Naamloos-2

“Beste Bert, kun jij mijn huis verkopen in Amstelveen?”

Ja zeker! Als je je appartement of huis in Amstelveen wil verkopen, breekt er een spannende periode voor jou aan. Want hoe verkoop je toch je huis voor een goede verkoopprijs? Vooral als je merkt dat er in jouw straat of nabije omgeving meerdere bordjes ‘te koop’ staan. Hoe zorg je ervoor dat jouw woning in Amstelveen nét wat meer onder de aandacht komt? Vragen waar een verkoopmakelaar je mee kan helpen. Laat Bert van Vulpen jouw verkoopmakelaar zijn!

Bert van Vulpen is jouw verkoopmakelaar

Woningen of bedrijfspanden verkopen is vakwerk. Bij Bert van Vulpen makelaars + hypotheken in Amstelveen staan we bekend om onze kennis van de regionale woningmarkt, goede verkoopstrategie en actieve houding. Daarnaast hebben we een groot netwerk, waardoor we het overgrote deel van de kopers in Amstelveen weten te vinden. Bovendien werken wij met een scherpe courtage.

Laat jouw woning opvallen op Funda

Wie zijn huis of appartement in Amstelveen wil verkopen, moet opvallen. Vooral online zichtbaar zijn is een pré in deze tijd! Door het object op de juiste manier te presenteren en dit statistisch te meten, benutten wij de beste positie op Funda. Dat betekent dat ook jouw woning of bedrijfspand uitstekend zichtbaar is.

En dat is goed nieuws, gezien de website maandelijks door miljoenen mensen wordt bezocht.

Woning in Amstelveen verkopen

Ben jij overtuigd dat Bert van Vulpen jouw verkoopmakelaar in Amstelveen is? Vraag dan via het contactformulier direct een gratis en vrijblijvend verkoopgesprek aan. Hiermee kun je een realistische vraagprijs bepalen. Dat biedt je helder zicht op jouw mogelijkheden voor de toekomst. Want wellicht wil jij ook wel een nieuw huis kopen in Amstelveen.

Heb je vragen? Neem gerust contact op met ons kantoor in Amstelveen. Wij staan voor je klaar! Ook ’s avonds en in het weekend.

Ook verkopen wij woningen in:


Naamloos-2