Naamloos-2

Er komt veel op je af als je je woning wilt verkopen. Er staan namelijk nog veel meer huizen in Amstelveen te koop. Het kan best zo zijn dat bij jouw in de straat of in de nabije omgeving meerdere bordjes ‘te koop’ staan. Hoe verkoop je dan toch je huis voor een goede verkoopprijs? En hoe zorg je dat jouw woning in Amstelveen net even meer onder de aandacht komt? Kwestie van de juiste verkoopmakelaar!

Bert van Vulpen is jouw makelaar

Woningen of bedrijfspanden verkopen is vakwerk. Bij Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken in Amstelveen staan we bekend om onze kennis van de regionale woningmarkt, goed gekozen vraagprijzen en actieve instelling. Daarnaast hebben we een groot netwerk, waardoor we het overgrote deel van de kopers in Amstelveen weten te vinden. Bovendien werken wij met een scherpe courtage.

1e plaats in Funda

Wie zijn huis, appartement of bedrijfspand in Amstelveen wil verkopen moet opvallen. Vooral online zichtbaar zijn is een pré in deze tijd! Door het object op de  juiste manier te presenteren en dit statistisch te meten, benutten wij de beste positie op Funda. Dat betekent dat ook jouw woning of bedrijfspand uitstekend zichtbaar is. En dat is goed nieuws, gezien de website maandelijks door miljoenen mensen wordt bezocht.

Vraag via het formulier een vrijblijvende en gratis waardebepaling aan, of neem gerust contact op wanneer je vragen hebt. Ons team in Amstelveen staat voor je klaar! Ook ’s avonds en in het weekend.

Ook verkopen wij woningen in:


Naamloos-2