Naamloos-2

Exclusieve woningen

“Beste Bert, help jij mij met advies over exclusieve woningen?”

Natuurlijk. Op deze pagina vind je alle informatie, maar neem ook gerust contact met ons op.

Maak een vrijblijvende afspraak

Exclusieve woningen

Ben je op zoek naar een villa aan het water? Of is een woonboerderij aan de rand van de stad juist jouw droomhuis? Exclusief wonen heeft voor iedereen een andere betekenis. Maar waar je ook naar op zoek bent, Bert van Vulpen helpt jou bij het vinden van jouw exclusieve woning. Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve woningen, oftewel helpen met het kopen of verkopen van woningen uit het hogere segment.

Wonen aan het water

Exclusief wonen wil zeggen: wonen op een unieke locatie in een huis dat aan al jouw wensen voldoet. Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken is gespecialiseerd in exclusieve woningen in de regio’s Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Krommenie en Assendelft. Wil je exclusief wonen aan het water? Dan heb je hier ruime keus. Een floating villa in IJburg, een landhuis aan de Amstel, een monumentaal pand aan de Zaan. Wij kennen het aanbod luxe waterwoningen tot in iedere uithoek van de regio.

Landelijk wonen

In onze stedelijke gebieden zou je het niet meteen verwachten, maar ook hier zijn er genoeg plekken waar je landelijk kunt wonen. Uitzicht op de weilanden en toch dichtbij de stad. Van de Amsteldijk in Amstelveen tot de Dorpsstraat in Assendelft, wij weten die bijzondere woonboerderij voor je te vinden.

Wat zijn je wensen?

Wil jij exclusief wonen? Met een aankoopmakelaar aan je zijde kom je nog sneller tot jouw droomwoning. De makelaars van Bert van Vulpen staan voor je klaar. Vertel ons jouw specifieke woonwensen in een persoonlijk gesprek. Dat lijkt ons een goed begin! Kom langs op een van onze kantoren in Amsterdam, Amstelveen, Zaandam of Krommenie. Bel ons gerust voor een afspraak. Wij denken met je mee.

Bert staat voor je klaar

Bij Bert van Vulpen hebben wij al onze expertises onder één dak. Dit betekent dat je bij ons niet alleen terecht kan voor het kopen of verkopen van een woning. Ook staan wij je bij in adviezen als het gaat om hypotheken of verzekeringen. En onze aanpak; die is altijd persoonlijk en gericht op jouw specifieke situatie. Dit doen wij met:

  • Eén aanspreekpunt
  • Lokale marktkennis
  • Persoonlijk betrokken
  • Transparant advies

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Neem contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

 Naamloos-2