Naamloos-2

“Beste Bert, help jij mij met advies over exclusieve woningen?”

Natuurlijk. Op deze pagina vind je alle informatie, maar neem ook gerust contact met ons op.

Exclusieve woningen

Ben je op zoek naar een villa aan het water? Of is een woonboerderij aan de rand van de stad juist jouw droomhuis? Exclusief wonen heeft voor iedereen een andere betekenis. Maar waar je ook naar op zoek bent, Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken helpt je om het te vinden.

Wonen aan het water

Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken is gespecialiseerd in de regio’s Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Krommenie en Assendelft. Wil je exclusief wonen aan het water, dan heb je hier ruime keus. Een floating villa in IJburg, een landhuis aan de Amstel, een monumentaal pand aan de Zaan. Wij kennen het aanbod luxe waterwoningen tot in iedere uithoek van de regio.

Landelijk wonen

In onze stedelijke gebieden zou je het niet meteen verwachten, maar ook hier zijn er genoeg plekken waar je landelijk kunt wonen. Uitzicht op de weilanden en toch dichtbij de stad. Van de Amsteldijk in Amstelveen tot de Dorpsstraat in Assendelft, wij weten die bijzondere woonboerderij voor je te vinden.

Wat zijn je wensen?

Exclusief wonen wil zeggen: wonen op een unieke locatie in een huis dat aan al jouw wensen voldoet. Vertel ons jouw specifieke woonwensen in een persoonlijk gesprek. Dat lijkt ons een goed begin! Kom langs op een van onze kantoren in Amsterdam, Amstelveen, Zaandam of Krommenie. Bel voor een afspraak of vul het contactformulier in.

 Naamloos-2