makelaar she is very good at placing bids and she knows definately what she is doing. During vewing the houses She cheaks every corner of houses throughly so that we dont miss any damage or any hidden issues… she is always in contact during this process. Thanks a lot famke for your help.. finally it was a very wise decision that we also choose our hypotheeker from bert van vulpen. Eric is a master of getting loans passed.. Its easy peesy lemon squeezy for him. He was available anytime we needed.. 100% recomend bert van vulpen top service and top team..
  04-11-2021

  • Bereikbaarheid en communicatie
   Communicatie
   10

  • Onderhandeling en resultaat
   Resultaat
   10

  • Deskundigheid
   Deskundigheid
   10

  • Prijs / kwaliteit
   PrijsKwaliteit
   10

  • Aanbeveling
   Aanbeveling
   Ik zou deze makelaar aanbevelen


Naamloos-2