Naamloos-2

“Beste Bert, help jij ons met nieuwbouw in Amstelveen?”

Wil je voordelig een huis kopen in Amstelveen? Dan kun je ook denken aan een nieuwbouwwoning. Van Westwijk tot Uilenstede: in Amstelveen staan volop nieuwbouwhuizen te koop. Je betaalt geen overdrachtsbelasting en je komt niet voor onverwachte verbouwingskosten te staan. Bovendien kun je de woning helemaal naar eigen smaak inrichten.

Nieuwbouwhuizen in Amstelveen

Van goedkope nieuwbouwappartementen voor studenten dichtbij Amsterdam, tot een vrijstaande woning met een zee van ruimte in een landelijke omgeving. Het is allemaal te vinden in Amstelveen. Op loopafstand van natuurgebied De Poel, of dichtbij het Amsterdamse Bos, waar ruimte en rust hand in hand gaan.

Zelf een huis bouwen in Amstelveen?

Voor de avonturiers onder ons: je kunt ook zelf een huis bouwen. Vrije kavels in Amstelveen zijn genoeg voorhanden. De gemeente Amstelveen heeft volop plannen met flexibele woningbouwprogramma’s. Op deze manier krijgen belangstellenden de kans om zelf een kavel te kopen. Het blijkt dat een brede belangstelling is voor zelf bouwen, van betaalbare eengezinswoning tot woningen waarin zorg kan worden verleend. Met een eventueel collectief programma deel je de kosten met je nieuwe buren.

Meer informatie over nieuwbouwprojecten in Amstelveen?

Vul dan het contactformulier in of bel met 075–6472060. Bij Bert van Vulpen makelaars + hypotheken kunnen we je er alles over vertellen!


Naamloos-2