Naamloos-2

Een woning kopen

Jouw nieuwe thuis vinden én kopen

Jij bent op zoek naar dat ene huis. Waar je met een trots gevoel de deur achter je dichttrekt en nog even over je schouder kijkt terwijl je de straat in loopt. Waar je thuis bent. Dat geweldige huis vinden én aankopen kan in de drukke woningmarkt best lastig zijn. Daarom zijn wij er om je te helpen. We denken met je mee, geven je eerlijk advies en staan je daadkrachtig bij.

Als eerste op de hoogte

Het valt je op dat er minder huizen te koop staan dan een paar jaar geleden. En als je dan een ‘Te Koop’-bord op een mooi huis ziet, is daar binnen een mum van tijd een ‘Verkocht’-sticker overheen geplakt. Wij zorgen ervoor dat dat niet gebeurt voor jou. We brengen je als eerste op de hoogte van het nieuwe aanbod. Zodat jij als eerste kunt gaan kijken. En een slim bod kunt uitbrengen. Zo koop jij wél jouw droomhuis!

Hoe wil jij wonen?

Voordat we je informeren over alle interessante huizen die te koop komen, willen we graag meer van je weten. Hoe wil jij graag wonen? Hoe ziet jouw ideale huis eruit, en in wat voor soort buurt staat het? Zijn er nog andere wensen die je belangrijk vindt? Door naar je te luisteren en je vragen te stellen helpen wij jou je woonwensen scherp krijgen. En dat helpt ons weer voor jou te zoeken.

Snel én verstandig handelen

Heb je je droomhuis gevonden, dan gaan we graag met je mee. Onze aankoopmakelaars zijn bedreven in snel handelen. Zonder daarbij ook maar iets te vergeten. We letten voor jou op. We sporen mogelijk aanwezige verborgen gebreken op en doen een juiste waardebepaling. Zo betaal jij niet teveel en word je na afloop niet geconfronteerd met extra kosten. VVE, bestemmingsplan of erfdienstbaarheid? We zetten al deze zaken snel voor je op een rijtje, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. En onze hypotheekadviseurs kunnen je precies vertellen hoeveel jij kunt lenen en wat je maandlasten dan worden.

Onderhandelen én daarna

Gaan we samen over tot de koop, dan adviseren wij over de strategie en natuurlijk voeren we de onderhandelingen voor je. Daarbij komt onze uitgebreide marktkennis goed van pas. Wij zijn erop gebrand om voor jou maximaal voordeel te behalen. Is er een akkoord? Geweldig! Dan kijken wij de koopakte voor jou na. We blijven betrokken met een wakend oog totdat jij de sleutel van jouw nieuwe huis hebt.

Alle expertise die jij nodig hebt onder één dak

Ga je een huis kopen, dan komt daar meer bij kijken dan zoeken en onderhandelen. Is je huidige huis al verkocht? Je hebt een nieuwe hypotheek nodig. En hoe zit het met de benodigde verzekeringen en mogelijke belastingvoordelen? Bij Bert van Vulpen vind je alle expertise die jij nodig hebt. Met groot voordeel voor jou. Natuurlijk financieel. Maar ook omdat je één aanspreekpunt hebt voor alles rondom jouw verhuizing. Wij ontzorgen je graag op alle vlakken.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wil jij ook zorgeloos je jouw droomhuis aankopen? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Vul het formulier in of bel ons. We helpen je graag! Een afspraak in de avonduren is voor ons geen enkel probleem.

 


 • Bert van Vulpen scoort gemiddeld een 9.4
  Dit is het gemiddelde cijfer uit 306 beoordelingen

 • 10
  Mevr. Anoniem
  Het was een prettige bezichtiging en wij gaan onderzoeken of dubbele bewoning mogelijk is, dan willen we graag nog een keer kijken met een bouwkundige.

  Mvg David en Gusta Nooitgedagt

  23-06-2021

  • Hoe tevreden ben je over de kwaliteit van de rondleiding?
   Tevredenheid
   Zeer tevreden

  • Was het eenvoudig om een afspraak voor de bezichtiging te maken?
   Afspraak maken
   Ja

  • Heb je verdergaande interesse in dit huis?
   Interesse huis
   Ja

  • Heb je interesse in 1 van onderstaande diensten van Bert van Vulpen makelaars + hypotheken?
   Interesse BVV
   nvt

 • 9
  Anoniem
  Prettige contacten, goede intake, goede opvolging, verstand van de lokale markt en juiste vaststelling van de vraagprijs. Foto's en video's professioneel. Gebruikt voldoende kanalen om de woning onder de aandacht te brengen. Woning moet nog worden overgedragen maar verwacht ook daar de juiste begeleiding.
  22-09-2020

  • Lokale marktkennis
   Marktkennis
   9

  • Service en begeleiding
   Service
   10

  • Deskundigheid
   Deskundigheid
   9

  • Prijs / kwaliteit
   PrijsKwaliteit
   8

  • Aanbeveling
   Aanbeveling
   Ik zou deze makelaar aanbevelen

 • 9
  Anoniem
  Tijdens het introductie gesprek met onze verkoopmakelaar Jeroen, dat bijna twee uur duurde, maakte hij al gelijk een uitermate plezierige en deskundige indruk. Hij heeft ons uitgebreid verteld over de werkwijze van het kantoor en de kosten die de verkoop met zich mee zouden brengen. Tijdens het verkooptraject van de Korvet 52 heeft ook zijn collega Mitch ons op een plezierige wijze begeleid, met beide heren was het contact uitermate efficiënt en plezierig. Ook het contact met het backoffice met Margreet en Marga liep uitermate plezierige en soepel, wij werden door hen allen goed op de hoogte gehouden van de voortgang.
  Wij zouden Bert van Vulpen makelaars in Amstelveen zeker aanraden.
  27-05-2021

  • Lokale marktkennis
   Marktkennis
   9

  • Service en begeleiding
   Service
   9

  • Deskundigheid
   Deskundigheid
   9

  • Prijs / kwaliteit
   PrijsKwaliteit
   9

  • Aanbeveling
   Aanbeveling
   Ik zou deze makelaar aanbevelen

Naamloos-2
leencapaciteit?